107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • devilzero
    Esetleg ma vmi autós találka?
    Kár hogy még nem tudok bemenni motoros boltokba:S
  • ucnlm
    Oks, ha gondolod csináld meg (kár, hogy nem lehet az anyagi részéhez hozzájárulni) és én szívesen csatlakozom! Én örülnék neki, ha magyarokkal lehetnék együtt egy klubban. :)
  • pxxl
    kis emlékeztető

• gilbert93
    Hello!

Igen egyszerre csak egy klubban lehet lenni.Én is ma csatlakoztam egy külföldi klubbjába de 5 percre rá kiléptem, mert úgy gondoltam inkább nyitok egyet.
  • ucnlm
    Egyszerre csak egy klubban lehet az ember tag, ugye? Én már tagja vagyok egynek, ami egy külföldi srácé, akivel akezdetekkor rengeteget autókáztam.Viszont sem őt, sem a többi klubtagot nem láttam már vagy másfél hónapja. Érdemes lehet meggondolni a váltást, persze csak ha beleférek a követelményekbe (amennyiben vannak olyanok :)).
  • gilbert93
    Hello!

Arra gondoltam, hogy nyitok egy klubbot. Meg szeretném tőletek kérdezni, hogy ki akarna csatlakozni. Mert úgy nincs értelme, ha senki sem jön a klubba, ezért pedig értelmetlen lenne nyitni.Úgyhogy, ha valaki úgy gondolja, hogy szívesen csatlakozna akkor azt itt megteheti.Csak írd ide a fórumra, hogy mi a neved a játékba.
    Valamikor össze kéne futni valahol, hogy bejelöljem azokat akik csatlakoznak és meghívjam őket.
    De azt még nem tudom, hogy mi legyen a klubbnak a neve.
    Aki akar jelentkezni az írja meg azt is, hogy őszerinte mi legyen a klubbnak a neve és akkor eldöntöm.
    Örülnék, ha minél többen jelentkeznének.

Előre is köszi.

Játékban a nevem:[HUN]Djoker[HUN]
  • ladics
    nyugi máár..
  • Johnny 19
    Ennyi. Le lettem Offolva. Haggyad Csoli mert cak szét OFF-oljuk a topicot.
  • ultrapulse
    Hát 21 évesen szerintem nem ezt a szintet kéne prezentálnod...Kapsz egy kis kritikát, erre hiszti, majd leugatás, fenyegetőzés...ezt a fajta hozzáállást nekem kb. általános iskolában sikerült osztanom.

csoli31: Én úgy vagyok vele, hogy szimplán a kép is átad egy hangulatot, ami lehet hogy képes önmagában megfogni. Ehhez ha zenét társítunk, lehet hogy egy, a mások által ehhez elképzelt, képen nem ábrázolt hangulati tényezőket egy másik irányba tolja, ami illúzióromboló lehet.
    Nagyrészt viszont megértem az érveidet, és örülök hogy sikerül felnőtt ember módjára megbeszélni a dolgokat, nem pedig az általában itt megszokott, egyes vérpistikék által generált ugatás stílusában (és nem, nem rád gondoltam JohnnyVTI további sértődést elkerülése végett...).
  • csoli31
    Nekem inkább tetszik így a képek (videó ként), mint mikor rengeteg képet kell végiggörgetnem hogy utána lássak valami szöveget a fórumon (remélem nincs ezért harag). Meg amúgy is sokkal hangulatosabb egy videót megnézni a kepékből (különféle efekttekel társítva), egy jó zenei aláfestéssel, mint csak magát a képeket nézegetni. Ha meg esetleg akarsz pld. egy cruzról videót nézni akkor szívesen belinkelem miattad még egyszer ahonnan letölthetsz egyet!
  • Johnny 19
    Hát ez eszméletlen mondom én hogy össze veszek az egész SG fórummal. Egyébként meg azért szar a vidi textúrája mert most raktam fel. Hole mondta hogy majd Kis idő után be rakják azt a kis watch in HD gombot.
    Különben is ne pattogjá mert meg leszel sexuálva.
  • ladics
    ??

