107666
-
Nagyon jó volt a Challenge! Toltuk neki mindenhol mint a hülye közbe meg hülyéskedtünk nagyon jó volt! Sajnos 400 kilométernél kiállásra kényszerültem mivel fáj a térdem és rossz volt nyomni a féket. Ha lesz következő mindenképp ott leszek:) -
daneszbaby #77569 Oksa ott kleszek
-
nem tudok énsem:S na mind1 majd 1 óra múlva leszek a krúzon amit david szervez -
daneszbaby #77567 Ott vagyok de gyere rám mert én rád nemtudok valamiért -
daneszbaby #77566 megyek énis
-
oké itt vagyok -
daneszbaby #77564 mondjuk a Pagani szalonnál. -
David9314 #77563 A térkép közepe táján található a Koenigsegg szalon. Mennyünk kicsit hamarabb mondjuk 20:00-kor ha megfelel. -
David9314 #77562 Koenigsegg szalon megfelel? -
én mennék veled szabályos krúzra hol találkozzunk? -
David9314 #77560 Krúz!!!!! 20:30-kor gyülekező a Koenigsegg szalonnál. 20:50-kor start. HC nem fontos, A, B kategóriás autóval gyere.:)
-
daneszbaby #77559 Énis kb 55 56 körül próbáltam csatlakozni de nem ment
mind1 ennyit erről =(
Valaki nemjön velem furikázni?
Szabályosan szabályokat betartva stb..?
-
azért nincs ott senki mert pont 18:00 kor elindultak és én ott voltam 55 re direkt hc nélkül és sehogysem tudtam rájuk kapcsolódni akárkivel próbálkoztam... -
daneszbaby #77557 Skacok ott vagyok de nincs otzt senki!
-
USAMEN POWER #77556 Oksa, de ezt kihagyom, mert tolom a Wheelman-t... -
ultrapulse #77555 55re a világítótoronynál leszek :) -
MSZATESZ #77554 hol vagy storm? -
StormLine #77553 a toronytól indulunk, de valószínűleg eljutunk Honoluluba is, akkor lehet szó hogy arra megyünk amerre mondtad, majd meglátjuk.
attis95: ez A katos cruise, a Corvette kevés lesz ide -
USAMEN POWER #77552 Én nem tudom hogy megyek e :S Attól félek hogy nem tudok csatlakozni, meg most telepítem a Wheelman-t, benne vok még a Halálos Iram hangulatában, és kiváncsi vok h mien a game Vin Diesel főszereplésével. -
ultrapulse #77551 Én még az open bétánál is itt voltam, csak a net szar volt hozzá, így singleben nyomtam...most januárban vettem meg a játékot mert váltottunk szolgáltatót :). Am. Memphissel már találkoztam :D
Megyek én is a challengere, vagy inkább hívjuk Gumballnak, mert az úgy menőbb XD majd ott találkozunk...remélem kibír a gépem legalább 1 órát :( -
Ott leszek én is Enzoval. -
USAMEN POWER #77549 z06 az jobb sztem... 300 at simán viszí, és ha esetleg kicsúszol könnyen lehet korigálni...
ÉK-i Torony az 1-sö képen van Stormline hozzászólásában... a linket meg csak be kell copyzni.
-
Az jó ha Corvette Z4-el jövök?
Továbbá hol van az északkeleti torony? -
pirosBoci #77547 HI, lenne még 1 kérdésem hogyha letöltöm a megapackot akkor tudok majd neten játszani? -
USAMEN POWER #77546 Daneszbaby: sorry az elözö hszt csak véletlenül írtam neked. -
USAMEN POWER #77545 Sztem nem össze vissza kéne menni. Honoluluból nyugatra kéne menni az autópályán, majd föl északra a tengerparton, utána kb. a sziget közepe fele, ha ez megvan a sziget közepén végigmegy a két hegy között egy autópálya, azon le vissza Honoluluba, majd ugyanezt megtenni kelet fele is... Nem tom hogy mennyire vágjátok, amit most leírtam de ezzel meglenne 300 km. kb... -
énis ott leszek sztem de hc-ban mert hc nélkül nemis tudok vezetni. -
Gibor #77543 A régi szép idők mi? :D -
daneszbaby #77542 Szerintem énis ott leszek.
