107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Jó játék lehet, de szerintem itt érdekeltebbek az autók, annál hogy hogyan raboljál ki másokat...
  • carloelsa
    Nekem 3-as a tuning rajta hogy jól húzzon meg lehessen vele magyarosan vezetni xD
  • kazai21
    Nekem még van 1-2 útszakasz biztos:)
    Szerintem is az élmény a lényeg:)
  • USAMEN POWER
    Végülis az élmény a lényeg... Amúgy aki meg bejárta az egész szigetet annak nincs nagyon mit felfedeznie
  • AlieN911
    Ezaz!
    Egyszer én is részt szeretnék venni, egy "Gateway in Ohau Club" krúzon, feltéve, ha nem zavarok, és megfelelő időpontban lesz
  • kazai21
    Abba igazad van,hogy semmi értelme a kressz krúznak:)
    De viszont akik kezdők azok végig néznek mindent megálnak mindenhol képeket csinálnak meg utakat fedeznek fel:)
    (nekem pl bejön):D
  • Roger6
    "am annyi "bajom" van a kresz krúzzal, hogy az ég világon nincs semmi értelme. " - hát talán egyszer el kéne jönni egy Gateway in Ohau Club krúzra, aztán rájönnél, mennyire jó is az. Amíg ilyen ingerszegény környezetben krúzolgatsz, nem tudod mi a jó...
  • pxxl
    na nem mondod...

am meg kritizálta a halál a krúzt, te is oylan vagy hogy egyből hű meg ha, beszótá', véresen komolyan vettem ám stb... magasról leszarom mellesleg ki hogy krúzol, poén szinten ment a duma, de mind1.

am annyi "bajom" van a kresz krúzzal, hogy az ég világon nincs semmi értelme.
  • USAMEN POWER
    Fényszórót nem lehet folyamatosan égve hagyni, amúgy meg szerintem jó dolog a kressz krúz, nem tom h mi a bajod vele.
    Nem akarlak sértegetni, de paraszt dolog a másik krúzját kritizálni...

(szarul fejeztem ki magam, de a lényeg benne van)
  • kazai21
    Dozoo neked hanyas Tuning van a kocsidba?:)
  • AlieN911
    Senki se kérdezett...
  • kazai21
    Jahh tom most már látom..xDD
  • Falkon
    Azzal is kell!
  • pxxl
    de ha már kresz-eztek akkor száguldjatok szabályos tempóban...
    fényszórót fel városon kívül...
  • AlieN911
    Hali!

Hétfő van, tehát 19:00-kor "Kresssssz" krúz lenne
    Találka helye:

Szabályok:
  • kazai21
    Jaja:)
  • adamfesto
    Okok, vettem. Köszi. És a mielőbbi viszontgurulásra.
  • USAMEN POWER
    Vagy az autózás elején be kell jelölni a térképen hova megyünk...
  • ucnlm
    Köszi neked is, tényleg nagyon jó volt!
    Egy tipp viszont; tényleg nem kell midig feljárni a térképre, egyrészt mert nemtudjuk hova tűntél, másrészt folyton meg kell állni mindenkinek. Inkább zoomolj ki a GPS térképen és nagyjából lődd be az irányt, de ennyi embernél úgyis tudni fogja valaki hol van, ahova mennél. Legrosszabb esetben kis kacskaringóval érjük el a célt, de hát úgyis a közös autózás miatt megyünk elsősorban :)
  • adamfesto
    Usamen, elhúztunk mert k...a sokan voltak.
    Köszi srácok a gurulást...és bocs az állandó keresztbe autózásért de van még pár apró hiba a kormányommal. Az is lehet h a net sz.rakszik mert van olyan hogy kicsit fékezek és kivág az út szélére. na mindegy
    Ez a Ferrari club feeling meg bejött.
    Én asszem legközelebb szerda délelőtt megyek, nem lesznek annyian...valaki?
  • carloelsa
    Hehe :) Majd toljuk neki feketén feketékkel xD
  • USAMEN POWER
    ezt lekéstem, adam festöt láttam még a térképen azt eltünt
  • kazai21
    Hozzá jutottam pár millióhoz:)
    Ezért vettem egy fullos Nissant,szoval csatlakozok Dozoo-hoz:D
  • ucnlm
    Oké, mindjárt megyek én is! Aki akar még csatlakozzon! ;)
  • adamfesto
    Audi szalon , ha megfelel. Van attól északra egy kilátó, azt akarom megnézni. adamfesto néven vagyok ezüst ferrari cabrioval.
  • ucnlm
    Tökmindegy, hol legyek? Bárki mondhat találkahelyet, meg útvonalat :)
    Viszont lehet, h csak 50-re érek vissza amúgy. De autó mindenképp!
  • adamfesto
    Ucnlm, hol leszel?
    Moci vagy autó?
  • ucnlm
    Háromnegyed kilenckor valaki? Mehetnénk megint egy lazásat :)
  • Tomika001
    Bocs az előzö kép rosssz:
  • gilbert93
    Köszi
  • Tomika001
    Megint gurultam eggyet Fitty24-el.

A sárga: Fitty24
    A szürke: Tomika001
  • carloelsa
    Azt a videót kérded amin fotók vannak gilbert93 (vagyis a verdáim?)
    vagy azt amin a krúz van amit nem én csináltam?
    Én amugy az Ulead Videostudio-val készitetttem el
  • ultrapulse
    Na megvan az új verdám :) krúzra akartam vele menni, csak a találkahelyre menet kékhalál, és bill elszállt, franctudja miért...Be kellett dugnom a normál lila dugattyúst hogy tudjak bootolni
  • Sharks
    Jók lettek a fotók, thx még1x, a videók is fent vannak már, asszem 3-4 et tettem fel...
  • ucnlm
    Shark-kal gurultam egyet, Karl is castlakozott, de ő a fotónál már nem volt:

• Sharks
    Én is ott voltam pedig :D, csak lehet, h elvesztem az elvtársak között... bár sztem a fritzek voltak inkább sokan!
  • Sharks
    Én is láttam tegnap vmilyen Ferrari-t, de az annyira nem fogott meg, kicsit furcsa volt a hangja (ferrarihoz képest) sztem nem volt vmi rendben a motorjával! Amit múlthéten láttam az mondjuk szebb volt, de igazából nekem külföldön volt egyszer egy olyan Ferrari-s élményem, amitől kirázott a hideg :D Ilyen régi történelmi kis faluban, szük utcák, kőből minden, a tetején (mert, h dombon feküdt a falu) pedig a vár és éppen vmi filmforgatás volt ott akkor. Na a lényeg, h 1x csak hallottam vmi brutális hangot, de először nem gondoltam, h autóból jöhet ilyen, aztán szép lassan jött fel a kicsike a szük utcában, ahol a falak persze még rá is tettek egy lapáttal, esküszöm lemerevedtem (nem fel, mielőtt még vki kiforgatná a szavaimat :D). Na ennyi, csak gondoltam megosztom.
  • ucnlm
    Az érdekes, mert ki sem léptem :) Csak szüneteltem és elmentem inni. Mire visszaértem már tele volt minden ruszkikkal, te meg sehol... Mindegy, végülis jól végződött :)
  • Tomika001
    Ja megyek!
  • Fitty24
    Akkor találka a cadillac szalonnál oda tudsz jönni?