107666
-
carloelsa #76467 megvan xD
csak nem volt engedélyezve
thx :)
Fel lehet tölteni 335 mb-s videót?
xD
-
USAMEN POWER #76466 Upload video -
carloelsa #76465 Hogy tudok feltölteni videót youtube-ra (régen tudtam de most ujult vagy mi mert nem találom :S )
ennyire béna nem lehetek....
XD
pls...
-
USAMEN POWER #76464 XD -
carloelsa #76463 Mindenki akkor szervez krúzt amikor én Kressz kruzt 19:00 -kor???
???
???
???
??? -
gilbert93 #76462 Hello
mégis csak meg lesz tartva!
-
gagyenkov #76461 ALOHA!! Ma este 18.30 órakor találkozó!!! Csak HC módban!! A helyszín a régi! Dél-nyugati világító toronynál!! Aki akar jöjjön! -
Ez nem semmi!!!!!!!!!
LP670 -
Nah most indulok fel..
gyertekk -
De jöhet :) Az opcionális. Szerintem a maxot sem kell véresen komolyan venni, csak úgy menjünk, hogy ne szálljon ki valaki minden kanyarban. Elég minden másodikban :D -
Szabi1991 #76457 most akkor HC-s nem mehet rá ? :S -
Valaki jön gurulni egyet?:)
15.40-kor és 50-kor indulás.
Tali: Alfa Romeo szalon elött.
Elmegyünk majd az Ohau racewayra,mert bekell járatni az új murcim.
No-Kress No-HC
Max 160 mph.
(Csak egy light gurulást lessz ez)
-
Vegyél egy Aston-t is ha lesz rá pénzed (DB9 Coupé, vagy Volante). Nem fogod megbánni ;) -
már megvettem a murict:) -
carloelsa #76453 mind 1 cask ne fullos vedával gyere (én astont választanék) -
Szted akkor most mivel menjek?:D
Aston Martin vagy Lamborghini (murci) -
Hajhó! Gondolom ti itt jobban értetek a TDU-val kapcsolatos problémákhoz, uh egy nem sg-s kolléga üznetét továbbítom egy-az egyben, hátha ti tudnátok neki segíteni:
"Sziasztok!
Kerlek szepen mindenkit, aki tud valamit a TDU - hoz tartozo nVidia beallitasokrol...SEGITSEG! Egyik kedvenc jatekom. 8800 GTX-en futtatom a vas sem egy utolso darab, szoval harveresen megfelel a kovetelmenynek. A problema a kovetkezo. A jatek sokszor lefagy es azonnal kilep. Ha kocsit szeretnek szallitani (delivery) akkor mindig ugyanoda dob ki egy tengerparti ut mellett van egy vilagitotorony. Mar ketszer vegignyomtam a jatekot. Egyszer mar sikerult megoldani ugyanezt a problemat, csak mar nem tudom melyek voltak a beallitasok. Valamit megvaltoztattam az nVidia controll panel-ben es megjavult a jatek. 1.66A patch fent van a kiegeszitovel egyutt. Lecci segitsetek!!!!!!!!!!! Koszonom" -
Egy Aston Martin DB9 Coupe elég?:D
Aminek max sebessége 186mph. -
carloelsa #76449 szerintem gyere audival, nissannal vagy kisebb kategóriájú kocsival, mert a saleen egy kicsit fullos ehhez xD
alapjáraton 30 környékén meg 2-esbe 200-al xxxDDD -
Akkor vegyek más kocsit?
Vagy menjek Salennel megint? -
carloelsa #76447 azzal fogok igen :D -
TE a Nissanal jössz?:D -
carloelsa #76445 oks várlak 
Kressz Krúz...
Tali itt...
Minenképp rám kattoljatok, nem akarom azt, hogy külön külön 4-es layerekbe induljunk el xD
kb 250 km-es lesz és ugy 2 és fél órás :D
igy számoljatok az időtökkel !!! -
Oké akkor ez enyém elmarad...
És akkor megyek 7-re a tiedre:)) -
carloelsa #76443 ajjjhh én pont most akartam egy kressz kruzt készíteni még a kép is kész 19:00-ra :(

-
Ha senki nem rendez krúzt akkor majd én:
Helyszín: Cadillac szalon elött.
Dátum:2009.03.28
Idő:19:00
HC nem kötelező.
Majd a helyszínen megbeszéljük,hogy milyen krúz legyen. -
köszönöm ^^ -
carloelsa #76440 a karbont direkt nem folytattam mert nekem carbonnal nem tetszett ::)
jobb oldalt a lámpa nem hiányos xD a játékba néz ki ugy.. az eredetin is olyan :D
a fehér foltot probáltam odaillesztéssel eltüntetni meg festéssel, radirrral de ugy meg rondább lett számomra
a következőre jobban fogok figyelni (ahhoz képest h 1 kerek hete kezdtem el a ps-t használi... :D )
-
Kapcsold ki a numlockot FN+ és valamelyik billentyű gépenként változik. De rá van firkálva melyik a numlock :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki segítsen létszi ! Laptopra rávolt nyomva egy billentyűzet ( magyar 102 gombos ) és mióta kihúzták ( mivel irodába volt nem én használtam ) azóta nem ált vissza rendesen a laptop billentyűjére, és pl. mikor megnyomom az ,,O" betűt akkor egy ,,6"-ost ír a gép. Valakinek esetleg valamilyen ötlet? Jöhet privátba is. És elnézést hogy ide írtam !!! -
USAMEN POWER #76437 fasza kép :) eső, vihar, jó lenne a játékban, de sztem a tdu. 2-ben lesz -
csoli31 #76436 Felőlem megismételhetitek, de én nem leszek ott.
Megyek a nővéremékhez szétszedni a babakocsit hogy kitudja mosni a huzatot (az is oda van csavarozva a vázhoz), mert el akarja adni. Utána meg képeket fogok beszkennelni a gépbe, mert az öcséméknek akarok a kepékből vidit csinálni. Ha a szkenneléssel kész leszek akkor nekifogok majd a videó készítéshez, mert lehet hogy már a jövőhéten jönnek.
-
Nagyon jó lett!
Grat.
-
Ezt ma meg kell ismételni;)
És remélem sikerülni is fog:) -
csoli31 #76433 Jó reggelt mindenkinek!
Elkészült, és fel is lett töltve a tegnap előtti
Dozoo cruise. Nem a legjobb, de azért ajánlom figyelmetekbe.
-
pfúúúj,még mindig pink?? xD
Azthiszem ezentúl nem nagyon akarok előtted menni!.....

-
Egyedül voltam a stadionba sehol egy néző
-
szemöldökön folytathattad volna a karbon mintát ere akartam utalni.
valahogy odakerült a fehét folt biztos el lehet távolítani. :P
jobb oldali lámpa hiányos :S
apróságok, de feltűnő. -
jajam jó volt 
THX mindenkinek!!
és a végén azért meglett a 10.000 km is a murciban
-
Jót állatkodtunk ma is !!