107666
-
Na skacok! 10 perc ésmegyek! A versenypálya környékén kezdek (kihasználom, hogy végre bemehetek), de ha addig máshol lesz valaki írjon ide, hogy hol találkozzunk!
Sean: greenwar a játékban LSL néven van, így könnyebb lesz megtalálni :)
Djoker: pénteken tuti nem leszek, a holnap is kétséges, de majdcsak sikerül összefutni! Az is lehet, hogy még benvagyok a barátlistádban, uh ha kész a klub megpróbálhatsz meghívni :D -
USAMEN POWER #75696 Teleportálgatok mint a hülye de sehol senki :S
-
Láttam ott egy ismerőst m tom h te voltál e de utána eltűnt. -
BetonK #75694 Sziasztok!
Érdemes még most megvennem a játékot:)?! -
greenwar #75693 *sean
-
greenwar #75692 jena ott vagyoka pálya bejáratánál, de nemv agyok champion szintű, í]y nem tok bemenni, ha van kedved gurulni akkor ugorj már mellém :) -
gilbert93 #75691 Bocsi de ma nem jó.
Inkább holnap este vagy péntek este. -
Részemről hamarosan leszek, de sztem már csak vacsora után (fél 10 körül remélhetőleg már gurulok). Előtte szólok itt, hogy hol leszek és meddig.
Usamen: ugrálj rá a térképen az emberekre, előbb-utóbb odarak. Szar a szerver, ezért csinálja, hogy nem hajlandó senki mellé letenni. Amúgy én ha bemegyek 1-2 percre pause menübe, akkor is meg szokta jeleníteni az embereket. -
Nah megyek fel én is a versenypálya környékén leszek. -
gilbert93 #75688 Az sg no1 az jó.
Köszi Dozoo -
Más layerben vagy.ha rákattntassz vmelyikre akkor bedob az ő layerébe a játék ha szerencséd van. -
USAMEN POWER #75686 Legalábbis a térképem kijelez mindenkit, piros színnel, de nem látom őket a játékban... Ennek mi az oka ? -
Ma jó lenne összefutni a gamen belül csapnio egy kört,igaza van ucnlm nek. -
carloelsa #75684 nézd meg ezt : dozoo.mlap.hu és segitség menüpont -
SG Fasz-club (fiatal alkoholisták szövetsége)
SG No1
husS n Go!
-
USAMEN POWER #75682 Én gurulok már fel alá órák óta de sehol senki. -
haggyámá-hungarian alaktomos geci gyóygegerek álmokfutása mámoros állapotban
call of the road
get speed or die tryin'
Hirtelen ezeket találtam ki club neveknek.Válasszatok.
Amúgy gurul ma vki? -
Szerintem nem hosszú, amúgy meg jó név! Csináld meg, aztán beszéljük meg, hogy mikor találkozunk (ma egész este jó, leszámítva egy 20 perc vacsorát, ami gőzöm sincs mikor lesz). -
gilbert93 #75679 SG Fun-club ?de ez lehet h hosszú.
Amúgy Dozoo:honnan tudom letölteni a magic bnk-t? -
Én billentyűzettel játszom, és NFS-eken nevelkedve eleinte nagyon fura volt, de bele lehet jönni. Eleinte egy picit jobban meg kell válogatni a kocsikat azirányíthatóság miatt, de gyakorlással nem lesz gond.
(Remélem ezt azok is meg tudják erősíteni, akikkel eddig együtt autókáztam :))
Djoker: 'Országúti diszkó(!)', 'Letenyei pihenő'?
-
én is bill-vel jáccok, és nem éreztem hátrányt. csak a kormányosok mennek jobban HC-ban főleg. -
Megvettem a gémet. Érdemes neten versenyezni bill-vel? Vagy esélyem se lenne? Venni kell hozzá gamepad-ot? -
carloelsa #75675 ott vagyok moodovinnal a Ford Islandon!!! -
Csak félig komolyan :D Amúgy Djoker-é a végszó, az ő klubja lesz, olyan nevet ad, amilyent akar. Én személy szerint egy értelmes tippet sem tudok adni, ne tudom mi lehetne a megfelelő ... -
Fogadó a pajkos pónihoz ...úristeeen xDDD

-
Én már leadtad a tippemet. :D
Amúgy tökmindegy, de szerintem ez a boys (és ennek bámilyen megfelelője úgymint boyz, fiúk, garzon stb) olyan b_zis nem? Pláne, hogy az én karakterem nő... -
gilbert93 #75671 Egy kérdés:Akkor mi legyen a klubbnak a neve?(SG boys club)? -
Akkor hajrá! A nevet illetően szerintem bármi lehet. Hivatkozhatsz sg-re, arra, hogy magyarok vagyunk, vagy a kellőképp normális hozzáállásunkra a világhoz, de címezheted a magasságos 6 ledes modemhez is :)
Részemről a "Fogadó a Pajkos Pónihoz" névre szavazok
Aztán este (később) össze is futhatunk barátkozni, meg mehetünk is egyet. Csak lennék már kész a munkával mára...
-
USAMEN POWER #75669 Senki sehol ? Akik itt álltalában nagyban írkálnak, őket szeretném felvenni barátnak, de senkit se találok. -
carloelsa #75668 köszi hogy tetszett :DDD -
carloelsa #75667 Lenne egy kis 3/4 órás kresszes cruz motorozás elött. 19:25-től 19:35-ig várok a Ford Islandon.
olyan lenne mint multkor annyi változással hogy remélem jobb lesz :D
alap szabályok max 200 lakott helyen 165
ne elözd meg a legelsö embert!!!
balrol elözöl
lesz benne egy két huzatás padlon
bármilyen verda
fék használata kötelező ugyanugy mint a HC mode
nevem lenn
gyertek csak :D -
gilbert93 #75666 Nekem is bejön ez a fajta krúz.
A múltkori is nagyon tettszett.
-
gilbert93 #75665 Szerencsére van pénzem a játékba úgyhogy ezzel nincs probléma. -
Valaki olyan 19:30-körül egy nonHC-s,szabályos krúzt?? -
Én nekem is ez jön be Dozoo, csak én azt a fél percet ki javítanám 10 percre :D -
Én benne lennék egy klubban.Az esti autókázásban meg benne vagyok de csak 8 után,a motorrosra nem mek sztem nagyobb káosz lesz mint sima autós krúzokon de ne legyen igazam. -
carloelsa #75661 ki milyen kresszes kruzt szeret a legjobbbbbbbbbbban????
én pl azt amelyikben van olyan hogy lassu tempo ugy kb 170 és fékezés is :D meg olyat amibe van egy ketttő huzatás padlon kb fél percig aztán visszaállunk és folytatjuk utunkat... -
hali!h lehet megoldani h lemez nelkul menjen a game?nem nocd crack-re gondolok... -
Sokba kerül egy klubot létrehozni, és szívesen fizetném egy részét ha lehetne, de nem lehet, ez a tulaj költsége :) -
gilbert93 #75658 Mármint, hogy érted az anyagi részéhez való hozzájárulást?