107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Backflip6
    sziasztok

Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a TDU t eredetibe, felraktam, elinditom és 15 perc után megáll a kép és berohad a hang.... csak gépresit lehet ilyenkor nyomni:S nemtudom mit kéne csinálni.. Ha ujrarakom utána is ezt irja ki.... megpróbáltam felrakni egy crackeltet is de azzal sem jó, ugyan ugy lerohad :S
    a gépem pedig jó megy full grafon akadás nélkül szal az sem lehet gond, ha valaki tud segiteni pls irjon
    köszönöm
  • Tomika001
    Én megyek!
  • USAMEN POWER
    Az alaplapom felismeri ezek szerint, problémamentesen fut a vinyó jumper nélkül.
    Kösz az infót :) "muszáj"
  • SeanJRRussel
    Hányra leszel ott?mikortól van gyülekező???
    Én lehet h laggolni fogok pedig minden ki lesz kapcsolva de lehet h már a windows nem a tuti.Szóval előre is bocsi ha ilyen lenne 4 fő felett szokott jelentkezni.
  • DJKonya
    A kocsi mindegy, gyere a kedvenceddel. Nevem pedig DJKonya
  • BBird
    Köszi a tippet, ki fogom próbálni. :-)
  • BBird
    Mármint arra gondolsz, hogy server oldalon lag? Vagy nálam?
    Nálam nehezen lehet, nem éppen 56k modemen tolom, meg aztán ha régen nem volt lag, most miért lenne? Tölteni sem szoktam... ilyenkor minden offon van, ha úgyis csak játszom. :-)
  • [HUN]FaTaL
    Először is az muszáj. Másodszor SATA vinyón mit akarsz jumperelni? Max SATA1re lehet vissza, de ha tudja az alaplapod a SATA2t akkor annak nincs értelme.
  • [HUN]FaTaL
    Ez mind-mind LAG.
  • USAMEN POWER
    Az új satás vinyómra fölraktam az xp-t, viszont a vinyót nem jumperoltam, ennek ellenére faszán működik minden.

Muszály Jumperolni ?
  • USAMEN POWER
    A mentéseidet tedd félre valahova, és rakd újra a játékot.
    Ha ez megvan, akk a mentéseket másold vissza a helyükre.
  • HUNMemphis
    Hello hello. Gaben és én jönnék szívesen.Remélem nem gáz hogy mi HC-be közlekedünk. Tudunk vezetni és a 200-as tempó ideális is.Remélem nem lesz gond a Layerekkel.
    Kérdésem viszont lenne.
    Amm milyen katos kocsit kell keresnünk és a mapon milyen néven találunk meg?
  • SeanJRRussel
    Én megyek cssak jó lenne ha olyanok lennének akik betudják tartani a szabáályokat és nem koccolnak 10mp ként.
  • DJKonya

Nos?
  • BBird
    Eddig a hülye váltás úgy nézett ki (több hónapja, már éve is), hogy a kocsi vagy sávot váltott és gyorsan vissza, vagy hirtelen, minden jelzés nélkül átcsapott.
    Ez most csinált olyat is, hogy 3 sávot rántott hirtelen, kacsázni kezdett, majd vissza, majd újra be középre.
    Rendszeresen találkozom autóval, ami közeledtemre leáll az út közepén. Megijedt vajon? (És most nem arra gondolok, amikor szembe találkozom forgalommal)
    Valami itt akkor sem stimmel... ez nem olyan, mint régen. :-)
  • [HUN]FaTaL
    A leállás, hülye sávváltás eddig is megvolt. A szembejövő pedig lag.
  • BBird
    Üdv!

