107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ucnlm
    Jaj, ezt a HC kötelező dolgot hanyagolhatnátok már néha :)
    Egyszer eskü elmegyek HC-ban egy ilyenre, a világból is ki fogtok utálnim pedig szerintem amúgy normálisan vezetek, figyelek mindenkire, előzékeny vagyok. Na ezesetben nem így lesz és még csak nem is direkt :)
    Szóval a következő klub krúzon ne leyen ilyen, mert amúgy jó lenne egyen már részt is venni :)
  • gilbert93
    Hello!

Hogy el ne felejtsétek!!!

• [HUN]FaTaL
    Egyik se laggolna. Most is tudok közben hallgatni csak kényelmetlen.
  • ChuckyHUN
    Laggolna vagy a rádió, vagy te ha közben nyomatod... szvsz
  • Szabi1991
    lessz ma vmi gurulás ?
  • [HUN]FaTaL
    És alt+tabolgassak a rádióváltáshoz lol :D Egyszerűbb lenne előre egy m3uba bepakolni a rádiók címeit és belül a játékban váltogatni + hangerőt állítani.

#76850: Mindenkinek legalább 20megabit kéne ahhoz, meg baromi erős szerver. Ez annyira nem hoz lázba. :)
  • somdav95
    Ez beszarás X'DDD
  • somdav95
    Windows media player gondolom van.......... -.-"
    Helló nem értek valamit!
    Eredeti a gémem,van gamespy idm is van el is fogadja.
    És kiírja nincs elérhető tdu szerver
    most mi a baj?
    online akarom tolni plz help meeeeee!!!!
  • BalanceArt
    Igen, tudom, hogy mit és hogyan és hol, de nem történik semmi. Csak azt játssza le, ami eredetileg benne van a játékban.

A winampot pedig nem szeretem.

De ha már itt tartunk jól elvagyok a motorhanggal is.
  • lybrahu
    Jó volt ez a tegnap esti Merci krúz! Köszi skacok!

• lybrahu
  • pxxl
    off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van...

/off
  • pxxl
    használj winampot te
  • Toyo
    Nem kell cserélgetni semmit :) C:\Users\név\Documents\Test Drive Unlimited\savegame\nicknév\Radio és ezen belül nekem MyRadio néven van egy mappa. Csak mp3-at játszik le tapasztalataim szerint, társait nem!
    Játékon belül pedig num4 rádió előjön, aztán num6-al lépkedsz az U (user) feliratig, itt meg már zúznia kell a metált! :)
  • BalanceArt
    Nálam ez a módszer nem vált be. Sőt, semmilyen módszer nem működött, hogy saját zenét hallgassak. Ha simán létrehoztam egy új mappát, vagy lecseréltem a négy közül az egyikkel, vagy csak az egyik tartalmát cseréltem le, de a nevét nem, és az sem, ha egyszerűen bemásoltam a saját számaimat a meglévő mappák tartalma közé.

Van még valami, amit kihagytam?
  • Toyo
    Szeva, Radio mappán belül hozz létre egy tetszőleges nevű mappát és abba pakolgasd be az mp3-akat.

Logót tud valaki csinálni, rá kéne frissíteni az enyémre :D Semmi effekt meg villogás.. csak valami egyszerűt.
  • Lajesz
    Sziasztok,

Hogy lehet saját mp3-as zenét hllgatni a rádión? Létrehoztam a megadott helyen a használt profilnév alatt egy "Radio" könyvtárat és raktam alá 10 számot, de vezetés közben a rádió bekapcsolása után csak a gyári csatornákat (4 db) lehet hallgatni. Tud valaki segíteni, hogy mi a trükkje?
    köszönöm,

