107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Valaki gurul mostanában?
  • Misi az ezredes
    Nekem akkor is a Mercedes CLK DTM és a Lamborghini Mucealago a favorit :)

Tehát ha volt biztosítás az első boltban hol lehet kapni vedd meg ugyan annyiért :P
  • orszagtom
    Wazze, ki lopta el a Pontiac-omat?
  • ladics
    #76985 #76984törölhetők!

egylink
  • ladics
  • ladics

lol
    rég gameltam már:_/
  • BetonK
    az jó akkor...
  • Falkon
    Az mindenkinél van!
  • BetonK
    Köszönöm,megtaláltam!
    És ezzel a rendőrös buggal mi a helyzet?
  • Falkon

Bejelöltem!
    Piros nyíl.
    Valamelyik a kettő tuning közül
  • BetonK
    Falkon:köszi, bár sokat nem mond nekem:)sry

Másik dolog: mi ez az idegesítő bug, hogy a rendőrök láthatatlanok, és beléjük megyek?!
  • Falkon
    H-8
  • BetonK
    Sajnos nincs a térképemen...:)
    és meg szeretném keresni..még a játék elején járok
    barát googleban is kerestem már, sikertelenül.
  • [HUN]FaTaL
    A térképen.
  • BetonK
    Srácok!

merre találom a Nissan tuning helyet?
    köszi!
  • DJKonya
    Boccs srácok megszakadt a kapcsolat. Amúgy jó volt szerintem, néha kicsit bénáztam ezért bocsi. Bár nem volt jó ötlet hogy menjünk át a szegetre mert ott kezdődtek el a gondok:S

• [HUN]FaTaL
    Nem hiszem hogy bármi köze lehetne hozzá. De lehet hogy a diginél így van, mert osztva van, nem tudom. Normál kapcsolatnál az utcában és házban lakóknak semmi köze a pingedhez.
  • USAMEN POWER
    Végülis igazad van !
  • USAMEN POWER
    Akk szóbajöhet filecserélés is. Én állandóan torrentezek és le kb 1-2 mb al, fel meg 500-1000 kb al töltök. Én lakóparkban lakok, de ha egy másik lakásban itt a házon belül, esetleg TDU layerhez akar csatlakozni valaki, nehezen mehet neki az 100 %.
  • BBird
    Mert akkor már pizsitime van. :-D
    Vagy kezdődik a barbapapa, estimese. :-DD
  • drot
    de miért nincs egyik krúz se 19:00 után?így sosem tudok ottlenni rajtuk:(
  • [HUN]FaTaL
    Persze mert a ping baromira nem a sávszélességtől függ, sokkal inkább a BIXtől, a szolgáltatót központi sávszélességétől, távolságtól és sokminden egyébtől. A szerver meg nem magyar így olykor-olykor bizony lehetnek problémák a válaszidőkkel még 100/100as neten is.
  • Roger6
    Hát nem azért, de szerintem nem csak a sávszélességtől függ a laggolás ténye. Nekem most 10/20-as netem van (munka miatt kellett a 20-as feltöltés), és van úgy, hogy a többiek szerint laggolok, vagy pl. egy csomószor vagyok olyan layeren, ahol a barátaimat csak szakadtan adja be a szerver, hiába próbálkozom 20 percig... Én pl. lakótelepi vagyok, egy csomóan neteznek körülöttem, szerintem ez is nagyban befolyásolja, hogy tudok-e csatlakozni a layerhez, vagy laggolok-e. Persze ez csak az én véleményem.
  • USAMEN POWER
    Csak tipp volt :) Aki szerencsés pont abban a 200 utca egyikében lakik :)
  • USAMEN POWER
    Radialeng ! Töltsd le, és minden játék után használd ! Nekem is fagyott a játék de a Radialeng segített.
  • gabesz012
    Sorry, hogy kiléptem, de már rohadt ideges lettem egyesek vezetési stílusától; tök normálisan kezdődött, aztán olyan emberek csapódgattak hozzánk... Asszem maradok a régi ismerősökkel való krúzoknál, ott mindig megvan a fegyelem/egymásra vigyázás.

Este jó lenne egy normális gurulást csinálni. Legyen megint a nagy szerpentintől ny-ra található Drive-in a találka helye, csak HC, kocsi mindegy, de ajánlatos B-től lefele gondolkodni (én vagy Sagaris-al, vagy Gran Sport-al megyek). Az indulás meg legyen 22:00.
  • [HUN]FaTaL
    Igen és kb 200 utcában elérhető az országban, grat.
  • Backflip6
    Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a TDU t eredetibe, felraktam, elinditom és 15 perc után megáll a kép és berohad a hang.... csak gépresit lehet ilyenkor nyomni:S nemtudom mit kéne csinálni.. Ha ujrarakom utána is ezt irja ki.... megpróbáltam felrakni egy crackeltet is de azzal sem jó, ugyan ugy lerohad :S
    a gépem pedig jó megy full grafon akadás nélkül szal az sem lehet gond, ha valaki tud segiteni pls irjon
  • DJKonya
    Maradunk a LExus Szalonnál!
  • USAMEN POWER
    Ha erős netet akarsz akk Digikábel a jelszó :) 2500FT a 15 megás net ami nekem van, a 20 as asszem 3500 a 30 as sztem drágább de fejböl azt nem tudom
  • SeanJRRussel
    Ok, már ott vagyok,várlak
  • USAMEN POWER
    Én találtam lexus szalont a sziget északi felében... nem tudtam bemenni mert megapack kell hozzá
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél vissza tuningból, ha minden alapon van, akkor pedig valószínűleg valami túlmelegszik.
  • Toyo
    Ha már 3-4 résztvevő jelzi, hogy lagolsz nála, illene otthagyni a layert, nem? Meg ha eleve tudod, hogy lagolni fogsz, mi a fenének mész "nagy" krúzra? Aztán majd a szervező csak pislog, hogy 5percenként valaki elköszön különféle okokra hivatkozva :D Persze aki lagol, az nem szeret hátul se menni.. no mindegy, ez most nem csak neked szólt ám :) Érdekes, hogy nekem egyáltalán nincs erős netem.. lehet tényleg rendbe kéne tenned az op rendszered, ha tudod is, hogy ez lehet a gond.
  • [HUN]FaTaL
    server
  • Akylleus
    de, megapackos. szerintem talalkozzunk a tegnap helyen, a sziget jobb felso sarkaban a klubhaz elott.
  • SeanJRRussel
    Lehet h én vagyok a hülye/vak de nekem nincs lexus szalon sehol.Különben az nem a megapackba van csak???????Mert én azt nem tettem fel.
  • Tomika001
    Bocs már nem kell!
    Meg van!
  • Tomika001
    Léci tutsz adni egy képet hogy holvan mert elfelejtettem?
    Kössz!
  • DJKonya
    17:00-re legyetek ott.