107666
-
Valaki gurul mostanában?
-
Nekem akkor is a Mercedes CLK DTM és a Lamborghini Mucealago a favorit :)
Tehát ha volt biztosítás az első boltban hol lehet kapni vedd meg ugyan annyiért :P -
Wazze, ki lopta el a Pontiac-omat?
-
#76985 #76984törölhetők!
egylink -
-
lol
rég gameltam már:_/ -
BetonK #76983 az jó akkor...
-
Az mindenkinél van! -
BetonK #76981 Köszönöm,megtaláltam!
És ezzel a rendőrös buggal mi a helyzet? -
Bejelöltem!
Piros nyíl.
Valamelyik a kettő tuning közül -
BetonK #76979 Falkon:köszi, bár sokat nem mond nekem:)sry
Másik dolog: mi ez az idegesítő bug, hogy a rendőrök láthatatlanok, és beléjük megyek?!
-
H-8 -
BetonK #76977 Sajnos nincs a térképemen...:)
és meg szeretném keresni..még a játék elején járok
barát googleban is kerestem már, sikertelenül. -
A térképen.
-
BetonK #76975 Srácok!
merre találom a Nissan tuning helyet?
köszi! -
Boccs srácok megszakadt a kapcsolat. Amúgy jó volt szerintem, néha kicsit bénáztam ezért bocsi. Bár nem volt jó ötlet hogy menjünk át a szegetre mert ott kezdődtek el a gondok:S
-
Nem hiszem hogy bármi köze lehetne hozzá. De lehet hogy a diginél így van, mert osztva van, nem tudom. Normál kapcsolatnál az utcában és házban lakóknak semmi köze a pingedhez. -
USAMEN POWER #76972 Végülis igazad van ! -
USAMEN POWER #76971 Akk szóbajöhet filecserélés is. Én állandóan torrentezek és le kb 1-2 mb al, fel meg 500-1000 kb al töltök. Én lakóparkban lakok, de ha egy másik lakásban itt a házon belül, esetleg TDU layerhez akar csatlakozni valaki, nehezen mehet neki az 100 %. -
Mert akkor már pizsitime van. :-D
Vagy kezdődik a barbapapa, estimese. :-DD -
de miért nincs egyik krúz se 19:00 után?így sosem tudok ottlenni rajtuk:( -
Persze mert a ping baromira nem a sávszélességtől függ, sokkal inkább a BIXtől, a szolgáltatót központi sávszélességétől, távolságtól és sokminden egyébtől. A szerver meg nem magyar így olykor-olykor bizony lehetnek problémák a válaszidőkkel még 100/100as neten is. -
Hát nem azért, de szerintem nem csak a sávszélességtől függ a laggolás ténye. Nekem most 10/20-as netem van (munka miatt kellett a 20-as feltöltés), és van úgy, hogy a többiek szerint laggolok, vagy pl. egy csomószor vagyok olyan layeren, ahol a barátaimat csak szakadtan adja be a szerver, hiába próbálkozom 20 percig... Én pl. lakótelepi vagyok, egy csomóan neteznek körülöttem, szerintem ez is nagyban befolyásolja, hogy tudok-e csatlakozni a layerhez, vagy laggolok-e. Persze ez csak az én véleményem. -
USAMEN POWER #76966 Csak tipp volt :) Aki szerencsés pont abban a 200 utca egyikében lakik :) -
USAMEN POWER #76965 Radialeng ! Töltsd le, és minden játék után használd ! Nekem is fagyott a játék de a Radialeng segített. -
gabesz012 #76964 Sorry, hogy kiléptem, de már rohadt ideges lettem egyesek vezetési stílusától; tök normálisan kezdődött, aztán olyan emberek csapódgattak hozzánk... Asszem maradok a régi ismerősökkel való krúzoknál, ott mindig megvan a fegyelem/egymásra vigyázás.
Este jó lenne egy normális gurulást csinálni. Legyen megint a nagy szerpentintől ny-ra található Drive-in a találka helye, csak HC, kocsi mindegy, de ajánlatos B-től lefele gondolkodni (én vagy Sagaris-al, vagy Gran Sport-al megyek). Az indulás meg legyen 22:00. -
Igen és kb 200 utcában elérhető az országban, grat. -
Backflip6 #76962 Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a TDU t eredetibe, felraktam, elinditom és 15 perc után megáll a kép és berohad a hang.... csak gépresit lehet ilyenkor nyomni:S nemtudom mit kéne csinálni.. Ha ujrarakom utána is ezt irja ki.... megpróbáltam felrakni egy crackeltet is de azzal sem jó, ugyan ugy lerohad :S
a gépem pedig jó megy full grafon akadás nélkül szal az sem lehet gond, ha valaki tud segiteni pls irjon
-
Maradunk a LExus Szalonnál! -
USAMEN POWER #76960 Ha erős netet akarsz akk Digikábel a jelszó :) 2500FT a 15 megás net ami nekem van, a 20 as asszem 3500 a 30 as sztem drágább de fejböl azt nem tudom -
Ok, már ott vagyok,várlak -
USAMEN POWER #76958 Én találtam lexus szalont a sziget északi felében... nem tudtam bemenni mert megapack kell hozzá -
Vegyél vissza tuningból, ha minden alapon van, akkor pedig valószínűleg valami túlmelegszik. -
Ha már 3-4 résztvevő jelzi, hogy lagolsz nála, illene otthagyni a layert, nem? Meg ha eleve tudod, hogy lagolni fogsz, mi a fenének mész "nagy" krúzra? Aztán majd a szervező csak pislog, hogy 5percenként valaki elköszön különféle okokra hivatkozva :D Persze aki lagol, az nem szeret hátul se menni.. no mindegy, ez most nem csak neked szólt ám :) Érdekes, hogy nekem egyáltalán nincs erős netem.. lehet tényleg rendbe kéne tenned az op rendszered, ha tudod is, hogy ez lehet a gond.
-
server -
Akylleus #76954 de, megapackos. szerintem talalkozzunk a tegnap helyen, a sziget jobb felso sarkaban a klubhaz elott. -
Lehet h én vagyok a hülye/vak de nekem nincs lexus szalon sehol.Különben az nem a megapackba van csak???????Mert én azt nem tettem fel. -
Bocs már nem kell!
Meg van! -
Léci tutsz adni egy képet hogy holvan mert elfelejtettem?
Kössz!
-
17:00-re legyetek ott.