107666
-
ha ps-ben írsz szöveget, akkor a CHARACTER albalkban alul álíltsd be hogy SHARP, pert különben ilyen recés, ronda lesz mint a kocsin is ahogy látni. 
-
-
Ja, akkor bocsi, én se vagyok jobb, most csak a pofám volt nagy :DDD Akkor nemrossz így elsőnek (Y) :) -
Miért nem a photosnál csinálod a képeket??? -
carloelsa #75892 nem veszem bántásnak tudom hogy nem dolgoztam rajta sokat de van különbség. ezt is 35 perc alatt tudtam szépen megcsinálni :S. a paintbe nem tudsz ilyet csinálni :D
de csak a kocsi jobb oldalán dolgoztam ugyh azért nem látszodik a különbség meg ez az első munkám :DDD
-
nem rossz, kezdetnek jó :)
egy kicsit belenyúltam a te végleges képedbe ha nem baj...
[IMG]http://users.atw.hu/tdupixxel/TDU/Neonos4[1]-jav.jpg[/IMG] -
gabesz012 #75890 Kicsit még a HC, non HC vitához: nekem a non HC-sekkel mindössze egy bajom van: amikor szépen bevág elém 300-al és satufékez. Mert úgy egyébként simán tartom a tempót, sőt valamikor gyorsabb vagyok HC-ben, mint egyesek normálban. :)) Viszont van egy tök random dolog ami idegesítő tud lenni; mégpedig a kanyarban elveszti az autó a tapadását, és nagyobb fordulóköre lesz, mint egy busznak (míg máskor tök azonos szituban simán beveszi a kanyart ugyanolyan vezetési stílus, sebesség, féktáv mellett).
Ma este akinek van kedve egy HC-s G-katos krúzhoz, azokkal találkozó 22:00-kor a térképen jelölt Drive-in parkolóban.A cél egy szigetkör lenne, miután lementünk a szerpentinen.
-
Olyan paint-es :S Nem bántásképpen, de nemnagycucc... -
carloelsa #75888 Szerintetek milyen lett a Photoshopos munkám? Az első az eredeti.
Photoshopos munka
-
carloelsa #75887 Nevano az az ember én voltam és én nem szegtem meg, mert az egyáltalán nem igaz hogy 300-al mentem a kis nissan skylienommal (ezt a játék közben irtad). max 200 al mentem ami a határ volt kresszt betartottam és te hogyan tudod azt megmondani nekem hogy én 300-al mentem meg áthajtottam a piroson... amikor kb 700 m-rel voltam elötted? el se látsz addig (az meg nem az én bajom hogy nekimész a fának meg a kocsinak :S) -
Igen a Profilelist.dat ha jól tudom, és a dokumentumok mappában a mentésednél. -
Na jó, azért is lett javítás, meg a kategória is változott. Eddig az sem volt meg adva. Ami azt illeti NY.ÁÁ.S.G.E.M.
-
cső all!! valahol tárol a játék konfogurációs beállítást//fájlt//::??:?:?
léccí valaki reagáljon :) -
Ugyanmár,én tök nyugodtan vezetek,mióta megvan a kormány....xD...na meg amióta nyomtalanul eltűnt a mentésem,és kezdhettem mindent újra!
Ma valaki egy kis Kressz krúzt esetleg? -
persze...... énmiattam.....nem azért mert lehagytad Moodot a plakátról, mi?! 
különben is, hogy szoktad mondani? NY.A.S.G.E.M.
-
ATI Radeon HD 2600 PRO (ATI Radeon Graphics Processor (0x9589)) hangkártya 

