107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ucnlm
    Kicsit még kések, nem megy minden úgy ahogy szeretnék. Nemsokára csatlakozom (remélem beférek), Seant úgyis megtalálom bármikor.
  • belisz
    Ottvagyunk már ADj-vel a Cadi szalonnál,gyertek!
  • SeanJRRussel
    ok
  • belisz
    Nekem jó lesz a Franky féle 20:30-kor!
  • belisz
    Nálam úgy hirtelen letértél az útról,és kapcsolódási hibát mutatott......én is krúzoltam egyet badalandabaddal,az india tejcsárdással..épp itt nyaralt,és egy Alfa Gt-t hajtott! :DD
  • USAMEN POWER
    XD józsival :D ez jó
  • rototti
    Belisz hirtelen eltűntél... :( Nem tom mi volt... ráadásul a dozoo krúzhoz sem tudtam csatlakozni, úgyhogy elkeseredettségemben krúzoltam egyet Józsival a teherautó sofőrrel
  • SeanJRRussel
    Én megyek az rs 4 es audival csak azt kell eldöntenünk h külön mennyünk vagy jó lesz a Fr3anky féle 20.30 tól??
  • belisz
    Már mind1,találtam az egyik házamban egy miurát,jó lesz az nekem! ;)
  • USAMEN POWER
    Corvette az elég nyugis sztem, bár amikor elöször megvettem elszabadult a pokol, mostmár nyugodtan is tok menni vele :D
  • RS
    detto
  • rototti
    mennék de sztem tele a layer.... :(
  • carloelsa
    ott vagyunk már lybrával, holecskoval,atikahval, csocshunnal meg velem :D
    gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • belisz
    Akkor majd veszek valami nyugisabbat,de lehet,hogy lapul egy nyugisabb verda a garázs mélyén...ami nálam elég ritka! :D
    Mondjuk ha arról van szó,akkor Paganival is tudom tartani 300-at simán,de az úgy nem buli! :P
    Paganival PADLÓN kell menni,mert úgy az igazi! ;)
  • ucnlm
    Rendben, gyere, megvárjuk Sean válaszát is, aztán megbeszéljük a helyet. Én a kedvec kocsimmal, a fehér DB Volante-tel megyek, ahhoz viszoyítva gondoltam a nyugist (mert azért megy a kicsike simán 320-at :)). Olyan 250-300 körül tempó lenne ideális.
  • carloelsa
    ott az egy kilátóféleség lenne. simán megtalálod a térképen, mert csak ez az ut ilyen hosszu a sziget belseje felé keleten.
  • RS
    Ott leszek :D
  • kazai21
    ÉN mennék szívesen erre..
    De ha pontos helyszínt mondanál pl:club ház vagy vmi mert így nemtom:D
  • belisz
    Üdv!
    Én is akarok ma este egyet gurulni,de nem durvulni,meg (Rotottit) fingatni! xDD
    Majd írdd meg,hogy hol találkozzunk,aztán akkor megyek,ma este ráérek! ;)
  • Fr3nky21
    Szevasztok! 20:30tól lesz egy kis kocsikázás, nem kell gyors verda, nem lesz száguldozás. Cadilac szalonnál lesz a gyülekező, akinek van kedve jöjjön.
  • ucnlm
    Ja, amúgy visszatérhetnénk kicsit a "régi" szokásunkhoz, lassabb, dinamikus tempójú kocsikkal (Aston, Audi RS stb)
  • ucnlm
    Szia!
    Én is gondoltam rá, hogy jó lenne ma egyet menni, csak úgy lazásan :)
    Találkozunk valahol 8-kor, addig elintézem az elintéznivalókat (UI: lehet, hogy fél kilenc körülre csúszom, remélem ez nem probléma, sajnos a munka az első).
  • bigbigle
    és offline módban kocsit eltudok adni valahogy?
  • SeanJRRussel
    UCNLM vagy bárki más akinek lenne kedved 8 után gurulni az írjon már be mert régen krúzoltam és mnni kéne vmerre.(Dozoo féle 7 től nem jó mert nem érek rá sajna)
  • rototti
    Pedig ott vagy! A kér murci közötti világosabb színű te vagy ha jól emlékszem.
  • carloelsa

• Fitty24
    kösz:D
  • csontiz
    http://files.filefront.com/Lamborghini+LP640+Air+Ven1rar/;13425464;/fileinfo.html
  • carloelsa
    jééé itt vásároltunk. Én közben a kanyarokban a mezőkön szedtem 5 adag fácánt gombával XD
  • Fitty24
    CSásztok! Azt szeretném megtudni hogy mi lehet a baj ha az lp640-esnek nem látszik oldalt a beömlője akkor valszeg rossz fajtát tettem be? pls akkro linkeljetek már egy jó minőségűt:D kösz előre is
  • holecsko10
    Köszi jó volt.

• AlieN911
    Hali all!

16:30 tól szokásos "kresz" krúz lesz a MCLaren szalonnál!! Gyertek!! :D
    Szokáss szabályok..... max seb:300
    (Most kicsit pörgösebb lesz)
  • Toyo
    Teniszpálya , ahol áll az autó :)
  • RS
    Ez a teniszpálya hol van? :D
  • Toyo
    Elküldtem priviben.
  • Immigrants
    A fekete felnit valahogy nem tudnád nekem odaadni?
  • Toyo
    Noble M12 ha jól emlékszem, nem packos, csak a felnit csórtam le a packos M400 változatáról.. kb. 2 másodpercenként kell váltani vele :D De nem rossz kis gép..

Hole tenisz és stuntman..

• Immigrants
    A második képen a kocsi mi?nem megapackos ugye ha nem létszi adj linket
  • Toyo
    Bocsi Hole, maratoni telóm volt, mire visszaértem csak a köszönést láttam, aztán már a térképen nem láttalak.. :)
  • kazai21
    Hun_Alyra majd tedd fel a képeket..:D
    Boccs csak ledobott a játék és már nem találtalak..:S