107666
-
USAMEN POWER #76789 Csak ne lenne módautó
-
carloelsa #76788 de ugy nem olyan lesz a motorja :( -
Szabi1991 #76787 nem nagy kaland áttenni a kasznit egy konigseggre, vagy mclaren f1re.. :DDD -
Nah én most indulokk a Ducati szalonhoz:) -
carloelsa #76785 ez megapackos az a baj :( -
Szabi1991 #76784 van.. :DDD
-
Szabi1991 #76783 van..
-
USAMEN POWER #76782 Izlés kérdése... Szerintem qwa jól néz ki ! -
Memph!
Emlékszel még mikor még azt a képet csináltad mikor nagy kánikulát próbáltál kihozni?? ( talán még a Ruf-al járkáltál akkor a szigeten. )
Na nekem az az örök kedvencem! :) -
Szerintem hányás :S -
USAMEN POWER #76779 Miért nincs a TDU ban ???
-
USAMEN POWER #76778 Sry a témaváltásért...
Annyian ragaszkodtok itt a Lambókhoz, a Ferrarikhoz és egyéb európai luxusautókhoz, de szerintem ez simán vetekszik velük. Kinézete is meggyőző !
Cadillac Cien Concept -
carloelsa #76777 Ha már itt tartunk (komment írása, kritika) akkor egy offos dolgot szeretnék bemutatni, amire várnám ugyanígy h mi teccik mi nem min lehetett volna változtatni
itt nézzétek meg és írjatok komit ide vagy oda pls.
Photoshop-> verdáim :) -
Az a tuti! -
Köszi srácok!

Igen az első képnél egy új beállítást teszteltem most már tudom hogy mélyebbre kell venni a fényerőt.
A másodiknál meg direkt festettem őket lágyan világosabbra amm nem tudom miért valamiért így jött.
A haramdik kép meg nekem is tetszik. Mondjuk azt megint egy másik módszerrel csináltam deeee asszem az lesz a nyerő
-
carloelsa #76774 Jók lettek nagyon!!!!
1.kép lehetne sötétebb
2.kép jobb oldalt a feketeség lehetne jobban megcsinálva
3.kép kell valamit rajta javítani? :D -
Nagyon fasza! 

Nekem a 3. tetszik a legjobban. -
USAMEN POWER #76772 Ugyanilyen GT-m volt a Pro Streetben :D Am meg szerintem a legalsó kép a legszebb, de a többi is fasza lett :) -
Ma volt pár órám szórakozni a GT-vel meg a PS-el. Arra lennék kíváncsi hogy kinek mi a véleménye róluk? Mi tetszik a képekben? 
Hajnali mászkálás:
Délelötti drif:
Délutáni drift:
Jöhetnek a kritikák is.
-
tanulj meg olvasni...
áprils van oda irva
-
Én se mek HC-ba... -
carloelsa #76768 Ha akarjátok kukkantsátok meg a skyline-t amit a TDU-ból fotóztam és photoshoppal 2 kocsit gyártottam belőle
link: Eredeti, 2 VT -
carloelsa #76767 Ezt már rég észrevettem 

-
ÁRPILS 2? 

-
carloelsa #76765 
lehet az lesz h a tiedet felveszem mert ez lenne az első kamerázás , így legalább a hibákat észreveszem mit kéne mit nem és akkor a másikat már jobban meg tom csinálni :) -
oks akk milegyen?:D
frisithetem a plakátot hogy HC kötelező de és nem megyek HC-ba:D
KRESZBEE!!! :)
-
carloelsa #76763 Csak nekem az a gondom, h vlki másnak kellene szerveznie , mert én videózni szeretném ehhez meg az kell h hátul legyek. azt is lehetne h szervezek én egyet és más vezet majd, de jobb az ha más szervez :)
kreszbee xD -
hát figyelj... meglehetne azt csinálni hogy 6kor jön mindenki a krúzomra! te meg csinálsz egy krúzt mondjuk fél 8-ra és az enyémről átmegyünk a tiedhez!
KRESZBEE!!! :) -
Bader. -
carloelsa #76760 Ma valaki egy Kresz krúzt nem szeretne szervezni ahol a HC mod kötelező.
(No kresssz xD --> Falkon the maister
)
Holnapra vagy mára este 7-re fél nyolcra?
Kishoffi 6-ra szervezett csak nem kötelező a hc mod :( -
Ma ki és hol? Szabadnap, úgyhogy egész nap fent leszek. :)))))))) -
Ha hazaérek ott leszek, tegnap nem jött össze (Audi RS4) -
Köszönöm mindenkinek a maiakat! Szép adag emberrel találkoztam röpke két és fél óra alatt :)
Art: bocs, hogy nem reagáltam, piszkáltak itthon, ott kellett hagynom a gépet 5 percre, és mire visszatértem már eltűntetek :( -
USAMEN POWER #76756 Út, és gumiégetés 
-
De rég krúzoltam, asszem épp itt az ideje visszarakni....
-
USAMEN POWER #76754 Ilyen autóim talán 50 év múlva lehetnek... :D lemegy annyira az áruk hogy elég lesz az én pénzem is :D -
Hemik:
http://www.youtube.com/watch?v=r-uTjaQ6E7g -
USAMEN POWER #76752 Saleen Mustang
Go !
-
Full mocskos, de a hangja...........
-
USAMEN POWER #76750 De qwa jól néz ki :)) az új Shelby GT 500 ra hasonlít :) Amúgy szegénynek egy mosás elkéne :S