-
Én is voltam ezen a helyen majdnem ugyan iylen szarul nézett ki ennyire fos a game,pedig én 1680*1050 ben játszok maxon minden.ezen a helyen a város így néz ki amit ucnlm írt azt próbáld ki bár sztem nem sok értelme van. -
Video beállításokon belül felbontás, Anti Alasing az élsimításra (egyenesebb vonalak). De persze ezek minnél magasabbak, annál jobban esik a játék teljesítménye. Ja, és driverből antisotropic filtering-et is adhatsz rá (ilyen beállítás magában a játékban nincs), szitén teljesítményromlás terhe mellett.
-
Immigrants #75878 Jah és a ott szárazföld van nem pedig víz a város meg ... no comment -
Immigrants #75877 Lehet hogy így nem látni de a kocsin nem egyenesek a vonalak -
Immigrants #75876 Helló!Hogy tudom javítani a játék csúnyaságait(lásd a képen a bekeretezett rész)
Adatok:1240X1024 (ez a max) 60 mhz (vagy mi) képfrissítés ATI Radeon HD 2600 PRO (ATI Radeon Graphics Processor (0x9589)) hangkártya.
Előre is köszi! -
A jelek szerint photobucket kilőve. Szóval a képek:
Köszi mégegyszer mindenkinek! Csak kár, hogy ilyen hamar és hirtelen kellett lelépnem :(
-
Most nem csin vki egy kresz krúzt?????a délutáni órákban????? -
Najó, most elegem lett. Ha erre jár egy modi, a legutóbbi két hsz-emet törölheti... Itt vagy egy, próbaképp másik helyre téve:
-
Valamiért lemaradtak...
-
Nekem ezért tetszett a legutóbbi csak HC-s krúzod. A kresz betartós :P nem volt őrült szálguldozás és fegyelmezett volt a társaság is. Másnap volt egy hasonló ötletes krúz de az nem tetszett mert alapból mindazt amit leírt az ember már ő maga megszegte. :( Le is léptem.. -
Tegnapi krúz képei :D
-
Úgy ahogy mondod az pontosan ott van. Sőtt még ahogy fel néztünk az égbe, még a szerkesztőséget is láttuk ahogy ülnek az asztalnál és tanakodnak hogy mi legyen a TDU 2 iskolában. De aztán el mentek az AMSTELL-ba. Szóval ezért késik a játék. -
Kb hasonlóak a tapasztalataim :) Nekem sincs semmi bajom a nonHC-sekkel, de ők tényleg örülten mennek.. :)
Én speciel amikor írok ki egy krúzt, akkor írok sebességet, azért, hogy aki nem ilyen beállítottságú, az kerüljön el minket! Vannak még jó páran a szigeten rajtunk kívül :)
Azért béke van!
Ha már itt vagyok, pár kép :) Ha sok lett, bocsi :)
-
mijazapaint 
-
csoli31 #75866 Azért lett ilyen mert nem képszerkesztővel csináltam. Csak a paint-ot, és a videó szerkesztőt (ez a kettő csak erre képes) használtam!
-
huhhh van baja 
-
csoli31 #75864 Szevasztok!
Gondoltam kocsikázok egy kicsit naplementében.
hihihi
-
"blabla...az egyik felhasználó megnézte a TDU2-es térképen megjelölt Off-Road Racing School helyén, az eredeti TDU1-ben mi található. Pontosan egy házat talált, körülötte földúttal borított területtel. Ami elég jó lenne akár egy off-road Racing Schoolnak is." és ez (lehetséges hogy) pont az a ház ahol szórakáztatok 
-
előfordult már sztem mindenkivel hogy rá kellett várni
-
Általában én vagyok az akire várni kell.. nem tünt még fel? :D Azért védem itt a HC-sok becsületét :) -
megvan megtaláltam 

-
hát jah, de ezt a várakozást bevállaltad már akkor mikor HC-ban léptél be. :D hát ha meg a nonHC-s menni akar és nem érti meg hogy álljon kicsit, akkor menjen. Igaz belisz? te kis shumi 

-
Nem személyeskedni akartam, elnézést, elég szarul jött ki :) De azárt azt tegyük hozzá, hogy a non hc-soktól szeretne az ember nem lemaradni, így sikerül benézni egy-két dolgot. Aztán kénytelen vagy ilyen esetekben várni, hacsak nem egyedül akarsz tovább menni :D és azért km-enként várni a másikra, hogy kijöjjön a bokorból, vagy egy civil roncs közül.. nem túl nagy élmény! :) Térképen ha látom például, hogy A katos autóval van az illető, nem is szoktam erőltetni.. úgyis csak hátráltatnám! -
honnan az infó? és hol lehet megvenni majd? Mert nekem kell