Gondolom nem ismersz de Memphissel van egy multunk az biza. =)
Régi veterán vagyok a régi játékosok közül. -
daneszbaby #77541 Ehh.
Szar ügy pedog azzal a legjobb ;) =) -
Gibor #77540 Nincs saleen em... nincs rá lóvém. -
MSZATESZ #77539 Storm ott leszek mindenképpen... :D
szerintem mr lyan fl hat fle de nem vagyok benne biztos, lehet, hogy csak háromnegyedre esek be
-
StormLine #77538 aki elöl van az megy amerre jónak látja, a többiek utána. érdemes az autópájákat becélozni mert a hegyekben nehezen lesz meg a 250es átlag. lehetőleg csak az menjen elöl aki nagyjából tudja hogy hol vannak a gyors szakaszok. pár kmre nem baj ha különválunk, ha jól csinálja az illető akkor megtalálja az utat ahol újra találkozik a többiekkel. (lehet nyomogatni a Z gombot.) a létszám nincs megszabva, leszünk amennyien leszünk. ha több layer van akkor nem kell a kölünböző layereken lévőknek ugyanarra menniük, az külön próbálkozásnak számít. nálam csak akkor számít érvényesnek ha közben egyszer se mentél ki a térképre/egyszer se szakadtál meg/egyszer se dobott le stb. persze nincs hivatalos szerv, mindenki úgy tekint az eredményére ahogy akar.
a fagyásra: töröld a radial.cdbt. ha van tuning a gépen akkor állítsd vissza alapra az összeset és figyeld a hőfokokat valamien monitorozó progival. egy újabb VGA driver is jól jöhet -
Vágd ki az oldalát vagy helyen, és rakj oda egy hűtőt XD -
ultrapulse #77536 Kösz a felvilágosítást, akkor leszedem az oldalát ideiglenesen vagy nem tom XD
StormLine: Amúgy ez az 500km hogy zajlana ? Merre kéne menni ? Vagy csak úgy kóválygunk ?
Illetve mennyi a létszám kb és hány layerbe ? -
GPU túlmelegszik. -
ultrapulse #77534 Na nekem elkezdett trógerkedni a játék...Megpróbáltam teljesíteni a 200km-s versenyt, erre kb háromnegyedénél kép elmegy, full feketeség, és folyamatosan világít a gépházon a piros led ami ugye a munkát kéne hogy jelezze, de mégse csinál lóf*szt se.
Reset után gondoltam inkább felvásárolom a ruhaboltokat ahogy vannak, erre ugyanúgy kifagy, de most még negyed óra se kellett neki...
A kérdés az lenne hogy ez a játék hibája, vagy hardveresen szarakszik vmi, mondjuk CPU vagy GPU túlmelegszik, stb...?
Ilyet eddig még nem csinált, egyedül a GPU produkált túlmelegedést mondjuk Crysis alatt, akkor viszont egy fél perces töltögetés után csak textúrahibás lett, nem kifagyott az egész..
Most a winfos alatt csinálhatok bármit, műkszik minden, más játék alatt meg nem tom mit produkál mert nincs semmi se feltelepítve.
Ha vki megszán és tájékoztat, megköszönném :D -
daneszbaby #77533 Így van. =)
Hogy megy? ;) -
ultrapulse #77532 Yeah, megpróbálok ottlenni :) Vágyom már egy kis túrára :D -
StormLine #77531 500 km challenge 3
már volt 2 (csak nem írtam be ide), most jön a 3. ez egy cruise aminek van egy célja is, ami nem más mint 500 km megtétele 2 óra alatt lehetőleg csapatosan. válasszatok az A kategóriából egy autót amit jól tudtok irányítani nagy sebességnél. nem a puszta lóerő a legfontosabb hanem hogy mennyire fexik az autó. én Enzoval jövök. előre szólok hogy ezúttal ha valaki hosszú ideig nagyon le van maradva és az elöl lévők úgy ítélik meg hogy nyomni kell a cél teljesítéséhez akkor az illető nem lesz bevárva. ha valaki gyakran ütközik akkor ő is számítson arra hogy nem lesz bevárva. itt a stabilitás lesz a lényeg. hiába a tied a legnagyobb pillanatnyi sebesség ha 1 km múlva ütközöl. HC mode és motorkerékpár nem ajánlott. gyülekező az északkeleti toronynál 17:45kor:
kép1 kép2 (proceedot kell nyomni)
18:00kor start