107666
-
szarakodik a szerver -
USAMEN POWER #77282 Nekem idáig a térképen csak piros színü autók jelentek meg, most már vannak sárgák is... mit jelent ? -
USAMEN POWER #77281 roll hova tüntél ? :S -
ITT le van írva az egész, de ha nem megy vmi vegyél fel msn-re, aztán segítek 
-
HA felteszed a megapackot és megvan eredetiben a TDU akkor nem írsz a megapack telepítéséhez be Serialt és kész :) Amm.. de nem vásárolhatsz megapackos autót mert ledob a server miatta. -
bocsi pixxel -
Pixel mivel lehet saját felnit készíteni? elmondanád vagy itt sg-n vagy privátba is jó. -
USAMEN POWER #77276 A rohadt életbe, a server megint adja be nekem a playereket :) de özönlenek... Camaroval vagyok de nem tom h mi a baja a sok playernek a Camaroval, belémjönnek, lökdösnek, baszogatnak stb pff -
szintén saját alkotás.
(CLK DTM AMG felni)

-
carloelsa #77274 Holecsko nézd meg ezt :)
Itt a trailer amit készítettem :)
(a 77273-as üzenetet töröld nevano pls!!!bezavart a töltés, pont akkor végzett :S ) -
carloelsa #77273 [brutálnagy]Holecsko/brutálnagy] ezt a TDU-s trailert nézd meg :)
Itt a Haulinos trailer -
balidaniy #77272 Lenne egy kérdésem! Megvan az eredeti TDU, és a megapack, ez nem eredeti! ha fölrakom a NEM eredeti megapackot akor nem tudok majd online-ba játszani?
-
Kicsit meglepő hogy 2 napra nem nézek be a topicba mert anyukámnál húsvétozok erre filmekkel kezd el foglalkozni mindenki. Kérnék mindenkit fokozottan ügyeljen arra hogy a topic nevében mi szerepel lehet összekeverték néhányan a filmsarokkal a forumot. Tényleg a topic és a ti érdeketek az hogy mi lesz a jövőben a topicból. Nem csak rajtam. -
Az jó -
USAMEN POWER #77265 Mi elött félreértené vki, nem azért játszunk tdu val mert nem elég realisztikus... azt ugy értettem hogy: figyelmen kivül hagyjuk de mégis játszink vele -
USAMEN POWER #77264 Nem tudom hogy TDU zol e, de mivel írtál ide, több mint valószinü hogy igen. a TDU-ban meglehet csinálni h 250 röl visszaváltasz majd odalépsz, hoppá. De egy játéktól mit várunk, nem elég realisztikus de azért játszunk vele... -
USAMEN POWER #77263 Az akciófilmek döntő többsége nem arról szól hogy realisztikus vagy nem. Vegyünk példának egy bunyót esetleg ahol hatalmas ütések durrannak el, vki nagyokat kap és utána még képes fölkellni, és támadni. Az autós üldözések, versenyekben olyan jelenetek vannak amit a valóságban talán nem lehet megcsinálni. Ha meg realisztikus autóversenyeket akarsz látni menj föl vmeik sport csatornára és ott találsz biztos. Egyszóval egy akciófilmet a story-járól és az élvezhetőségről kell megítélni, nem arról hogy esetleg te nem tudsz visszaváltatani 250 röl és utána odalépni. Ott van pl a Transporter, egy elég sikeres akciófilm sorozat, abban aztán vannak olyan jelenetek, hogyha nem akarod még akk is észreveszed hogy kamu, mégis a Transporter összes része eléggé kedvelt az emberek körében, és szerintem is rohadt jó filmek ! -
Gurultam egy lazát, szabályokat betartva stb. 130km-et mentem.
-
No te se sokmindenre fogsz a filmből emlékezni :D -
Én végig azon izgultam, hogy NE szinkronos legyen :) -
USAMEN POWER #77250 Telegalább olyan munkát csinálsz amit szeretsz is, SZErintem.
Sokan ezzel nem így vannak. -
Ma sem tudok gurulni mert megyek dolgozni...jön valaki dolgozni? :) -
OK nincs több offolás. De hát a film egy királyság mert egy nagy marhaság. -

LEGJOBB!!
"Csak 1 visszatérés volt és az a Jedié!!"
Ez így igaz!
Node ne offoljunk.... -
Ez van. -
carloelsa #77245 

Brühü...
Ez a nap tényleg... :) -
Már üres bocsi de erről lekéstél
-
Tudom na de a videó eszement és hát ez a nap is az volt főleg a vége.
-
carloelsa #77242 Majd visszaküldöm :) (üresen) -
carloelsa #77241 NEM is igaz :( nem vagyok lúzer meg buzi... xD
ennyire de ennyire nem fajult el a dolog !!! XD
ez egy vicces rész volt amibe volt egy átverés :)
de megtudtam mert már annyira ismerem Hole-t, hogy megállapítsam milyen szokott lenni (pl. ha kérem akkor feljön TS-re meg .. de most nem xD
voltak olyan dolgok amiből fel lehetett ismerni -
Bocsi de a tojás magán tulajdon. A kép csak tájékoztató jellegű. -
Kb. olyan volt mint a Shop Stop 2
-
carloelsa #77238 Hehe én ugy hallottam majd betojtál tojásokat a Liberóba :D
Hole:A tojást elküldheted postán
(értékbíztosított csomagba pls )
hehe jó volt sziasztok :)
A pezsgőt majd kérem :D -
Köszi
-
Hole, jó a tojásod!! 
-
Hát bocsesz , de nem tudtuk kihagyni!!! 

Személy szerint majd bepisiltem a röhögéstől!! Eszményi alany voltál, köszi! -
Hát pezsgőt nem kapsz (válság miatt :D) de kapsz egy tojást. Ez van ezt kell szeretni.
A tojás.
Az esti képek köszönöm mindenkinek.
-
Egyre érdekesebb dolgokat produkál a TDU. Sean-nal gyorsultunk és kiderült, hogy nálam a lámpák kb egy másodperccel később váltanak zöldre. A forgalom is pirosban indult meg, szóval a hiba csak nálam volt...
Mellesleg nézzétek a Sean által írt szöveg végét. Ezt kétszer is előadta :)
-
carloelsa #77232 Jó estét Kívánok! Átestem egy TDU-s Kész Átverés Shown, ugyhogy Gratula nekik :XD :)
Jól kezdték, jól megalkották, csak vlki aki tudja elárulta, hogy itt átvernek xD
Szuper volt tényleg, de ... hát ezt nem folytatom xD vicces volt
Kérem már azt a pezsgőőőőőőőőőőőőt!!!
(szoktak adni általában :) ) -
2-3 mp-ig nem volt senki.