107666
-
USAMEN POWER #77110 Van egy olyan érzésem hogy ezt a csodálatos Fordot, a játékban elbaszták... De lehet hogy csak én érzem úgy ! -
USAMEN POWER #77109 Ez érdekes hogy nem kell saját, mert festheted őket, és bármelyiket kipróbálhatod... Tegyük fel hogy egy jó ismerősömnek van akármilyen luxusverdája amit akármikor kipróbáhatok. Csak azért mert kipróbálom, az nem olyan érzés, mintha az az enyém is lenne, ráadásul korlátozottan használhatom. -
Rockdeme #77108 Sajnos nem ez a gond, próbáltam router nélkül is, úgy sem megy -
Esetleg ha router mögül játszol, akkor próbálkozz portforward-al. Talán segít. -
Gibor #77106 Mert kell egy bnk.map vagy milyen fájl hogy ne nézze a fájlok méreteit... -
Rockdeme #77105 Sziasztok, indításnál kiírja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez és hogy nézzem meg az internet kapcsolatomat, a tűzfal átengedi, nem tudom mi lehet a gond. -
Feltelepíted a játékot, beírod a CD kulcsot (doboz belsejében van), létrehozol egy online profilt, és kész (GameSpy profilt kipipálva). Nem nehéz...
-
Spieler003 #77103 hogyan tudok onlineban jatszani?Segitsetek,köszönöm! -
izé tudtátok hogy addig húzod le az ablakot ameddig akarod? :D garázsba vagy és akkor ha lehúzod akkor sokáig tartod nyomva és mondjuk a felénél elengeded akkor ott marad :D LOL -
Neoncsoves #77101 Mik ezek a kocsik te? Van új pack? :D -
izéé most ezek az addon verdák csak nálam nem működnek? mindegyiknél kifagy és vinfos hibával kidob... -
boltban letöltheted a polcról,mire a kasszához mész már le is jött 
-
Kár hogy H váltónak kéne lennie benne és nem az van :/ -
Spieler003 #77096 Üdv mindenkinek!
Most vettem elő a játékot(rég nem játszottam vele),és nem tudom hogyan lehet onlineban játszani?
És pl.a golfot melyik mappba kell rakin?
Segítségetek köszi!! -
Egy kis videó a Golfról.
-
Itt van a Golf -
Egy kis ízelítő. Ezt nem nézni hanem érezni kell!!!
Eleanor -
Gibor #77092 Épp a Világító torony alatti 10slotos ház elött álok... ha valaki akar egy kis laza krúzt akkor 10perce van hogy rám csatizzom :D -
:)))) festek rájuk... -
Nem akarom húzni a témát ezért még egyszer érthetően:
Nem az apámé a műhely hanem az Ivanics Lajosé.
Tehát alapban Volvo, Ford, Kawasaki, stb.
Nem szerelő vagyok hanem airbrush festő, tehát festményeket készítek Harleykra, jetskykre, bukókra stb.
Nem szükséges hogy vegyek mikor bármibe beülhetek - ráülhetek.
Többek között kuncsaftunk:
http://www.carstyling.hu/news_shower.php?id=101
:)
-
Még sajna Wip -
Jó hát akinek motorépítő a faterja... :DDD -
és ez még csak a kert 1ik fele,elöl is áll v 4,garázsban 4 az asztalon 1 stb... 
kép1
kép2 -
AKAROM!AKAROM!AKAROM!AKAROM!AKAROM!AKAROM!
-
D:: -
És amúgy van neked is motorod? Vagy csak javítod, és autóval jársz???:) -
én is:) bár mi csak gondozzuk a sajátjainkat:) -
én is motorok között élek ;) -
USAMEN POWER #77081 Még az elözö vasnál, elég megtévesztően írtál... -
Tudod "Misi az ezredes" ha nem is az enyém a gép, de a lényeg a lényeg, én ezek között élek ugyanis airbrush festő vagyok ami azt jelenti h több gépben ültem már mint amennyi neked a virtuális garázsodban van :\
És ha lenne legalább egy gyenge Z 750-ed akkor így javítanám vésővel:
[IMG][/IMG]
-
Fitti, ToMeE, Hole, Doozoo, AD (huhh... bocs, a neved nem jegyeztem meg sajnos...), és mindenki, aki ott volt: köszönöm a ma esti krúzt, sajnálom, hogy olyan gyorsan le kellett lépnem. A héten még találkozunk! Addig byby!
-
USAMEN POWER #77078 ÁÁ csak gondoltam :D -
ki mondta hogy beülnék? 
-

-
USAMEN POWER #77075 Mellettem kihánynád a beled :D XDD -
USAMEN POWER #77074 Imádom !!!
Emlékeztek ?
-
"de állítólag beülhetünk egymás kocsijának anyós- és hátsó üléseire, hogy egyetlen verdában élvezzük a krúzolás örömeit" na ennek sok értelme van 

-
carloelsa #77072 Ez teccik, amit írnak TDU 2-ről :) -
rajtam most is van fekete-rózsaszínes póló:D Zero. -
Én hordok... Mármint úgy hogy színes pólót... fekete rózsaszínes,zöldes minden... Akinek nemteccik legyen rapper telefuxxal bőgatyával, nekem ezis bőven jó.. XD