107666
-
USAMEN POWER #77190 Merre vagy ? -
USAMEN POWER #77189 a kráterbe felvezető út mellett vagyok, ott keres, és szerintem nem lesz gond a rámcsatlakozás mert vannak páran a layeremben -
USAMEN POWER #77188 oksa -
Én megyek.
pár perc és vagyok
-
USAMEN POWER #77186 Eszem faszom megáll, ilyenkor nincs itt senki akivel tudnák menni :S asszem megint külföldiekkel fogok kocsikázni -
USAMEN POWER #77185 jaja minden ok, összevissza adja be nekem sajnos a playereket a szerver.
Most is beadta jelenleg ebben a pillanatban és ha kimegyek a térképre utána is.
Ha valaki akar kocsikázni velem, akkor a kráternél megtalál. NewLife(Hun) -
csoli31 #77184 Szevasztok!
Én biztos leszek fent, de majd csak később mert ép egy vidit konvertálok, amit utána szerkeszteni fogok. Ha kész felteszem a YouTube-ra. Feltöltés közbe majd megyek. -
Lesz ma guri? -
Nem tom mi lehet nálad a baj. Nálam csak a "nagy szerverprobléma" xD idején voltak gondjaim, de azóta tökéletes minden, bár vmikor én sem tudok ráugrani vkire annak ellenére, hogy látom. Tuti minden ok a neteddel? (tűzfal/router) -
USAMEN POWER #77181 Én mindennap külföldiekkel mászkálok :D Nekem baszik beadni a szerver playereket amikor én akarom, ráugrani se tudok másokra, mindig véletlenül jönnek be a playerek, olyankor meg álltalában kihalt itt a topik, és magyarral igy sose tudok menni sehova, max Art Money- val, de mostanában ő is ritkán van.
-
USAMEN POWER #77180 Na mi van lelkes fórumozók ? Meghaltatok ?
-
Hát, tényleg nagyon kihalt lett a topik... :( Pedig azt hittem, hogy a szünetben felpezsdül az élet :) Több krúz lesz meg minden, de még kevesebb lett... mondjuk nem lenne időm nekem se nagyon game-elni mostanság, de azért néha estefele jó lenne kis magyar tali, mert tegnap én is csak úgy mászkáltam egymagamban/külföldiekkel. -
hallod szarni mentél vagy mivan? -
hát most nincs kocsikázás fél órája várok hogy Falkon visszajöjjön mert csak áll egy helyben -
USAMEN POWER #77176 ááá mind1 nekem vagy beadja a playereket, vagy nem... nem tom hogy nekem miért szopós állandóan ez a csatlakozásos dolog, de ezért krúzolok mindennap külföldiekkel, mert amikor beadja a szerver nekem a playereket magyar sosincs csak egy rakás angol, német, olasz és orosz
na mind1 jó kocsikázást -
nem tudtam rád csatlakozni
Falkonnal a kráterben vagyunk az alagút mellett -
USAMEN POWER #77174 basszameg, nem adja be a playereket, pedig ma reggel állandóan beadta... fasz se tudja mi van :S -
USAMEN POWER #77173 próbáljatok rámugrani, ott vagyok a bejáratnál -
jajó akkor odamegyek kráterhez -
déli Wolksvagennél vagyok -
akk én megyek oda -
nekem mind1
-
USAMEN POWER #77168 Lehetne a krátelnél a találkozo ? Az a törzshelyem :D és rohadtul utálok teleportálgatni :D -
gyere -
USAMEN POWER #77166 ugyis mostanában külföldiekkel kruzolgatok mert magyart soha se találok -
hol tal?
-
USAMEN POWER #77164 én is jövök ha gondoljátok -
D,E -
hát mehetünk egy kicsit
milyen kat.?
-
nagyon helyes...
teneked nincs kedved gurulni? -
Biztos mindenki tojást fest
-
de kihalt most hirtelen a topik -
valakinek van kedve dél körül jönni kicsit? -
Milyen régen irtatok.
-
Ja de legalább nem egyedül ültem a slozin ott volt mellemet Tattix, JohnnyVTI -
Hát ez az beszarás -
háááát ez beszarás!!!
-
De a végén ott kukucskáltam igaz késve de a makakilokon -
na igen...aki gridezik közben...
-
aha én is ott voltam de nem látom magam.