107666
-
akkor erre mit mondasz...remélem örökre a tervezőasztalon fog maradni... 

-
Itt van feltöltöttem a felnit.
Ez az egy van csak, majd eccer csinálok még :)
BIZTONSÁGI MENTÉS kötelező az eredeti fájlokról!! -
Ok, kössz, kipróbálom. -
raga #76666 Ja, mióta audi azóta rondul. -
USAMEN POWER #76665 Jaja megoldható ! Daemon Tools -
Mondjuk úgy tudod kiküszöbölni hogy nem tört exevel játszol, hanem eredeti + mini image... -
Hú, hallod erre nem is gondoltam
! De most komolyan régebben többen is írták, hogy dvd nélkül játszanak.
-
USAMEN POWER #76662 Ma valahogy nincs kedvem a TDU-zni
De szerintem elindulok egy szigetkörre
-
Egyre rondábbak a lambok :( (Diablo a legszebb, a Gallardo még elmegy, Murci nem rossz, de ez meg a reventón....) -
hú, királyos képek
-
Thx, és milyenek vannak még? -
jó. ilyen Koening keverék. -
tiszta Gallardo 2.0 
-
USAMEN POWER #76656 Én is kezdtem már párszor új játékot... Ez esetben az van hogy Alt+F4, nem szabad hogy a játék a korábbi állásra mentsen. -
USAMEN POWER #76655 Ha csak másik autó helyére lehet, akk inkább felejtős
-
USAMEN POWER #76654 ÁÁ már megint egy hülye kérdés... Mi is ez a Test Drive Unlimited Gold ? TDU 2 ? Új kiegészítő ?
Halljátok én nagyon levagyok maradva... -
Xp antispy nevü progival kitudod kapcsoltatni, meg még pár okosság van benne. -
Sziasztok.
Elmondaná nekem valaki hogy hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót xp alat hogy ha berakom a DVD-t ne induljon el automatikusan Vistánál megtudtam oldani de xp-nél még nem találtam meg kérlek benneteket segítsetek. -
miért lenne fake? pl pest tele van turbókkal,szal még nem is valami nagy látványosság :D
amúgy a rendszám az Liechtenstein -
utánanéztem:
Lichtenstein-i rendszám -
Ha jól tudom akk Flamand rendszám -
vagy mittomn mien rendszám :D ott is van fekete fehér rendszám, csak mondtam valamit 
-
elsőre mondom HAHA floridai rendszámmal...fake :D
de aztán ott van olvashatóan hogy HUBER eszpresszó és...

am meg naon szép járgány :) -
Hali!
Ma nem rendez senki krúzt?:) -
szép turbo:D itt vannak az én képeim is:) van köztük turbo stb.(= -
Akurva de szép!
-
Az egyik kedvenc verdámmal is összefutottam ebben a kis városban, ahol lakom! :D
-
BalanceArt #76642 Már mindent lementettem, ez a része rendben. Megpróbálom úgy, ahogy írtátok. Ha a régi nickemmel jelenek meg mellettetek a játékban, akkor sikerült. Ha nem, akkor valamit el...........tam.
Köszi a segítséget mindenkinek. -
Nekem vagy 4 napja eltűnt a mentésem... Csak néztem :O Még jóhogy előtte 2 nappal pont kimásoltam egyet, vészhelyzet esetére ... -
Lajesz #76640 Halohó,
Köszi a - sajnos rossz - híreket. Újrakezdtem. De tőlem nem kért új nick nevet, maradt a "Ricsikeonline". Néztem, a mentések között ott van a friss, de a régi nincs. Még a lomtárban sincs. Lehet, hogy ürítettem közben a többi szarral együtt?! Ha jön a Gold, azt is beszerzem, remélem ott nem kell újra 0-ról nyomni az egészet...
Ami jó, hogy online-ba egy-két verseny után egyből tudtam gurulni a fentlevőkkel, csak HCm nincs egy darabig. Ezért is lenne klassz, ha a krúzoknál nem lenne mindig HC előírás..
köszi az infókat, az utakon találkozunk...
:) -
Vagy csak beírod simán a kódot, és megy az egész :P Úgy lenne logikus... -
Hela, dokumentumokból az egész test drive unlimited mappát mentsd le egy pendrive-ra, vagy írd ki egy cd-re.. aztán majd csak vissza kell tenned oda és kész. De ha nagyon újat szeretnél kezdeni, akkor új nick név kell tutira.
Majd azt jó lenne tudni ennél a Gold kiadásnál, hogy van-e külön megapack kód megadva, mert akkor csak azt kell beírni és elvileg működnie kellene :) ha nem, akkor kezdem előről.. -
Nem kell új nick-et csinálni. Megfogod a mappát rámásolod valami adathordozóra majd a friss windows-nál berakod ugyan oda ahol volt, és kész... -
BalanceArt #76636 Akkor kérdezek még egyet, abból baj nem lehet: Szóval, a mostani nickemet nem tudom használni, ugye, mert azt már használtnak fogja venni a regisztrációnál? Tehát, újat kell regisztrálnom. Ez alatt meg fogja engedni, hogy a régi mentéseimet használjam? Nagyon örülnék, ha így lenne.
-
Attól hogy újra kell raknod a gépet a mentésed még megmaradhat... Csak mentsd le valamire, telefon, másik vinyó, vagy pendrive... -
BalanceArt #76634 Hát, most én sem jártam jobban, de más okból. Úgy néz ki, újra kell raknom a gépet, így aztán megy minden a darálóba. Nagyobb tapasztalattal, de nulláról indulok. HC-s krúzon egy ideig most nem veszek részt, az tuti. A mostanihoz hasonló nicket próbálok majd regisztrálni, légyszi mindenki jelöljön vissza majd, ha meglát. Előtte persze majd megírom, hogy pontosan mi lett a nevem.
Megkérdeztem a CD- Projektet (mert nem akartam elhinni), de tényleg igaz, hogy néhány héten belül kiadják a játékot Megapackkal 1990 forintért.
Lehet, hogy nagyon láma kérdés, de ha az embernek a régi verzió van fent, aztán megveszi a Goldot és arról rakja fel a Megapackot, akkor az rendben lesz, ugye? Csak mert nagyon nem akarnék várni a hónap végéig a telepítéssel, a MegaPack meg önmagában is megéri nekem az árát, tehát meg fogom venni. Csak nem szeretnék pofára esni, hogy újra kelljen raknom az alapjátékot emiatt. -
hát én is jártam így még régen warezos korszakban, sajnos újra kell kezdened.
aztán online játéknál már a kezdetektől minden gurulás után mentek egy biztonságit a savegame-ről...
-
Kezdheted újra... -
Lajesz #76631 Hali mindenkinek,
Segítséget kérnék, 75%-on voltam online, de asszem elszartam valamit (új játékot kezdtem vagy mi...). Meg lehet valahol találni a korábbi (elmentett?) szintemet és vissza lehet-e tölteni? Nem szeretném újra nyomni az egészet... :( basszus.
Előre is köszi a segítséget
-
Most találtam! Tdu gold edition megjelenési dátum !!!