107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Nekem változatlanul nem tetszik. :D Inkább csak szimpla DA OFF :)
  • jofer
    Nagyon régen mentem már egyhuzamban ennyit! Nagyon király volt! Minden tiszteletem a tiéd!
  • jofer
    El bizony! Egyre jobban tetszik! Szóval gurulhatnánk együtt, Speedlimittel, meg Victorral kiegészülve! Akár Tavarissal is!
  • gilbert93
    Hello!
    Egy kis változás történt a holnapi club krúzzal kapcsolatban!!!

Akkor itt találkozunk:
  • link14
    Úgy ahogy mondod öreg barátom miénk volt az erkölcsi győzelem. Jót gurultunk 10 órától egészen nem tudom meddig. Sajnos szét dobot így én is feladtam mert nem tudtam vissza csatlakozni + senkit nem láttam
  • somdav95
    Mi azhogy nonHC-sek levertek?:O Ferke bátyám hát elkezdett ön is HC-zni?:DD
  • ucnlm
    Északi McLaren szalon előtt vagyunk. Jön valaki? Várunk 5 percet. Ha később jönne bárki, akkor az északi kilátó felé megyünkk.
  • jofer
    1. Tudom, hogy nekem szántad, de használd a válasz gombot!
    2. Felbontás (1024X768), HDR (off), AA (off), AF (off), és így volt kb. 23-25 FPS-em!
    3. Ha ketten akartok egyszerre krúzolni, ahhoz két játék kell, ezt ne feledd!
    4. A régi konfigom: Celeron P4 2,4 GHz, 512 RAM, Inno 3d Geforce 6600GT, a jelenlegi az aláírásomban!

• greenwar
    senki nem volt ott wtf:S, inkább akk megyek megnézek egy filmet
  • ucnlm
    Ha valakit nem vonz a 8 órás HC-s krúz (vagy nem tudja hol a golfpálya :D) csatlakozhat hozzánk! Atikah-val megyünk fel épp a sziget körül, már majdnem teljesen fent vagyunk a nyugati oldalon, hamarosan kanyar az északi klilátó felé. Ha gondoljától félúton valahol várhatunk egy keveset.
  • greenwar
    hol a francban van az északi golf pálya bakker...
  • Zwiebel
    Tesóm már játszik csak az a probléma, hogy így akadályozzuk egymást a krúzolásban :) Szóval a másik gépet kellene fejleszteni egy picit. Ez a probléma . Milyen kompromisszumokra kényszerültél, ha szabad kérdeznem :) Meg esetleg még a konfigodat amivel játszottál le tudnád írni? :) Előre is köszi és utólag is :D
  • jofer
    A mai Pagani krúz emlékére, Speedlimitnek:

Egyszerűen nem tudtam visszacsatlakozni hozzátok, aztán feladtam! De a verseny nagyon kemény volt! Igaz, hogy a nonHC-sek elvertek minket, de az erkölcsi győzelem a miénk!

• jofer
    Nyugi menni fog! Nekem is hasonló konfigom volt, kivéve, hogy a videókártya igen karcsúra sikeredett! (Inno 3D 6600Gt), de ment! Igaz jelentős kompromisszumokra kényszerültem, de tudtam játszani! Szóval, ne izgulj, tudsz majd játszani! Vedd meg, és gyere krúúúzolni!
  • Zwiebel
    HDR még esetleg AA nem szükséges . Vagy esetleg 2x-es
  • belisz
    hát,itt csak a textúrákat lehet high-ra tolni!
    Élsimítás is elég fontos (Antialiasing),meg jó ha be van kapcsolva a HDR!
  • greenwar
    ott leszek :), aztán mehetünk a másikra:D
  • belisz
    Én csak azért tolom 1280X1024-ben,mert ennyit bír max a monitorom! :S
    De így is egész szép a grafika,néha egy kicsit kockás,de abszolút tűrhető!
  • Zwiebel
    Ez lehet, hogy vicces lesz, de én csak 1024x768-on szeretném futtatni :)
    Én is minőségre megyek, nem méretre xD Köszi hogy segítetek. Nevano neked milyen a géped, gondolom akkor valami hasonló lehet, ha így írtad :) A maxot pedig úgy gondoltam , hogy mindent high-ra tolnék!

