107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Fitti83
    A club-unkba csak úgy lehet bekerülni, ha pár általunk szervezett cruise-on részt veszel és normális közlekedést és viselkedést tudsz tanusítani. Na és persze befizeted a tagdíjat! XDXD na ez vicc volt. :D
    Szóval akkor remélem talizunk vmelyik cruise-on , de ha van kedved gurulhatunk is vmikor együtt és közben figyellek is XD.

#75790 Tudják a memóriák, csak anno kevés alaplap tudta. Neked lehet épp azért nem ment, mert nem párban voltak a ramok vagy nem volt bekapcsolva. Volt már rá eset, hogy vkinek csak épp nem volt bios-ban engedélyezve. XD
  • Lajesz
    hali mindenkinek,

Mivel a Krájzlit bestoppolták, marad a másik pink verdám, a jó öreg Foswágen W12. Én ezzel hasítok majd, Ricsikeonline néven. Remélem klassz lesz, jó krúzolást mindenkinek:):):)

Üdv.
  • carloelsa
    ne felejtsétek el lesz a pink tali elött!!!
    Kressz cruise
  • SLICK
    még időben szóltál :D
    az hogy fapados, nem érdekel ,csak legyen benne a EU-patch és menjen a game. Nekem nincs másra szükségem ^^
  • SLICK
    Köszi, amúgy igen az extra dolgokra gondoltam.
    Amúgy a gépemmel nincs baj szerencsére, sokat játszottam már a tört játékkal, de gondoltam úgyis netes egy pár verseny, úgyhogy megveszem.
  • ucnlm
    Halkan mondom, hogy áprilisban a Legjobb Választás sorozat keretében megjelenik a Test Drive Unlimited Gold. Ha igazak a pletykák ez az alapjáték és a megapack lesz egyben a sorozat szokásos 1990 Ft-os áráért. Aki most gondolkodik a megvételén lehet, hogy jobban ját ha vár pár hetet ;)
    Bár az is igaz, hoyg valószínű az egy fapadosabb kiadás lesz, pl az eredeti vastag kézikönyv nélkül, vagy annak valamiféle lebutítottabb változatával :)
  • carloelsa
    Nah ezzel megyek majd a Pink talira :)

• wandrew26
    Szia, a játékhoz a patch ingyenes Az amire te gondolsz, az egy kiegészítő, ami új autókat, és 1 motort tartalmaz. Ha azt nem veszed meg, akkor is tudsz velünk játszani, de kétségtelen, hogy izgibb, ha az is megvan. Sajnos ezt a kiegészítőt csak ott az oldalon feltüntetett kártyákkal tudod online megrendelni, mejd kapsz emailben egy linket, és letölteni. Boltokban nem forgalmazzák. Sajna. Most meg hogy a forint ilyen jó helyen van, így még drágább is mint eddig. 15 eurót kell kipengetni érte. A sima játék 2000Ft és ahhoz letöltöd az ingyenes patchet, és tudsz is játszani, persze ha elfut a gépeden.
  • wandrew26
    Jah, azt nem írtam h hova küldjétek őket.. vagy az oldalon van egy emal cím, vagy arra amit itt az sg-n adtam meg, köszi
  • SLICK
    Hali!

Lenne egy kérdésem.
    Megvenném a játékot a közeljövőben, de ugye van valami patch is pluszban, amiért fizetni kell. Nekem nincs bankkártyám, amivel én utalgatnám a pénzt. Szóval ehhez a kis keigészítőhöz, hogyan juthatok hozzá?

