107666
-
USAMEN POWER #76589 Jó játék lehet, de szerintem itt érdekeltebbek az autók, annál hogy hogyan raboljál ki másokat... -
carloelsa #76588 Nekem 3-as a tuning rajta hogy jól húzzon meg lehessen vele magyarosan vezetni xD
-
Nekem még van 1-2 útszakasz biztos:)
Szerintem is az élmény a lényeg:) -
USAMEN POWER #76585 Végülis az élmény a lényeg... Amúgy aki meg bejárta az egész szigetet annak nincs nagyon mit felfedeznie
-
Ezaz!
Egyszer én is részt szeretnék venni, egy "Gateway in Ohau Club" krúzon, feltéve, ha nem zavarok, és megfelelő időpontban lesz
-
Abba igazad van,hogy semmi értelme a kressz krúznak:)
De viszont akik kezdők azok végig néznek mindent megálnak mindenhol képeket csinálnak meg utakat fedeznek fel:)
(nekem pl bejön):D -
"am annyi "bajom" van a kresz krúzzal, hogy az ég világon nincs semmi értelme. " - hát talán egyszer el kéne jönni egy Gateway in Ohau Club krúzra, aztán rájönnél, mennyire jó is az. Amíg ilyen ingerszegény környezetben krúzolgatsz, nem tudod mi a jó... -
na nem mondod...
am meg kritizálta a halál a krúzt, te is oylan vagy hogy egyből hű meg ha, beszótá', véresen komolyan vettem ám stb... magasról leszarom mellesleg ki hogy krúzol, poén szinten ment a duma, de mind1.
am annyi "bajom" van a kresz krúzzal, hogy az ég világon nincs semmi értelme. -
USAMEN POWER #76580 Fényszórót nem lehet folyamatosan égve hagyni, amúgy meg szerintem jó dolog a kressz krúz, nem tom h mi a bajod vele.
Nem akarlak sértegetni, de paraszt dolog a másik krúzját kritizálni...
(szarul fejeztem ki magam, de a lényeg benne van) -
Dozoo neked hanyas Tuning van a kocsidba?:) -
Senki se kérdezett... 
-
Jahh tom most már látom..xDD -
Azzal is kell! -
de ha már kresz-eztek akkor száguldjatok szabályos tempóban...
fényszórót fel városon kívül...

-
Hali!
Hétfő van, tehát 19:00-kor "Kresssssz" krúz lenne
Találka helye:
Szabályok:
-
Jaja:) -
Okok, vettem. Köszi. És a mielőbbi viszontgurulásra. -
USAMEN POWER #76570 Vagy az autózás elején be kell jelölni a térképen hova megyünk... -
Köszi neked is, tényleg nagyon jó volt!
Egy tipp viszont; tényleg nem kell midig feljárni a térképre, egyrészt mert nemtudjuk hova tűntél, másrészt folyton meg kell állni mindenkinek. Inkább zoomolj ki a GPS térképen és nagyjából lődd be az irányt, de ennyi embernél úgyis tudni fogja valaki hol van, ahova mennél. Legrosszabb esetben kis kacskaringóval érjük el a célt, de hát úgyis a közös autózás miatt megyünk elsősorban :) -
Usamen, elhúztunk mert k...a sokan voltak.
Köszi srácok a gurulást...és bocs az állandó keresztbe autózásért de van még pár apró hiba a kormányommal. Az is lehet h a net sz.rakszik mert van olyan hogy kicsit fékezek és kivág az út szélére. na mindegy
Ez a Ferrari club feeling meg bejött.
Én asszem legközelebb szerda délelőtt megyek, nem lesznek annyian...valaki? -
carloelsa #76567 Hehe :) Majd toljuk neki feketén feketékkel xD -
USAMEN POWER #76566 ezt lekéstem, adam festöt láttam még a térképen azt eltünt -
Hozzá jutottam pár millióhoz:)
Ezért vettem egy fullos Nissant,szoval csatlakozok Dozoo-hoz:D
-
Oké, mindjárt megyek én is! Aki akar még csatlakozzon! ;) -
Audi szalon , ha megfelel. Van attól északra egy kilátó, azt akarom megnézni. adamfesto néven vagyok ezüst ferrari cabrioval. -
Tökmindegy, hol legyek? Bárki mondhat találkahelyet, meg útvonalat :)
Viszont lehet, h csak 50-re érek vissza amúgy. De autó mindenképp! -
Ucnlm, hol leszel?
Moci vagy autó? -
Háromnegyed kilenckor valaki? Mehetnénk megint egy lazásat :) -
Bocs az előzö kép rosssz:
-
gilbert93 #76558 Köszi
-
Megint gurultam eggyet Fitty24-el.
A sárga: Fitty24
A szürke: Tomika001 -
carloelsa #76556 Azt a videót kérded amin fotók vannak gilbert93 (vagyis a verdáim?)
vagy azt amin a krúz van amit nem én csináltam?
Én amugy az Ulead Videostudio-val készitetttem el -
ultrapulse #76555 Na megvan az új verdám :) krúzra akartam vele menni, csak a találkahelyre menet kékhalál, és bill elszállt, franctudja miért...Be kellett dugnom a normál lila dugattyúst hogy tudjak bootolni 
-
Jók lettek a fotók, thx még1x, a videók is fent vannak már, asszem 3-4 et tettem fel...
-
Shark-kal gurultam egyet, Karl is castlakozott, de ő a fotónál már nem volt:
-
Én is ott voltam pedig :D, csak lehet, h elvesztem az elvtársak között... bár sztem a fritzek voltak inkább sokan!
-
Én is láttam tegnap vmilyen Ferrari-t, de az annyira nem fogott meg, kicsit furcsa volt a hangja (ferrarihoz képest) sztem nem volt vmi rendben a motorjával! Amit múlthéten láttam az mondjuk szebb volt, de igazából nekem külföldön volt egyszer egy olyan Ferrari-s élményem, amitől kirázott a hideg :D Ilyen régi történelmi kis faluban, szük utcák, kőből minden, a tetején (mert, h dombon feküdt a falu) pedig a vár és éppen vmi filmforgatás volt ott akkor. Na a lényeg, h 1x csak hallottam vmi brutális hangot, de először nem gondoltam, h autóból jöhet ilyen, aztán szép lassan jött fel a kicsike a szük utcában, ahol a falak persze még rá is tettek egy lapáttal, esküszöm lemerevedtem (nem fel, mielőtt még vki kiforgatná a szavaimat :D). Na ennyi, csak gondoltam megosztom.
-
Az érdekes, mert ki sem léptem :) Csak szüneteltem és elmentem inni. Mire visszaértem már tele volt minden ruszkikkal, te meg sehol... Mindegy, végülis jól végződött :) -
Ja megyek! -
Fitty24 #76548 Akkor találka a cadillac szalonnál oda tudsz jönni?