107666
-
hali most kezdem a tdu-t ,kérdésem mi az a HC mod?
-
Szabi1991 #76828 beállás.. :DD
Rajok xD
szép :)
jók ezek a kis 350z-k... :P
-
BalanceArt #76827 Ő megvan nekem listában. Ha vele maradsz téged is megtalállak. ArtMooney-val jókat szoktunk menni. -
USAMEN POWER #76826 art money-val megyek most vmi messzi helyre.. lehet h szigetkör lesz belöle :D -
BalanceArt #76825 Én majd csak később jövök valamikor. Ha akkor még fent vagy, majd kereslek. -
carloelsa #76824 nincs -
USAMEN POWER #76823 még ott állok a Ford szalon elött... aki akar probáljon hozzám csatlakozni -
Szabi1991 #76822 nincs meg az a rész amikor a parkolóba beállok a mekinél ? :DD -
USAMEN POWER #76821 fölvennélek barátnak, legalábbis mindenkit föl akarok venni akik it irkálnak, elég sürün köszködök csatalakozási problemekkel, amugy meg én normálisan vezetek... -
carloelsa #76820 köszi most nem, Photoshopoztam meg még fel van dulva az agyam. kihagynám ha nem haragszol -
USAMEN POWER #76819 Nem akarsz jönni a Ford szalon elé ? mehetnénk valahova... de te probálj hozzám csatlakozni mert én nem tudok másokhoz :S -
carloelsa #76818 Basszus a TDU-ba van 1-2 olyan hü**e ember ,h nem hiszem el. Fel akartam venni a kruzt, de erre nem képes arra a rohadt sávba maradni meg fékezni és még nem is HCba volt...
ezért a videóból maradt egy szemét...
multkor amikor csoli vidit csinált nem volt semi baj...
MÉR NEM LEHET FELFOGNI, HOGY A SZABÁLYOKAT TARTSA BE A GAMER???
ha ez gta-s lenne akkor ezerszer kinyirnám azt a gyagyát...
egy bal**asz ember cseszte el
Lúzerek az ilyenek...
-
4-5 versenyt csinálj meg kb:) -
BetonK #76816 Köszi szépen.
most már van patch, viszont nem látok senkit.
Ez mi lehet? -
USAMEN POWER #76815 Oksa, kösz az infót. Amúgy elhiszem hogy remegett a térded :D ismerős szitu ilyen helyzetben :D
Én már találkoztam olyan játékkal is aminek ugyan visszamásoltam a mentéseit az eredeti helyére, látta is a mentések között hogy ott van, csak éppen nem bírta betölteni... -
Nem kell újra regisztrálni elég bemásolni és simán működik. -
BalanceArt #76813 Regisztráltam a régi nevemmel, aztán a vinyón lecseréltem az újonnan felrakott TDU mappát (Dokumentumokban) a régire, amiben a mentések voltak. Sima ügy volt, bár egy kicsit remegett a térdem, hogy összejön-e. Mást nem cseréltem le, csak ezt az egy mappát. -
carloelsa #76812 Ott vaagyok már a Ford Islandon -
USAMEN POWER #76811 Ja és az application data tdu mappájába is visszamásoltad ami ott volt. Vagy nem kell ? -
USAMEN POWER #76810 Tényleg ? Akkor nem kell félnem, mert ma vettem egy 500 gigás sata vinyót így a régi használaton kívül marad. Szal nekem is lesz win telepítés, stb stb... -
BalanceArt #76809 Mától újra van TDU-m a gépen! A régi nevemmel, a mentett állásommal tudtam visszarakni. Még egyszer köszi mindenkinek, aki segített. -
carloelsa #76808 aki a Ford Islandot nem tudja hol van az nézze meg ezt: dozoo.mlap.hu itt a főoldalon kinn van a térkép meg a Ford i. -
Szabi1991 #76807 ne krekkeld ;) -
Én meeek elől:) -
USAMEN POWER #76805 Innen töltsd le ! Google a Barátod ! -
BetonK #76804 Srácok segítsetek pls!
Megvettem gamet,felraktam,de eu patch nélkül nem tudok neten tolni, viszont azt meg nem tudom letölteni,mert csak egy ües oldal jött be.E-mailt se kaptam.
Valakinek van vmi ötlete? -
carloelsa #76803 -
USAMEN POWER #76802 Hát figyelj ha én milliomos lennék egyedi autót csináltatnák :) Egy olyan autót amiben az összes kedvenc autóm vonása meglenne :) -
USAMEN POWER #76801 Jahogy ti se tudtok többet XD oké :D -
Valóban jól néz ki.
Modern. És nekem csak az a bajom vele hogy a belső kicsit puritán meg hogy nem él...gondolok itt a műszerfalra.A hangja meg nem is tom megnézem youtubon milyen is az igazi hangja.TDU-ba siralmas...
Hmm értelmes hangot nem találtam deee sztem öblös, mély lehet.Én azért választottam végleges autónak a Ford GT mert a műszerfala világít és eleven.A hangja ha nyugisan megyek mély dübörgő, doromboló főleg a mélynyomóláda miatt.Ha viszont odapakolok neki üvölt
Küldjed neki! -
Szabi1991 #76799 "Megjelenés: 2009 április" több infó kell ? :D
23.-án kiderül hogy mi is ez.. :D -
USAMEN POWER #76798 Szavazást kéne indítani :) -
USAMEN POWER #76797 Azonkívül hogy le van írva "Termékleírás" nem sok minden van arról hogy mi is ez a gold. :) Jó van még 2 kép :) -
Szabi1991 #76796 TDU GOLD -
Hányásronda szvsz :D -
Semmi más, megapack van benne. -
USAMEN POWER #76793 Mi is lesz az a Gold ? Nem nagyon jöttem még rá :S Elvileg benne lesz a Megapack... és még ? TDU utolsó lélegzetvétele a TDU 2 elött ? -
carloelsa #76792 de kijön majd a Gold :) -
USAMEN POWER #76791 Tényleg XD Már rohanok megvenni :D -
Szabi1991 #76790 hivatalos kiegészítésbe van...
#76788: vedd meg a kiegészítőt akkor...