Lajesz
  • somdav95
    Hát végülis ha benyomod a netes rádiót, és közbe elkezdesz játszani... megoldható ez :P
  • carloelsa
    én erre azt találtam ki régebben, hogy amit hallgat a gamer és ha le van húzva az ablaka akkor te hallod h ő mit hallgat. mint a kocsija hangját. ezt ugyanugy be lehetne állítani kit akarsz hallgatni mintha lockolnád.
    Jön vlki egy körre?
  • [HUN]FaTaL
    Ezek jó ötletek. Még az lenne qrvajó ha belehetne rakni online rádiót a rádiók közé. Mivel ez úgyis egy online játék, szerintem nem lenne rossz:)
  • carloelsa
    engem nem zavar, nekem bejött :)
  • pxxl
    na azt is 1x megnéztem, aztán gyorsan ki is kapcsoltam. 1. kutyát nem érdekli 2. zavaró
  • pxxl
    én még azt is jó 5letnek tartanám, hogy ha pásztázod a térképet haverok után, és ráhúzod a kurzort valakire, akkor kiírná, hogy hányan vannak a layeren, hogy ne kattingassunk fél órán keresztül valakire, miközben tele van a layer. hát az meg idegesítő, mikor az istennek nem akar összerakni valakivel, pedig 1 perce még együtt zúztuk a km-eket
  • carloelsa
    van lehetne olyan layert csinálni ahol te döntöd el h hányan legyenek (max lenne akkor 21) és csakis jelszevas lenne amit te csinálsz :)
    meg lenne egy net mérő
    ugyanugy meg lehetne nyitni mint a Hc modban a ctrl+g vel az a G mérőt
    :D

Valaki fenn van mapon? jöhetne velem egy körre
  • adamfesto
    Ott volta de nem engedett be hozzátok...:(
  • Roger6
    21 ember? Alig tudunk egy normális 8-as layert csinálni, mert mindig vannak olyan emberek, akinek nem jó a többiek után menni, ezért próbál előzni, de általában az árokban kötnek ki az ilyenek... Nem beszélve a laggolásról. 8-as layernél már erősebb net kell, hogy senki se laggoljon, gondolj bele 21 embernél mi lenne! Nem-nem, jó ez a 8-as layer, inkább a layerek kiosztásán kéne alakítani. Pl. ha barátra kattintot a térképen, azt prioritással beadná gyorsabban, vagy lehetne olyan layert nyitni, ahova csak jelszóval lehetne bekerülni, meg ilyenek. Ezeken kéne agyalni szerintem.
  • carloelsa
    Az lenne jó ha max 21-es layer (azért 21, hogy még 20-an tudjanak csatl. rád) lenne és akinek izzad a gépe a kocsiktól, neki lenne lehetősége az onlinen játszó gamerek járművét kisebb grafira venni meg...
    meg a 21 ember már kész vicces lenne xD
    kressz kruz 21 emberrel xDDD
    állna a sor mint Pesten :)
  • orszagtom
    öcsém baszki... hát télleg gratulálok.....
    WoW-ban azért egy 50es raid-ben már eléggé meg tud izzadni a gép (mondom, 50es, és nincs HDR meg füst meg stb... jó mondjuk effektek vannak...). Összes embert 1 layerbe??? Eszem f*szom megáll, háuuuu!
  • somdav95
    Milyen dugók lennének már :DDD
    Meg milyen balesetek... Ígyse bírnak egyesen a seggükön ülni néha, értelmesen... -.-
  • [HUN]FaTaL
    Aha persze és fél millió autót látsz egyszerre. GRat :D
  • Szabi1991
    nálam így is 10fps-volt tegnap amikor 7en voltunk a dukáttinál :/

máshol 15-20 volt, ott már egész jól jászható..
  • Szabi1991
    pl. mert wow-ba mindenki tud magának tört szerót csinálni ? :DDDD
  • Gaben17
    Na igen,de asszem az összes gép izzadna 20-25 kocsinál
  • USAMEN POWER
    Hallod hülyén van kitalálva ez a TDU szerver :S Hülyeség hogy layerek vannak... Egy layer kéne legyen, amiben az összes játékos benne van, max letiltod akit nem akarsz látni... pl wow-ban megoldották, itt miért nem tudják, nem vágom...
  • BalanceArt
    Negyed órán keresztül próbáltam rátok ugrani, de hiába.
  • Toyo
    Nissan casting

ucnlm és rgtc

Forgatási szünet

A beachen

Usamen Power

Szépségem :)

• USAMEN POWER
    Art Money társaságában kocsikáztam egy jót :) Sajnos a többi képet nem találom, majd máskor :)

• fekete0012
    köszi
  • Szabi1991
    asszem 45% után elérhető, nehezebb vezetni az autókat, egy picit valósághűbb :D

a főmenüből lehet kiválasztani..