Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
mit csinálsz a carpackaL? 😄 mit töltessz fel?😄 ám ha gondollod nem adnád meg a carpackod eredeti seraljat? xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Béla9248
Nem

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Packkel kapcsolatban szólnék hozzá én is 😊
Ha netán fent van a cuccos, de ugye kitöröltem az Addon.txt-t, és így megpróbálnék venni egy autót akkor ledobna/kifagyna a játék ?<#wink>

Béla9248
Kb 6hónapja fent van a pack és eddig semmi para nem volt vele!

somdav95
Húú nemtom. 7.0-t xDxD

Falkon
A packkal van valami hiba
Ha elérhetõ a szerver és beirtál kodot akkor az a hiba

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Béla9248
Your downloaded content has not been saved. You will bi disconected. Ezzel a hibaüzivel kidob folyamatosan! Vki esetleg tudja mi ez?

Esetleg ha kell vkinek feltöltöm nagyon szívesen a carpackot!

Hoffi
ám mennyit sikerült gyorsulnod a maserati 3500GT-vel?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
MIT CSINÁLNÁL VELEM MSN-EN????? megint a perverz agyad az! xD
amugy nincs pénzem a carpackra meg amugy se nagyon szeretek internetrõl rendelni!

somdav95
Amúgy is folyton izélgetnélek msn-en 😄 Amúgy meg vedd meg a carpack-ot és megvan oldva 😛

Hoffi
nos hát szeretném bejelenteni hogy felhagyom a tdu carrieremet és újat kezdek singleplayerbe hogy 1 kicsit kiélvezhessem a megapack által adott boldog pillanatokban! xD
majd talán 1 nap talán 1 honap talán 1 hét de az is lehet hogy 1 év múlva térek csak vissza hozzátok! xD
De foSOM örömére a forumon még aktív leszek remélem sokan vannak még igy mint ez a fosom gyerek!

na csöccsi!

Danee wazzeg ne legyél hülye mert nyakonváglak irl 😄

igen somdaw jol beszél 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

somdav95
NEM!!
Dél--->>>lent
Kelet->>>jobb oldal

Realdanee
Jahh vágom.... térképen a bal felsõ sarokban van egy világító torony ami mellett van egy parkoló...

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Toyo
Hát ha ebbõl ki tudsz hámozni valamit..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

somdav95
Idézek a (nagy) kisvuktól: "délkeleti világitótorony parkolójában feent a dombon."

Realdanee
Sziasztok. A krúzhoz hol lesz a tali?

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Helló!Ha nem csináltam online profilt az elején késõbb már sehogy se lehet úgy hogy a kocsijaim megmaradjanak?Elõre is köszi a válaszokat!

Nem baj gyere csak 😄 Neked ott a helyed a kruzon 😊

Toyo
Nyugika van <#vigyor2> csak érdekességképpen csináltam..

Mocizás lesz.. ? Abban még bénább vagyok 😊

megpróbálok ott lenni 😄

Ezt cáfolnám hogy senki 😊 akinek fentvan ugyanaz a mód az látja 😄

somdav95
Jah, szerintem is xD

orszagtom
de tök mindegy, mert úgyis csak õ látja, senki más <#nyes>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Nem 😄

FIGYELEM!
A motoros kruzt elõrrehoztam 18:00-ra, mert nem kell este meloznom 😊

Uff.)

somdav95
Nemakartam belepofázni, mert ezt nem nagyon ismerem 😄 Ez így néz ki eredetien is teljesen?😄

Misi az ezredes
Ez az egyetlen eredeti jármû van már csak a TDU-ban? ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Toyo

Felhivom a kedves éjjeli baglyok figyelmét akikel éjfélkor szoktunk elkezdeni kruzolni 😊 , hogy ma este motorozos kirándulást szeretnék összehozni, mindnekit szeretettel várok. DE csak motorral, mindegy hogy A-s vagy B-s csak 2 kereke legyen max 😊
23:00 kb délkeleti világitótorony parkolójában feent a dombon.

Ha hamarabb hazaérek akkor fent leszek és hozzámcsapodhat elõtte is motorral aki szeretne 😊

ladics
kb XD

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Kinek a pap kinek a papné 😄

ladics
bmw -.- de gház XD

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
miez a fos merci fúj de csúnya😄😄D

somdav95
A elsõn látszik hogy arab... Nincs mire költeniük már a pénzüket. A második meg szerintem photoshop...

holecsko10
Ez gyönyörû.

Ez meg nagyon lol.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Nem adom fel egyenlõre ezeket találtam, de ha nincs max nekiállok csinálni egy belsejét hozzá ha lesz rá idõm.

[HUN]FaTaL
Ezt ismerem de eléggé ocsmány a belseje sajnos 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

valamint a az M3 GTR E46:
BMW E46 GTR M3

lol a képeket nem teszi be 😞

Nos amit tegnap néztünk az a mclaren f1 gtr helyére került be, ráadásul el is baszát 3 ból indúlva még elkapar, kicsit irreális. De találtam, újjakat amik jók:
BMW E92 M3

Nos amit tegnap néztünk az a mclaren f1 gtr helyére került be, ráadásul el is baszát 3 ból indúlva még elkapar, kicsit irreális. De találtam, újjakat amik jók:
BMW E92 M3

valamint a az M3 GTR E46:
BMW E46 GTR M3

[HUN]FaTaL
Szerintem E36 nem készült, de várom a linket az E46hoz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Fitti83
Az jó! És mégse írtál msn-en!!! Nálam se sokan vannak, csak a netet bõngészem! 😄

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

én melózom kicsit meg lógok a neten 😄 és TDU moddolok 😄

Roger6
Én csak bent ülök a munkahelyen, de nem dolgozom, egyelõre nincs mit. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

holecsko10
Hát ez nem sikerült jól beilleszteni akkor legyen Így

Én is dolgozom Fitti 😊

hát tegnap belefeledkeztem a dologba és végigkutattam minden fellelhetõt a neten, ma este felteszem fórumba a linket a véglegesrõl, ami a képen van még bugos, ma melóhelyen nekiestem 😊 Majd meglátjuk mit lehet találni hozzá/kihozni belõle. Igazándiból E36 ost akartam, de ahoz nem találtam anyagot.

holecsko10
Valaki tudja hol lehet leszedni a Nissan 300ZX Módolt hangját?
Itt egy videó róla.

http://www.youtube.com/watch/v/IeXXFpLwsfc[ /flash]

Fitti83
Valakinek dolgoznia is kell! <#gonosz3>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27