• ladics
    tegnap esti kis krúz Dan-nal :][meg 1 kis sőőr]

thx:]
  • ultrapulse
    Youtubeon is van HQ meg HD opció, szal szerintem meg lehetett volna oldani.
    És ok, mostantól akkor nem nézek itt belinkelt diavetítéseket...De azért felvilágosíthatna vki, hogy ez miért jó. A való életben készült képekből ilyen cuccot gyártani még talán van értelme, bár az is elég igénytelenség, arra van a képfeltöltés. Gyakorlatilag egy épkézláb video sincs szinte a TDUról, csak diavetítések vagy gameplay (egyre emlékszem, Diablo művére, az viszont nagyon hangulatos volt).
    Másrészt mielőtt vki megint jön az óvodás sablonszövegekkel, hogy ha nem tetszik, ne nézzem, vagy hogy csináljak jobbat, nem ártana először a kritikákat figyelembevenni...Meghát ugye mennyivel könnyebb leugatni a másikat mint a széleskörű igények nagyrészét kielégíteni, amikor vki TDU-s videora keres rá.
    Harmadrészt meg csinálnék, ha produkálna normális FPS-t a játék+fraps kombó.
  • [HUN]FaTaL
    Agyalok rajta, de most nem futja, talán egy hónap múlva. Csak reménykedek benne hogy nem megy feljebb az ára. Használtan kapnék DFPRO-t olcsóbban, de a kormány nálam pont az a kategória, amit nem vennék használtan.
  • lybrahu
    ....ööööö...ez se rossz!!!
    halkan kérdezem: nem lehetne é esetleg 20.00-tól? csak mert később programom van és szeretnék minnél többet gurulni véletek!
    ....na jó, ha nem hát nem...
  • csoli31
    Nem hiszem hogy ennyire szar volt a minősége mikor megcsinálta! Lehet hogy a YouTobe b****a tönkre a minőséget. Mert én is feltettem a cruz-ról a videót ( HD720p), és az enyémet is élvezhetetlené tette (ezért törültem is egyből), és még a zenét is levette róla mert hogy az védet. És különben is ha valami nem tetszik akkor nem kell megnézni!!
  • lybrahu
    Gratulálok YouTube-os csatlakozásod alkalmából!!
  • ultrapulse
    Háth nekem az ilyesmi nagyon nem jön be...Ez nem video, hanem diavetítés, ráadásul szar minőségben. Feleslegesnek találom
  • pxxl
    jahm. láttam vannak benne friss képek, észrevettem ám magam
  • Johnny 19
    most raktam fel te gyogyko :D
  • pxxl
    mind az 1 én voltam aki megnézte?
  • pxxl
    magic bnk-t rakd fel, de a figyelj, hogy carpackos, vagy nem carpackos verziód van :)
  • pxxl
    zsíír jó 5let a mozi. kiváncsi vok a reagálásokra én is. :D
  • Johnny 19
    Itt az én vidim is. Kukkoljátok.
    http://www.youtube.com/watch?v=AEBedV1nK1Q
  • gilbert93
    Hello!

Van egy kis problémám.Beraktam a játékba a Lamborghini Murciélágo LP640-est és amikor abba a házba teleportáltam ahol az volt, egyszerűen kilépett a játékból.Nem tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma.

Előre is köszi.
  • Atti12
    melegfelvonulás? (mondja ezt az aki egy időben pink camaroval járt..)
  • csoli31
    Szevasztok!
    Ha majd hazaérek addigra akkor én is megyek! Majd csinálok vidit (majd keresek valami nyálas zenét alá), és felteszem a youTube-ra kíváncsiságból hogy vajon hogyan reagálnak majd rá.Nekem egy kis pici (kisebb mint egy gyufás skatulya) modem van amin egy árva led sincsen!
  • Me0w
    Ezen felnyeritettem :DDD Irok is a Tomshardwernek, hogy csinaljanak mar mas kategoriat a modemek tesztelesenel, ledszamra :D
  • SeanJRRussel
    Vazze ha már itt tartunk nekem 4 ledes a modemem oszt mégis tok online játszani,kivéve amikor nem.
  • orszagtom
    baszkiii, áááááááááááá, ezkész xD
  • Gaben17
    vettem ruhákat

• ucnlm
    A modemen lévő lámpák száma csak azért fontos, mert ha éjjel kómásan WC-re mész és ránézel, akkor kevés a lámpa esetén, kevésbé hiszed azt a modemre, hogy ufó...

Amúgy meg ha a neted jó (böngészés, levelek, le-fel töltés, akármi mind működik), akkor a modemedek semmi baja.
  • pxxl
  • janihunk
    Hali most talaláltam egy lehetséges oskot arra hogy miért nem látok senkit szerintem a amodem miat mert olyan modemem van amin csak 3 lámpa van nem léehet hogy ez a baj mármint hogy nóname-s a modem?? Mert mindenkinek 5-vagy 6 lámpás modemja van aki környezetembe tdu-zik.
  • ucnlm
    Szuper! Ez nagyon állat lesz
  • pxxl
    nem. ennyi pinket elég elviselni simán is
  • ucnlm
    Ez nagyon komoly :D Ha itthon leszek tutira jövök! (Ugye itt nem lesz köteező HC meg hasonlók?)
  • McTeS
    Tegnapi Evo tesztelős képeim:

Audi R8:

• pxxl
    és akkor a holnapi program.