Több hónapja nem indítottam el a játékot, most újra belevágtam. Azonban furcsamód a gépi forgalom megzakkant az idők során. Hülyén váltanak sávot, leállnak az út közepén, a szembesáv néha átjön a saját sávomba, stb. Lemaradtam valamiről? Más is belefutott már ilyen problémába? Régen nem volt ennyire gáz a forgalom. :-(

Egy kis fős magyar bandát is láttam rögtön az első csatlakozáskor (orsyka, stb.) de elég hamar elvesztek, azután már szinte senkit. Egymás látása is nehezebbé vált az idők során? Régen sem volt könnyű, de most hosszú percek után sem futottam később senkibe. :-(
  • DJKonya
    Holnap már merdzsóval űzlek:P

Itt van a repteres is, be szállt a McLaren-en csávó is hát nem kicsit kaptam ki az astonnal:) Mire végig sem értem a kifutón már szembe jöttek:D
  • fekete0012
    köci
  • Szabi1991
    f majd a num 8-2 a föl-le, a 6 a jobbra :))
  • fekete0012
    Hali hogy lehet a TDU-ban barátnak jelölni valakit ?most ismerkeedem a netes részével a TDU-nak ezért kérdezném .
  • kazai21
    Djkonyának megmutattam 1-2 helyet:) Repteresről elfelejtettem csinálni:(
    Holnap elviszem őt az északi reptérre valaki velünk tarT?:)

• carloelsa
    Lehet textúrát berakni a kocsikra? Itt néztem (nem tok jol angolul)
  • fekete0012
    hali valaki tudna egy képet berakni,hogy hol vannak a tuningolo műhelyek ,mert el akarok oda menni hogy tudjam a verdáimat tuningolni.
  • gilbert93
    Lehet, hogy tudok menni de még nem biztos.
  • DJKonya
    Mondjuk mikor elvesztettelek titeket akkor sokat barangoltam:D

Holnap benne vagytok egy krúzban? én oldtimerre gondoltam, de lehet akármilyen kocsi is
    na?
  • gilbert93
    Az szép teljesítmény!!!
  • DJKonya
    Én a krúz előtt vettem az astont és mire vége lett 213 km volt benne nekem.
  • gilbert93
    Hello!

Köszi srácok a krúzt nagyon jó volt!!!
    Kb 200 km-t mentünk és kishíján megvolt a 2 óra.

• DJKonya
    Hova tüntetek? mikor kijöttünk a gyártelepről vagy honnan ott elvesztettem mindenkit. Visszamentetek a klubhoz? mert én visszamentem és láttam is ott néhány embert a térképen de játék közbe nem találkoztam senkivel se aki a krúzon volt pedig beálltam a parkolóba is..
  • gilbert93
    Hello!

Ha van más Aston Martinod akkor nem kell!!
  • link14
    Elképzelhető hogy én is megtalálható leszek!
  • DJKonya
    Köszönöm
  • rototti
    Nem kell senkinek sem megírni. Csak a térképen megkeresed a klubházat és rákattintasz valakire aki ott áll, és akkor valszeg betesz abba a layerbe amiben mi vagyunk.
    A klubházat pedig a képen vörössel bekarikázva/nyilazva jobbra fent találod :)
  • DJKonya
    :)
    Mivel még nem voltam ilyen online találkozón ezért az lenne a kérdésem hogy csak úgy simán elmegyek a helyszínre vagy valakinek meg kell hívni valami klubba? Ja és hol a klubház?:)
  • rototti
    Én is épp ezt próbálom megtudni. Már tegnap írtam egy privit gilbertnek, de még nem válaszolt. Nálam nem a pénz a baj, hanem, hogy nem szeretném lecserélni a murcimat ^^
  • carloelsa
    nah milyen profi bugok vannak xD
    mint élőbe, nem lehet megakadályozni h versenybe ne jöjjenek xD mint az egyik Taxi elején amikor a rallys kocsit megelözi hehe
    és még bővül is a layer lloll ez vicces XD
  • drot
    és ez?
  • DJKonya
    Hello, a mai találkára csak Aston Martin Venquishal lehet menni?
    mert akkor muszáj lesz előkotorni rá egy kis pénzt:P
  • USAMEN POWER
    Boldog születésnapot