Mégegyszer köszi! :)
  • Misi az ezredes
    Nekem teljesen maxon van 1280x1024 csak 800x-600ban egyáltalán nincs pixeles kerék stb.. és én minőségre megyek nem méretre :)
  • kazai21
    Hali!
    19:10-kor szeretnék egy kis félórás krúzt:D
    Találkozás
    -Alfa Romeo szalonnál.
    -HC nem kötelező.
    Max 20-ig várok.
    8 elött tervezem kb,hogy vége lessz.
    Mert szeretnék menni a másik krúzra:P:P
  • Falkon
    Az nagyon szar oldal!
    Kamu az egész
  • belisz
    Igen,tévedsz!
    De max. alatt mekkora felbontásra gondolsz? :)
    Mert nem mind1,hogy 1280X1024,vagy 1440X960...
  • Zwiebel
    Ja és még valami: az miért van hogy a Can You Run It? Hibát ír ki? 3 pontos piros szöveget és valami pluginokkal van neki problémája. Köszi a segítséget! :)
  • Zwiebel
    Bocsi félreérthető voltam. Ilyen gépre szeretnék frissíteni. Ha jól tudom akkor ezt nem tom megnézni Can you run-on. Vagy tévedek? :)

Tényleg nem fut nektek ilyen konfig alatt szaggatás nélkül?? Még maxon is futnia kellene úgy gondoltam :D
    Már majdnem az ajánlott :) Csak a ram 512 és nem 3GHz :) Gondolom 1 GB rammal már maxon is menne az előbb említett konfiggal. Vagy tévedek? :D

Köszi a gyors válaszokat egyébként !!! :)
  • Szabi1991
    én most megyek fel.. :DD
  • Misi az ezredes
    Köszi a kocsikázást zsír volt.

• orszagtom
    Köszi a "mini" krúzt Fitti és Grabowszki, nagyon jó volt :) Íme a képek:
    Fitti parkol:

Fitti megint parkol:

Ez sajna csak ennyit megy (kösz Grabowszki):
  • ladics
    nekem nem tetszik XD mindjá megyek csinálok is párat aki akar gurulni fenn megtalál[nevano,a gumii feliratot esélytelen megtalálnom mivel nem én tedtem bele,hole csinált nekem rendszámot és a bnk.ját elküldte és benne volt[ezúton is még1xer köszi] ha kell elküldöm:)]
  • Immigrants
    Hehe az én vok
  • Johnny 19

• Toyo

• belisz
    Nekem alig erősebb konfigon 800X600-ban,low-on már ment simán! :D:P
  • [HUN]FaTaL
    A Ram elég karcsú, de eldöcög, városban fog szaggatni, nekem 3.6ra húzott p4gyel is akadt ott 1280x1024ben. 1024ben már érdemes próbálkozni.
  • Met
    viszonyítás képpen, nekem P4 3 giga, Radeon 9600Pro, 1 giga ram, low-on kis akadással fut
  • Immigrants
    Menj fel Can you run it-re és ott megtudod
  • Zwiebel
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen konfigom milyen beállításokkal futna a játék ? :
    P4 2,66 GHz
    Ati Radeon 3850 AGP
    512 Mb DDR memória

Válaszotokat előre is köszönöm! :

Zwiebel

• orszagtom
    ne linkelj ilyeneket, mert kapsz még egy büntetőpontot... amúgy meg HÚZZÁL INNEN!
  • Misi az ezredes
    Gyönyörű képek GG
  • belisz
    Hát,autókat külön is lehet leszedni,meg pack-ban,de a pack az pénzbe kerül..legalábbis ha azt akarod,hogy működjön! online :)