107666
-
Hát ja... Rengeteget segített nekem úgy hogy én alapból régóta foglalkozok a zmodival tdu téren. :) 2 hónapja segít nekem nagyjából de még mindig vannak dolgok amiket nem tudok. Hát igen nem egy egyszerű folyamat ez... :) Egy autó bekonvertálása nekem úgy 24 óra körül van, ha ezt lebontjuk akkor kb 3 nap 1 kocsi bekonvertálása tdu-ba. :) -
Pfff....nah a lényeg hogy legalább Combat irt :) -
Hát jah... Amit a kóreai gyerek csinált annak még a külseje is elég gagyi lett. Amit meg az orosz az meg olyan belül mintha a worldracing-ből jött volna... :D Amúgy a coupe-n is szerettem volna javítani és írtam is ezzel kapcsolatban a tool-nak de az a ... még arra se vette a fáradságot hogy visszaírjon annyit h bocs nem...
-
Helyes :) A Coupe még elmegy,de a szedán nem az igazi... -
Nincsmit! :) Amúgy jelenleg az e63 amg-n dolgozok, igaz megcsinálták a tdu-ba, de a beltere elég sz@r mind2nek, én meg imádom ezt a kocsit úgyhogy inkább én is bekonvertálom. :) -
Zsir köszi :) -
Póóóse
Am centralon is frissítettem a linket mostmár! Ha van vmi problem akkor írj! :) -
A f*szom már ezekbe a hülye oldalakba... :D Várjál küldök neked másik linket mindjárt! -
Nem tudom letölteni a centralról amúgy :( Mehet a szigetkör persze :P De ahoz már nem F kellesz hanem egy csodás póóóse :D -
Ohhh... :D Hol talizzunk? Ford island? És mit szólnál egy szigetkörhöz? :) -
19:30 kor jó lesz szerintem és én F-el megyek vagy Rufal kipróbálva az új modod :D -
Okés! :) Csak majd írj ide hogy mikor meg hol meg mivel aztán go! :)
-
Nah ma mehetünk is akár,szerintem itthon leszek :) -
Okés! :) Szavadon foglak! :P
buscher: hehe
Komoly lenne...
-
bucsher #104670 szívesen beülök hátra mögéd ha mész krúzra :))) -
Gyönyörü minden amit csinálsz :) Minden elismerés,én most picit kevesebbet játszok de megpróbálok többet aztán csapunk pár krúzt :) Viszont olvasom végig a topikot :) -
Újjabb mód:
A centralon fent van ha érdekel vkit! Nem akarok állandóan linkelgetni mert akit érdekel az úgyis megtalálja (vagy ha nem írhat nekem itt). :) Ha írok ide hogy van 1 új módom akkor az már fent van a centralon is! :) -
Holnap megpróbálom. Ma már nincs kedvem. -
Hát ez érdekes. Próbáld meg cserélgetni a map.bnk fájlt vagy szedd le a ccleanert és futtas rajta le egy hibakeresést meg egy tisztítást. Hátha... :) -
Sajnos nem tudok játszani, de ma akartam offline menni és nem indul a játék, indítom és semmi sem történik. Ha megnézem task managerben akkor ott van a tasks közt de nem tudom lelőni. Nem tudom mi lett... lehet kell neki egy reinstall de ahhoz nincs kedvem. Mert az összes kamera meg amit belőttem elszáll. -
Mint írtam, ízlések és pofonok. Nekem mindig is tetszett... :) De köszi am! :) -
bucsher #104663 szép! sőt gyönyörű! de miért pont a 996? ez a lámpa... ;) -
Most csinálok egy számomra nagyon szép régi klasszikus mercit! :) Képek hamarosan! :P
Amúgy mivan emberek? Kicsit megint lecsendesült a topik... :( -
Nagyon fasza lett.
-
Ez is kész van...:
Akit érdekel az itt le tudja tölteni: Letöltés
-
Újraraktam a gépemet amúgy, így a tdu is újra lett rakva. Hát eléggé ráfért, mert kicsit nagy katyvasz volt már a játékban... :) A króm is ilyen fehéres lett a játékban vmelyik modtól. Na majd most megnézem h milyen. :P -
:DD Nekem bejön, dehát ízlések és pofonok... :) -
Nekem kurvára tetszik ez a lámpa. -
Entex #104656 Komoly lett, bár ezt a lámpát nem tudom, hogy tehették rá erre az autóra, szerintem rohadt ronda. Majd olyan 15 óra felé leszek fent. -

Entex: Ha ezzel megvok én ráérek! :) Sok munka már nincs a porsche-n lámpák működnek, külseje készvan nagyjából, beltér úgyszintén, felni is megvan. :) 1-2 text javítás és kész lesz. Bár még gondokodok rajta ohgy legyen-e neki rendes beltér és külső lowres modellje, de sztem marad az eredeti mivel nagyon hasonlít (ruf rturbo) ráadásul elég nagy már így is a 2 bnk, konrkétan határokat feszeget... :) -
Entex #104654 Holnap kéne gurulni egyet egy lazát, van kedvetek? -
SuSu1992 #104653 na, a probléma megoldódott, kerék bajos volt, cseréltem rajta kereket annó, most kicseréltem egy másikra és tökkéletes lett! -
Ha elküldöd a mentésed, megnézem hátha nálam működik az eladás.
-
Entex #104651 Mentést nem igazán lehet szerkeszteni, mert encryptelve van, megoldható, de körülményes. A megoldás az, hogy leszedsz egy működő modellt, mondjuk TDUCentralról és felülírod a jelenlegivel, ami valószínűleg rossz, ha kifagy tőle a játék. -
Ugyanez a problémám nekem is a dodge charger superbee-vel... Sztem egy reinstall megoldaná, de a modolás miatt nem akarom most újrarakni... Pedig kéne. :) -
SuSu1992 #104649 sziasztok!
olyan kérdésem volna, hogy egy autót nem lehet valahogy kitörölni a mentésből, mert a mercedes clk dtm kifagyasztja a játékot, amikor a garázsba keresgélek autót, és el sem tudom adni, mert akkor is kifagy, szal vannak gondok! -
Devastator88 #104648 És akkor mi van ha én is felkiáltó jeleket teszek a szövegeim végére?
Amúgy meg mit érdekel téged, hogy én mikor regeltem be, jöttem hozzátok segítséget kérni de látom rossz helyre jöttem.
Mind 1 megyek máshova -
Devastator88 #104647 A "88" az a szerencseszámom...és hogy valaki nem lép be az biztos azért van mert megunta veletek nyomulni! -
Amúgy tényleg rosszul hazudsz.. 

-
Valakitől nyertél 1 ezrest!
Mert ígyvan 101%..