Előre is thx az eligazítást!
  • wandrew26
    Sziasztok, mostanában a suli miatt sajnos nincs túl sok időm krúzolgatni. Nem szeretném, ha az oldal amit öszedobtam, meghalna, így nagyon szívesen fogadnék képeket a tegnapi motoros krúzról, vagy a mai pink krúzról! Az nagy előnyt jelentene, ha esetleg tudnátok azt is, hogy kik voltak jelen a krúzon, ha nem , akkor majd vhogy kiderítjük.
    A nem meghirdetett spontánt összefutásokról is szívesen várok képeket, amiket felrakhatok az oldalra.(nevek itt is előnyt jelentenek).
    Előre is köszönöm! [HUN]Andrew26
  • popzu
    unclm nem ucnim:D xD
  • misiizsai
    Kruz na most már megtanultam leirni
    ucnim:ugy látszik egyforma verdáink lesz csak neked egy kicsi sötétebb a pink
  • carloelsa
  • carloelsa
    Egybeolvadtam :S
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090313211919.jpg
  • popzu
    misiiii kruz vagy cruise hányszor tanitsukkkk mégggg:D
  • misiizsai
    Én is Megyek a Kruzsolni az én kis kicsikémmel:D
  • carloelsa
    én egy pink, szürkés árnyalattal, metál lambo spyderrel megyek :D
  • csoli31
    Nem akarok én azzal menni! Amúgy is már lentebb belinkeltem hogy mivel megyek.
  • SeanJRRussel
  • SeanJRRussel
    Én ezzel megyek.Cabrio muszály vagy jó ez a kis crysler is?

[/URL][/IMG]
  • Gaben17
    énis
  • pxxl
    én maradok a jól bevált murcinál
  • ucnlm
    Csak emlékeztetőül: Gallardo SE stipistopi!
    (Najó, engem nem zavar, ha nem leszek egyedül :) )
  • Szabi1991
    nananaa.. saleen-el én megyek.. :DDDDD
  • csontiz

Tegnapi moci krúzról megkésett képek!
  • ucnlm
    Tudják egyáltalán a Dual Channel-t a DDR 1-es ramok? Nekem is volt 2-3 ramom anno egy gépben, különbözőek is voltak márkában, órajelben, de sosem volt semmi gond. Simán lehet, hogy mással van a gond, csak most jött elő a memóriák pakolgatásánál.
  • csoli31
    Ezzel adtál egy kis tippet valamihez! Köszi.
  • pxxl
    ez a 2 mozit már az én belem sem veszi be
  • USAMEN POWER
    Hello ! A klubhoz amiben benne vagy hogy tudnák csatlakozni ?
  • Fitti83
    Van olyan alaplap, ahol egymás mellett megy dual-ban, szóval alaplap függő. Ha beírod milyen van, akkor meg tudjuk nézni. Amúgy ha dualban akarod futtatni a géped, akkor vagy 2db vagy 4db ram kell, mert ha 2-t beraksz dual-ba és beraksz egy 3.-at, akkor vagy nem megy dualban vagy el sem indul. XD Szerintem tegyél bele 2db 512-t dual-ba, mert úgy gyorsabb és akkor lehet menni fog. :)
  • Szabi1991
    thx to mtv and gas to pimp my ride xDD
  • Szabi1991
    megyek :DDDDDDD
  • pxxl
    szép ez a murci
  • csoli31
    Én már megtaláltam a kocsimat, és átalakítottam a karakteremet is! Pink AC
  • Gaben17

• pxxl
    igen, ha támogatja a dual-t a deszka, akkor 1-3 vagy 2-4 slotban kell lennie 2 azonos memóriának. méret, időzítés, freki stb. különben nem fog működni.

#75778 - kicsit megzakkant az adatbázis?
  • norbi2fraktal
    igen automatikusra van rakva a biosban, a dual az hogy van ketttő kék és kettő fekete slot,és ha 2kék akkor dual?

oké próbálgatni fogom,nem nagyon akar prudukálni a játék, próbáltam mindent low-ra de semmi:(:(
    radialeng.el is próbáltam de nem akar jól menni:(

köszi az eddigi segítségeteket
  • Szabi1991
    két #75765-es hsz van ;)
  • Me0w
    Inkabb az lehet, hogy az idozites nem megfelelo.