107666
-
USAMEN POWER #76507 Mégse unatkoztam, külföldi társra találtam akivel sztrádát takarítottunk... 
-
BalanceArt #76506 Voltunk páran.
A ma esti repülőtéri gangbang után el kell ismernem, hogy Pixxel a legjobb nő az egész játékban!
-
USAMEN POWER #76505 valaki nem akar jönni kocsikázni ? ott állok a kráter közelében a nissanbolt elött -
-
USAMEN POWER #76503 szóval ha tradera felteszek autót, nem kell a szerveren legyek ahoz hogy megvegyék ? -
USAMEN POWER #76502 jaja meglehet... de érdekes hogy egy órán át nem tudtam a szerverre menni, viszont 2, Tradera fölrakott autóm meg elkelt... -
Jaja,nekem csak a rágurással volt a baj meg,hogy a vége fele ledobott a szeró:(:( -
carloelsa #76500 ezt nem értem. simán a többiekkel voltam ugyh velem nem volt baj :S -
Szerintem meg nálad volt a gond nem nálunk... Elmentél és nem lehetett rád kapcsolódni onnantól kezdve nem is érdekelt kiléptem... -
carloelsa #76498 Nah sikerült.
-
carloelsa #76497 Ajjj basszus de hülye vok!!!már tudom mér nem volt jó akkor embereknek a szeró!!!
Ma volt ez a kapcsold le az áramot egy órára nap!!!
emiatt sztem xD -
Akkor tedd fel a képeket ide!.
Én mindig ezt használom,soha nincs vele gond! ;) -
Én felraktam naggyából:) -
carloelsa #76494 Nah végeztünk és elfáradtunk. 175 km-t vezettünk le :D 19:12-21:32-ig
Igy mentünk a kocsim km állása szerint:
-439.2 km kezdet
-478 km market
-501 km pihi
-518 km pihi
-529 km pihi
-544 km golfpálya
-576 km part
-591 km benzinkut
-608 km kilátó
-614.3 km VÉGE
Jó volt de már mindenem fáj és fáradt :)
Képeket nem tom felrakni mert vlmi baj van a pirateclubbal. :(
-
carloelsa #76493 olyan nem tud lenni mert akkor offlineba rak xD
max ha multival mész
-
nem baj.
Jó volt:
-
USAMEN POWER #76491 Jó neked :) -
USAMEN POWER #76490 de én még jól jártam mert nem voltam krúzban, se versenyben, se küldetésben hanem volt idöm még hazamenni :D am ismerös a szitu, de pl mien lehet az hogy a szigetkörversenyt tolod majdnem benn vagy a célban és bejön a connection lost felirat XD -
Na, jólvan most működik.. :) -
Akkor jó :D Nem ezt a szöveget szokta írni ha a szerver szaraxik, kicsit megijesztett, hogy vmi kis suttyó hackerkedik
-
Nem tudom, iszook és annyit hallok,hogy lassúl a kocsim és kiírt vmit,hogy network..... -
USAMEN POWER #76486 Dozoo akk hogy tud még játszani ? -
USAMEN POWER #76485 akk úgytűnik nem nálam van a gond... én se tudok visszalépni, csak 10 percre léptem ki a játékbol és mikor visszajöttem már nem tudtam felmenni a szerverre (kb ugyanazt írja ki nekem is mint neked) -
Engem ledobott a server:S:S -
Volt már vkinek ilyen, ledobott a szerverről a szokásos connection lost dumával.. aztán újraindítom és EZT írja ki mindig! Úgyhogy ha lát valaki a szigeten, üssön-vágjon.. mert nem én vagyok :D De ilyenkor mi a fene van, már újraindítottam a gépet, a netet is! Csináljak új acc-ot, új profilt, kezdjek új játékot vagy miakispöcsöm van?
-
USAMEN POWER #76482 nincs valami gond a szerverrel ? kiléptem a gameböl és pár perc mulva vissza akartam lépni, de nem tudok... azóta is próbálkozok -
carloelsa #76481 jah még fennvagyunk egy ideig keleten vagyunk -
Fent vagytok még? -
carloelsa #76479 A régi videom: Dozoo verdái -
carloelsa #76478 a sziget közepén járunk majd ha fölmentünk akkor jobbra kanyarodunk a golfpálya fele
6-os layer van -
carloelsa #76477 Ott vagyunk djvel papival seannal meg a többiekkel...
nyugatnak megyunk majd le délnek!!!
aztán majd vlmerre
aki akar még jöjjön!!! -
gilbert93 #76476 Én sem tudtam még, hogy meg lesz tartva, mert úgy volt, hogy nem leszek itthon .De korábban hazaértem és gondoltam megtartom. -
Ott állok aklubbunk előtt de sehol senki meg bent se látok senkit -
carloelsa #76474 mi a baj a frapssal vagy vlmivel olyankor, ha a video homályos lesz :S
eddig sosem volt. most elövettem erre egy nagy... lett :'(
segitség
-
Mai krúz:
(keresek egy millárdost..xD aki meveszi tőlem a murcelagomat 7 milláért mert papi99 átvágott:S azt mondta tegyem fel 7 milláért és megveszi és azt mondta,hogy inkább nem:S)
-
Digitman #76472 Gondolkodj kicsit!
7 helyett 6-kor tart egy bemelegítő krúzt, aztán megy a másikra! Mi ezen olyan nehéz?
Neked nem kötelező ott lenni! -
most döncsed már el baszki hogy elmarad,mégse ja mégis elmarad ja mégse f*sz kivanveled. -
gilbert93 #76470 Hello!
A kressz krúz előtt lesz egy kis bemelegítés.HC nem kötelező!!! -
carloelsa #76469 oks :) -
csoli31 #76468 Max 720HD 1Gb, amit feltehetsz.