107666
-
pirosBoci #77530 tudtam csatlakozni az sg klubhoz már csak vissza kell valakinek igazolnia
ty -
ultrapulse #77529 Amúgy már látom lelki szemeim előtt a TDU2ben lezajló Gumballokat.....menet közben elkap az eső, besötétedik, kifogy a benzin, stb. :D izgalmas lehet... -
ultrapulse #77528 Amúgy ha hétvégén lenne, én is jelentkeznék Gumballra....szerintem nem kéne nevezési limit, hanem megtöltünk 2-3db layert, és mindenki a megbeszélt útvonalon menne végig :D -
ultrapulse #77527 Na ja, a mostani amcsi Coast To Coast runon megoldható is lenne, de ha ilyen európai körút lenne, ahol repülővel is van átszállítás vagy komppal, akkor hogy tuszkolnám fel magam ?
Másik meg hogy amíg azok buliznak esténként, én dögölhetek a kocsiban ? XDD
-
Gibor #77526 magic bnk modot tedd fel és nemfog kihfagyni.... am jééééé a Saleen mester :D még te tanítottál meg anno drfitelni saleenal... -
daneszbaby #77525 Sziasztok!
Úgy néz ki visszatértem közétek =)
Mint régi Veterán.
Milyen progival rakjátok be az új kocsikat?
Mert nekem nem megy.
Letöltöttem egy csomo jó dolgot felülírta és most befagy a game.
Segítsetek már lécci.
Köszi! -
carloelsa #77524 én is gondoltam már rá h élőbe, de még nincs jogsim majd csak 4 év mulva lehet akko leszek 17 :S -
USAMEN POWER #77523 A vidi végén mi szólt akkorát ? Oszlop vagy az út padka ? -
tdu-ban gondoltam:DD igazából is lehetne amúgy 1x krúzolni:D -
carloelsa #77521 aha
De holnap nem lesz jó a GRID, nekem tanulni is kell !!! -
carloelsa #77520 Én szívesen megszervezem, de te fizeted a kocsikat xD -
Na ezt hogy csináltam? Kétszer lett berakva na mindegy.
-
carloelsa #77518 hát figyelj, nem nevezel csak odamész útközben a kocsiddal aztán mondod h te neveztél xD
azt örülsz XD -
nekem ez,érdemes végignézni tolják neki;)) fav -
ma is volt tdu és jó volt köszi srácok. Majd holnap lesz GRID Dozzo.
-
gabf1 #77515 hellosztok. ma vettem meg a játékot, eddig csak patch-et raktam rá. kérdés, h ha letöltöm a carpack-ot és felrakom az nem kavar be? ugyértem lehet játszani neten az uj kocsikkal v a carpack-ot is meg kéne külön venni? még1 kérdés, titeket hanyadjára enged fel a szeróra, mindíg azt irja h ellenőrizzem a hálózati kapcsolatom. köszi. -
ultrapulse #77514 Ha lenne a tulajdonomban egy vmire való négykerekű, jogsi, szívesen jelentkeznék rá a valóságban :D
Csak az a baj, hogy rohadt drága már maga a nevezés is...hát igen, nem átlagembereknek találták ki, mégcsak nem is az átlagembertől kicsit jobbmóduaknak :D -
USAMEN POWER #77513 Az fasza lehetne :D egyik Kedvenc Videóm róla -
Valaki aki szeret szervezni megcsinálhatná az első GumBall 3000-et:D -
Várakoztunk a klubbháznál.
Majd unatkoztam és körözgettem oda vissza
Majd átmentem a Nissan krúzra.
-
és ma lesz vlmi kruz v vmi sg-sek? -
Csak a térképen rákattintasz arra akihez csatlakozni szeretnél. Elvileg pár próbálkozás után bead a layerbe, ha nincs tele. -
és h kell rácsatlakozni mer akk én is mennék -
akkor vedd részletre ;) -
Gibor #77506 53k helyett 63k ra jön ki de 80ról van leértékelve... :D de nemtok mit csinálni sehogyse tudok egyszerre összeszedni 53k t 30ks fizetéssel... -
Én simán vettem egyből,nemtudom mennyire jó a részlet, 0% thm? -
Gibor #77504 Sztetek megérné G25 (újjonan) 5k s havi részlettel 1évig? 2év garival. -
Skylineval megyek:) -
Golf Clubnál vagyok Nismo Z-vel:)
Gondolkodtam, hogy skylineval menjek-e, de még nem tudom:D -
MSZATESZ #77501 melyik ts szerveren szoktatok beszélni?
-
hát itt nincs fent
#77498: A CD Projekt várhatóan április 23-án kiadja a TDU Goldot, amiben a megapack is benne van mindössze 2000 Ft-ért. Sztem várj addig. Én is azt teszem többek közt :) -
USAMEN POWER #77499 CD Galaxys -
Hali!
honnan lehet most a legjobb áron hozzájutni a gémhez? +megapackhoz?
thx -
csoli31 #77497 A cruise-ok úgy vannak megrendezve, hogy valaki itt kihirdeti (mikor, helyet, kocsi tipust-vagy kategóriát). Aki rá tud akkor csatlakozni a szervezőre az ujjong örömében, és halleluját zeng a szerver fenntartóinak.
Akinek nem jön össze a csatlakozás az meg szidja, és elmondja mindennek a szerver fenntartókat, akik csuklanak közben.
-
ultrapulse #77496 Nem tudom mi köze lenne a free rideos "krúznak" a challenge-hez...
Úgy mint amikor a való életben összefutsz a haverjaiddal...megbeszéled előre, vagy véletlenül találkoztok...ennyi...
Amúgy tölthettél volna kicsit több időt a játékkal hogy rájöjj a mechanizmusára, vagy pedig utánaolvasni mielőtt alapvetőnek mondható dolgokról kérdezel... -
de a kruz az h van h taliztok h rendezitek azt nem értem.Az ott a challengesben van?Az online challengesben v hogy -
ultrapulse #77494 Naggggyon sokan, max 8an -.-' -
ja éártem akkor például ti h nyomultok ugy sokan -
asszem a mai hc krúzon ott leszek:) -
Gibor #77491 Sajnos ez szerver beállítás... bár sztem egy 12 embert simán összetehetne de 10et minimum... Vagy legalábbis jobban lenne kidolgozva hogy hogyan tesz össze minket...