107666
-
USAMEN POWER #76909 Ez érdekes :D -
hmmmm...legfeljebb egy kocsmában! 
....vagy feljöttök hozzám és végre itt is rágyújthatsz egy cigire!
-
ultrapulse #76907 Pontosan :D
Chevy verseny a sziget nyugati részén :) -
Szabi1991 #76906 hmm, verseny közbe láttad az online embereket ? :O -
ultrapulse #76905 Az ilyesmi normális ? 
-
USAMEN POWER #76904 Gnóm fejü
-
2 szélső közül valamelyik :D. De inkább balos, a jobbnak kicsit gnóm feje van
-
USAMEN POWER #76902 #76899: TDU jaja :D Életben nem is mentem volna :D
#76901: Jobb szélsőt dugnám :) -
carloelsa #76901 amúgy ki melyik csajt szeretné? nem vagyok gonosz ezért a jókat nektek meghagyom. én csak azt a nagy narancssárgát viszem el egy randira oks? XD -
carloelsa #76900 Én megyek majd ha beférek a C2 be XD. Azért Veszprémből odafelmenni 40 perc, csak nem biztos h a sofőr szeretné a plussz súlyt :D (nem tud majd menni 210-el ) Nem viccelek!!! ő egy kicst őrült
-
TDU?:D Menjél múltkor VBK után mentem. :D Életben nem ajánlom. -
USAMEN POWER #76898 Ittam egy jó adag Gin-t boros Colát és sört... picit szédülök, ki ajánja h kocsikázni menjek ? :P :D -
Nem kell ezt agyonbonyolítani! Egy klubtulajdonos krúzt szervez, aminek a plakátján jelzi, kik azok akik a klub alap tagjai, és akiknek a részvétele alapvetően elvárt. Nyilván nem úgy működik, hogy akkor mindenki haptákba vágja magát és minden körülmények közt ott lesz. Akár 15 ember is szerepeéhet ott, úgyis kicsi az esély, hogy mindenki ott lesz nem? Na, béke :) -
Császtok. Gondoltam ki rakom emlékeztetőnek. Ki jön? Lybra remélem találkozunk :D
-
carloelsa #76895 hogy színesebbé tegye a krúz kezdetét xD -
Klubkrúzhoz minek kép? -
carloelsa #76893 hát... de akkor a képet hova szúrja? -
Akkor nem szóltam. De akkoris 8an vannak, akiknek kötelező, minek szúrja a képet ide?:D -
carloelsa #76891 A listába már ő is benne van :S !!!
figyelj jobban oda -
ilyet viszont felesleges meghirdetni sztem. elég ha ők tudják 

-
Szabi1991 #76889 -
Szabi1991 #76888
-
Nem kell túlparázni, összeszámoltam... 98 emberke figyel a listámon, ebböl pillanatnyilag csak 4 aktív. Szoktam látni az embereket mapon, kivéve mikor nem. :) -
gilbert93 #76886 Hello!
Köszi a mai gurulást!!!
Pár kép:
-
B2man #76885 Háj!
Valamikor régen volt a gépemen gamespy arcade. Ott bejelentkezve a jobb oldalon fönt, a neved alatti zöld gombra rákattintva (show playerspy) kiadja a jelenlegi barátokat. Törölni is lehet. -
Hali!
Szeretnék felvenni még pár embert a barát listába, de már elég sok van és félek, hogy nem fogja mutatni a térképen. Szóval, le tudnátok írni, hogy kinek mennyi barát van felvéve, ahol még működik rendesen? Esetleg van rá mód, hogy töröljek a listából, vagy, hogy az egészet töröljem? Thx.
És egy kép a mai Murciélago krúzból!!!
-
Akiknek kötelező! Nem akik priorral mehetnek. Mondjuk vicces hogy magán kívül még odaír 8 embert.A 9. egyedül fog gurulni? :D -
Azért ez nem olyan baj. Ez inkább afféle jelzésértékkel bír, hogy a klubtagoknak kiemelt "helyük" van a gurulásban. Vagy nem? :) -

-
Ilyen baromság miatt nem cserélem le a 8 éves MS Office keyboardom amit imádok :D -
Mondjuk ez az "Akiknek kötelező" dolog is felejtős lehetne, mert nekem (eddig még nem fordult elő) senki nem mondja meg hogy mikor hova megyek, és mit csinálok 

#76864: vegyél egy multimédiás bill-t aztán kész is a winampos rádió váltás
HC meg poénból jó, jáccani, mert ez még mindig csak egy játék. Semmien szimlátor nem fogja visszaadni a valóságot. Ha annyira kell a HC, kint az utcán lehet gyakorolni (kresz kruz powa)
-
Najó, most pedig nagyon bűntudatom van, ugyanis holnap 10000%, hogy nem leszek itthon 5 után :(( Nem konkrétan a holnap klubkrúzra gondoltam, hanem úgy általában. Bár ettől függetlenül nyilván aki szeretne, az úgyis HC-ben fog menni. -
Tegyél AA-t a képekre plz Tiszta rece az egész. -
gilbert93 #76876 Hello!!
Egy kis vátozás.
-
Féktáv jogos, de a gravitációt én szeretem. Egyedül ezért játszom nagy ritkán HC-ban, mert jókat lehet repülni :) Persze az más kérdés, hogy köze nincs a valósághoz :) -
Nem volt semmi, pedig jó helyem volt. :)
-
A szar gravitáció és a fostalicska féktáv miatt nem tetszik. -
Kedves forumozók. A számítógépem súlyos hibákat rendszerösszeomlásokat mutatott az elmúlt héten ezért mai nap elkezdtem letölteni és telepíteni mindent. Szomorú módon a TDU eredeti CD-met tokostul ismerősömnek felelőtlenül odaadtam, régebben. Természetesen valami oknál fogva elhagyta eltünt nem tudja. Lényeg hogy nincs meg. Tehát korlátozott ideig pénz szőkében vagyunk és csak a következő hónap elején tudom ismét megvenni. Elmézésetek kérem hogy nem leszek aktív a KRÚZOKON :) de a topicot továbbra is rendszeresen nézem nehogy rosz dolgok legyenek. Remélem mindenki elfogadja aki nagyon kíváncsi el tudom neki mondani miért is nem most veszem meg a TDU-t.
Na addig is ami a csövön kifér :) jó játékot mindenkinek -
Nekem amúgy nem lenne vele bajom, bár nem a realitás miatt jó, számomra attól nem reálisabb, hogy egy fullsportkocsi sporttapadással nem tud bevenni egy enyhe kanyart 100-al sem. Bár mittomén, még nem vezettem sportkocsit, meg amúgy is azt tanították anno, hogy kanyart kettesben, lassan... Node ez játék és sosem fogok rá másképp tekinteni, uh nem is várom el a full realitást :D
A nehézségi faktora miatt lehetne jó móka a HC, de billentyűzettel kész rémálom... -
Én ezért mászkálok már csak egyedül. Mindenki HCzik, én nem fogok mert szerintem f*s :D