107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ucnlm
    Na skacok! 10 perc ésmegyek! A versenypálya környékén kezdek (kihasználom, hogy végre bemehetek), de ha addig máshol lesz valaki írjon ide, hogy hol találkozzunk!
    Sean: greenwar a játékban LSL néven van, így könnyebb lesz megtalálni :)

Djoker: pénteken tuti nem leszek, a holnap is kétséges, de majdcsak sikerül összefutni! Az is lehet, hogy még benvagyok a barátlistádban, uh ha kész a klub megpróbálhatsz meghívni :D
  • USAMEN POWER
    Teleportálgatok mint a hülye de sehol senki :S

• SeanJRRussel
    Láttam ott egy ismerőst m tom h te voltál e de utána eltűnt.
  • BetonK
    Sziasztok!
    Érdemes még most megvennem a játékot:)?!
  • greenwar
    *sean
  • greenwar
    jena ott vagyoka pálya bejáratánál, de nemv agyok champion szintű, í]y nem tok bemenni, ha van kedved gurulni akkor ugorj már mellém :)
  • gilbert93
    Bocsi de ma nem jó.
    Inkább holnap este vagy péntek este.
  • ucnlm
    Részemről hamarosan leszek, de sztem már csak vacsora után (fél 10 körül remélhetőleg már gurulok). Előtte szólok itt, hogy hol leszek és meddig.

Usamen: ugrálj rá a térképen az emberekre, előbb-utóbb odarak. Szar a szerver, ezért csinálja, hogy nem hajlandó senki mellé letenni. Amúgy én ha bemegyek 1-2 percre pause menübe, akkor is meg szokta jeleníteni az embereket.
  • SeanJRRussel
    Nah megyek fel én is a versenypálya környékén leszek.
  • gilbert93
    Az sg no1 az jó.
    Köszi Dozoo
  • SeanJRRussel
    Más layerben vagy.ha rákattntassz vmelyikre akkor bedob az ő layerébe a játék ha szerencséd van.
  • USAMEN POWER
    Legalábbis a térképem kijelez mindenkit, piros színnel, de nem látom őket a játékban... Ennek mi az oka ?
  • SeanJRRussel
    Ma jó lenne összefutni a gamen belül csapnio egy kört,igaza van ucnlm nek.
  • carloelsa
    nézd meg ezt : dozoo.mlap.hu és segitség menüpont
  • SeanJRRussel
    SG Fasz-club (fiatal alkoholisták szövetsége)
    SG No1
    husS n Go!

• USAMEN POWER
    Én gurulok már fel alá órák óta de sehol senki.
  • SeanJRRussel
    haggyámá-hungarian alaktomos geci gyóygegerek álmokfutása mámoros állapotban
    call of the road
    get speed or die tryin'
    Hirtelen ezeket találtam ki club neveknek.Válasszatok.

Amúgy gurul ma vki?
  • ucnlm
    Szerintem nem hosszú, amúgy meg jó név! Csináld meg, aztán beszéljük meg, hogy mikor találkozunk (ma egész este jó, leszámítva egy 20 perc vacsorát, ami gőzöm sincs mikor lesz).
  • gilbert93
    SG Fun-club ?de ez lehet h hosszú.
    Amúgy Dozoo:honnan tudom letölteni a magic bnk-t?
  • ucnlm
    Én billentyűzettel játszom, és NFS-eken nevelkedve eleinte nagyon fura volt, de bele lehet jönni. Eleinte egy picit jobban meg kell válogatni a kocsikat azirányíthatóság miatt, de gyakorlással nem lesz gond.
    (Remélem ezt azok is meg tudják erősíteni, akikkel eddig együtt autókáztam :))

Djoker: 'Országúti diszkó(!)', 'Letenyei pihenő'?
  • pxxl
    én is bill-vel jáccok, és nem éreztem hátrányt. csak a kormányosok mennek jobban HC-ban főleg.
  • ffxi
    Megvettem a gémet. Érdemes neten versenyezni bill-vel? Vagy esélyem se lenne? Venni kell hozzá gamepad-ot?
  • carloelsa
    ott vagyok moodovinnal a Ford Islandon!!!
  • ucnlm
    Csak félig komolyan :D Amúgy Djoker-é a végszó, az ő klubja lesz, olyan nevet ad, amilyent akar. Én személy szerint egy értelmes tippet sem tudok adni, ne tudom mi lehetne a megfelelő ...
  • belisz
    Fogadó a pajkos pónihoz ...úristeeen xDDD
  • ucnlm
    Én már leadtad a tippemet. :D
    Amúgy tökmindegy, de szerintem ez a boys (és ennek bámilyen megfelelője úgymint boyz, fiúk, garzon stb) olyan b_zis nem? Pláne, hogy az én karakterem nő...
  • gilbert93
    Egy kérdés:Akkor mi legyen a klubbnak a neve?(SG boys club)?
  • ucnlm
    Akkor hajrá! A nevet illetően szerintem bármi lehet. Hivatkozhatsz sg-re, arra, hogy magyarok vagyunk, vagy a kellőképp normális hozzáállásunkra a világhoz, de címezheted a magasságos 6 ledes modemhez is :)
    Részemről a "Fogadó a Pajkos Pónihoz" névre szavazok

Aztán este (később) össze is futhatunk barátkozni, meg mehetünk is egyet. Csak lennék már kész a munkával mára...
  • USAMEN POWER
    Senki sehol ? Akik itt álltalában nagyban írkálnak, őket szeretném felvenni barátnak, de senkit se találok.
  • carloelsa
    köszi hogy tetszett :DDD
  • carloelsa
    Lenne egy kis 3/4 órás kresszes cruz motorozás elött. 19:25-től 19:35-ig várok a Ford Islandon.
    olyan lenne mint multkor annyi változással hogy remélem jobb lesz :D
    alap szabályok max 200 lakott helyen 165
    ne elözd meg a legelsö embert!!!
    balrol elözöl
    lesz benne egy két huzatás padlon
    bármilyen verda
    fék használata kötelező ugyanugy mint a HC mode
    nevem lenn
    gyertek csak :D
  • gilbert93
    Nekem is bejön ez a fajta krúz.
    A múltkori is nagyon tettszett.
  • gilbert93
    Szerencsére van pénzem a játékba úgyhogy ezzel nincs probléma.
  • belisz
    Valaki olyan 19:30-körül egy nonHC-s,szabályos krúzt??
  • Johnny 19
    Én nekem is ez jön be Dozoo, csak én azt a fél percet ki javítanám 10 percre :D
  • SeanJRRussel
    Én benne lennék egy klubban.Az esti autókázásban meg benne vagyok de csak 8 után,a motorrosra nem mek sztem nagyobb káosz lesz mint sima autós krúzokon de ne legyen igazam.
  • carloelsa
    ki milyen kresszes kruzt szeret a legjobbbbbbbbbbban????
    én pl azt amelyikben van olyan hogy lassu tempo ugy kb 170 és fékezés is :D meg olyat amibe van egy ketttő huzatás padlon kb fél percig aztán visszaállunk és folytatjuk utunkat...
  • setuh
    hali!h lehet megoldani h lemez nelkul menjen a game?nem nocd crack-re gondolok...
  • ucnlm
    Sokba kerül egy klubot létrehozni, és szívesen fizetném egy részét ha lehetne, de nem lehet, ez a tulaj költsége :)
  • gilbert93
    Mármint, hogy érted az anyagi részéhez való hozzájárulást?