107666
-
A club-unkba csak úgy lehet bekerülni, ha pár általunk szervezett cruise-on részt veszel és normális közlekedést és viselkedést tudsz tanusítani. Na és persze befizeted a tagdíjat! XDXD na ez vicc volt. :D
Szóval akkor remélem talizunk vmelyik cruise-on , de ha van kedved gurulhatunk is vmikor együtt és közben figyellek is XD.
#75790 Tudják a memóriák, csak anno kevés alaplap tudta. Neked lehet épp azért nem ment, mert nem párban voltak a ramok vagy nem volt bekapcsolva. Volt már rá eset, hogy vkinek csak épp nem volt bios-ban engedélyezve. XD -
Lajesz #75815 hali mindenkinek,
Mivel a Krájzlit bestoppolták, marad a másik pink verdám, a jó öreg Foswágen W12. Én ezzel hasítok majd, Ricsikeonline néven. Remélem klassz lesz, jó krúzolást mindenkinek:):):)
Üdv. -
carloelsa #75814 ne felejtsétek el lesz a pink tali elött!!!
Kressz cruise -
még időben szóltál :D
az hogy fapados, nem érdekel ,csak legyen benne a EU-patch és menjen a game. Nekem nincs másra szükségem ^^ -
Köszi, amúgy igen az extra dolgokra gondoltam.
Amúgy a gépemmel nincs baj szerencsére, sokat játszottam már a tört játékkal, de gondoltam úgyis netes egy pár verseny, úgyhogy megveszem. -
Halkan mondom, hogy áprilisban a Legjobb Választás sorozat keretében megjelenik a Test Drive Unlimited Gold. Ha igazak a pletykák ez az alapjáték és a megapack lesz egyben a sorozat szokásos 1990 Ft-os áráért. Aki most gondolkodik a megvételén lehet, hogy jobban ját ha vár pár hetet ;)
Bár az is igaz, hoyg valószínű az egy fapadosabb kiadás lesz, pl az eredeti vastag kézikönyv nélkül, vagy annak valamiféle lebutítottabb változatával :) -
carloelsa #75810 Nah ezzel megyek majd a Pink talira :)
-
wandrew26 #75809 Szia, a játékhoz a patch ingyenes Az amire te gondolsz, az egy kiegészítő, ami új autókat, és 1 motort tartalmaz. Ha azt nem veszed meg, akkor is tudsz velünk játszani, de kétségtelen, hogy izgibb, ha az is megvan. Sajnos ezt a kiegészítőt csak ott az oldalon feltüntetett kártyákkal tudod online megrendelni, mejd kapsz emailben egy linket, és letölteni. Boltokban nem forgalmazzák. Sajna. Most meg hogy a forint ilyen jó helyen van, így még drágább is mint eddig. 15 eurót kell kipengetni érte. A sima játék 2000Ft és ahhoz letöltöd az ingyenes patchet, és tudsz is játszani, persze ha elfut a gépeden.
-
wandrew26 #75808 Jah, azt nem írtam h hova küldjétek őket..
vagy az oldalon van egy emal cím, vagy arra amit itt az sg-n adtam meg, köszi
-
Hali!
Lenne egy kérdésem.
Megvenném a játékot a közeljövőben, de ugye van valami patch is pluszban, amiért fizetni kell. Nekem nincs bankkártyám, amivel én utalgatnám a pénzt. Szóval ehhez a kis keigészítőhöz, hogyan juthatok hozzá?
Előre is thx az eligazítást! -
wandrew26 #75806 Sziasztok, mostanában a suli miatt sajnos nincs túl sok időm krúzolgatni. Nem szeretném, ha az oldal amit öszedobtam, meghalna, így nagyon szívesen fogadnék képeket a tegnapi motoros krúzról, vagy a mai pink krúzról! Az nagy előnyt jelentene, ha esetleg tudnátok azt is, hogy kik voltak jelen a krúzon, ha nem , akkor majd vhogy kiderítjük.
A nem meghirdetett spontánt összefutásokról is szívesen várok képeket, amiket felrakhatok az oldalra.(nevek itt is előnyt jelentenek).
Előre is köszönöm! [HUN]Andrew26 -
unclm nem ucnim:D xD -
misiizsai #75804 Kruz na most már megtanultam leirni
ucnim:ugy látszik egyforma verdáink lesz csak neked egy kicsi sötétebb a pink
-
carloelsa #75803 -
carloelsa #75802 Egybeolvadtam :S
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090313211919.jpg -
misiiii kruz vagy cruise hányszor tanitsukkkk mégggg:D -
misiizsai #75800 Én is Megyek a Kruzsolni az én kis kicsikémmel:D
-
carloelsa #75799 én egy pink, szürkés árnyalattal, metál lambo spyderrel megyek :D -
csoli31 #75798 Nem akarok én azzal menni!
Amúgy is már lentebb belinkeltem hogy mivel megyek.
-
-
Én ezzel megyek.Cabrio muszály vagy jó ez a kis crysler is?
[/URL][/IMG]
-
énis
-
én maradok a jól bevált murcinál
-
Csak emlékeztetőül: Gallardo SE stipistopi! 
(Najó, engem nem zavar, ha nem leszek egyedül :) ) -
Szabi1991 #75792 nananaa.. saleen-el én megyek.. :DDDDD -
Tegnapi moci krúzról megkésett képek! -
Tudják egyáltalán a Dual Channel-t a DDR 1-es ramok? Nekem is volt 2-3 ramom anno egy gépben, különbözőek is voltak márkában, órajelben, de sosem volt semmi gond. Simán lehet, hogy mással van a gond, csak most jött elő a memóriák pakolgatásánál. -
csoli31 #75789 Ezzel adtál egy kis tippet valamihez! Köszi.
-
ez a 2 mozit már az én belem sem veszi be 

-
USAMEN POWER #75787 Hello ! A klubhoz amiben benne vagy hogy tudnák csatlakozni ? -
Van olyan alaplap, ahol egymás mellett megy dual-ban, szóval alaplap függő. Ha beírod milyen van, akkor meg tudjuk nézni. Amúgy ha dualban akarod futtatni a géped, akkor vagy 2db vagy 4db ram kell, mert ha 2-t beraksz dual-ba és beraksz egy 3.-at, akkor vagy nem megy dualban vagy el sem indul. XD Szerintem tegyél bele 2db 512-t dual-ba, mert úgy gyorsabb és akkor lehet menni fog. :) -
Szabi1991 #75785 thx to mtv and gas to pimp my ride xDD
-
Szabi1991 #75784 megyek :DDDDDDD
-
szép ez a murci 

-
csoli31 #75782 Én már megtaláltam a kocsimat, és átalakítottam a karakteremet is! Pink AC
-
-
igen, ha támogatja a dual-t a deszka, akkor 1-3 vagy 2-4 slotban kell lennie 2 azonos memóriának. méret, időzítés, freki stb. különben nem fog működni.
#75778 - kicsit megzakkant az adatbázis?
-
igen automatikusra van rakva a biosban, a dual az hogy van ketttő kék és kettő fekete slot,és ha 2kék akkor dual?
oké próbálgatni fogom,nem nagyon akar prudukálni a játék, próbáltam mindent low-ra de semmi:(:(
radialeng.el is próbáltam de nem akar jól menni:(
köszi az eddigi segítségeteket -
Szabi1991 #75778 két #75765-es hsz van ;) -
Inkabb az lehet, hogy az idozites nem megfelelo.

[/URL][/IMG]