107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    Ezt készítettem ma.

• pxxl

• pxxl
    pont az

meg hogy neked nem tetszik
  • [HUN]FaTaL
    Mi a jó ebben az ocsmány feliratos gumiban?:/
  • pxxl
    képek csak úgy...

• holecsko10
    Köszönöm az esti Cruzt ADJ902!

Hát igen unatkoztak az atari emberei. Kettő szép dombocska vajon mire gondoltok most?

Na itt majdnem lefejeztem magam.

• USAMEN POWER
    ooo én nagyban üzletelek tradén :D felvásárlom az összes olcsó autót, majd luxuryban átfestetem és majd többszöröséért eladom... nagy pénzek jönnek be így, csak sajnos van amikor ki van jelezve hogy eladtam az autót, pénz meg seholse xD mind1

am 9 milkáért nem merek autót árulni mert sztem nem veszik meg :S én meg mindig hamar várom vissza a pénzt
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, de concept verdát?:D 80k-ért megérte, ha akarom, eladom 9milláért:D
  • USAMEN POWER
    Köszi a linket :) Találtam mini imaget, és minden faszán működik, nem kell már cd
  • USAMEN POWER
    Én vettem már autót 1000 $ ért is :D
  • attis95
    király volt a kresz krúz :D:D:D jó volt 300 fölött autópályán kösz mindenkinek
  • [HUN]FaTaL
    Én megszereztem a traden. Eladtam 8 milkáért. Majd vehettem egyet 9ért mert az alfa challenget elfelejtettem megcsinálni. Azt ealdtam ugyanannyiért. Későb pedig elkaptam egyet a traden valami hülye felrakta 80 ezerért:D Megvettem.
  • carloelsa
    én a 8c-t traden vásároltam XD nincs meg sok feladatom hihi
  • bandi007
    1000 thx
    Akkor még nyomom tovább...
  • [HUN]FaTaL
    Ha megnyerted a tour of the islandot akkor adja a 8C-t.

Ha megnyered az összes RACEt akkor a chrysler ME four-twelvet.
    Összes stopposért is ad egyet, összes topmodell, összes csomag, összes autóleszállítás, összes time küldi, összes speed küldi.
  • bandi007
    Hy all!

Mikor adja be a gamma azokat az autókat amiket nem lehet megvenni?
    AlfaRomeo C8-t már megadta...

THX
  • [HUN]FaTaL
    HUNathannal mentünk laza 400km-t. Kösz a krúzt :)
  • daneszbaby
    Szeva Roberto!
    Látom te is visszatérsz =)
    Mint a régi szépidőkben!
  • Falkon
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CD key
    itt ird át a cd kulcsot!
    Rejtett fájl!!
  • roberto
    Üdv 1 év kb letöröltem a játékot és most feltettem de akármit csinálok nem engedi hogy online acc-ot csináljak vagy a régivel bejelentkezzek és telepitás után nem kéri a CD KEY-t!
    Tudnátok nekem segiteni hogy oldjam meg a problémát vagy megolható-e?:S
    (természetesen eredeti a game)
  • carloelsa
    Én mennék rá xD
    Mintha te láttad volna XD
  • laci 700
    ITT találsz mini image-t.
  • AlieN911
    Találka: Wolksvagen szalon

• BalanceArt
    Jól van, nem akarok erőszakoskodni. Majd egyszer valahogy összehozom.
  • AlieN911
    Sajnálom, de ahogy mondtad is, én ekkor érek rá! Hétvégén nem szoktam nagyon TDUzni, gépezni se nagyon.. A csütörtök meg talán jó lehet. Péntekente nincs órám, szal akár lehet 22:00 tól, de az jó későn van már xD
  • BalanceArt
    Ahaa! Ezért mondtad, hogy Cayenne! Csak sajna, én ugye nem láttam.
  • BalanceArt
    Alien! Amíg hétköznap hét órakor tartod, én soha a büdös életben nem tudok részt venni egyen sem! Nem állítom, hogy rajongok a kresz krúzért, de időnként szívesen csatlakoznék hozzád. Nem lehetne legalább hét végén valami más időpontban, vagy mondjuk csütörtök este tíz után? Akkor nem kell másnap korán kelnem. Persze, gondolom, te meg ekkor érsz rá, azért van mindig hétkor.
  • holecsko10
    Köszi a Cruzt BalanceArt!

• USAMEN POWER
    Egy mini image linkjét eltudod küldeni ? Én csináltam a cd-röl képfájl-t de hogy arról menjen a játék, be kell tegyem a cd-t... habár utána kivehetem...
  • USAMEN POWER
    Én állt. az első 1000 be beférek, de ahhoz muszáj egy versenyt legalább kétszer végigtolnom, elöl meg ilyen faszkalapok vannak... pl. olyan versenynél ahol km átlag kell minél magasabb legyen kb. 9000 km/h-k vannak, ahhoz meg vagy 15000 el kéne menjen a hapek, de ezeket az 1-2 századmásodperceket se vágom, biztos vmi program kell ehez, na mind1
  • AlieN911
    Helló!

Én azt hiszem láttam ma! xD
    Mára egy D katos laza gurulást terveztem. Van jelentkező? 19:00 kezdettel természetesen.
  • carloelsa
    De hamarosan megjelenik a TDU Gold Edition amibe meg lesz a megapack is alap gammel együtt :)
    drágább külön a megapack mint a megapack+alap game hehehehe
    Ez is 2000 FT lesz
  • Fodorgyurma
    Tudom!Meg is akartam venni!
    Csak már vagy 1 hónapja mondták hogy lesz Szegeden az 576-ban de még mindig nincs!:'(
  • kazai21
    Vagy lehet,hogy a magyarosítást nem bírja..
  • carloelsa
    Hehe xD nekem időben meg lett 17:40-kor már ott is voltam :)
    De egy gond van, fáj a Csuklóm, a térdeim, meg a vállam (Nem gondoltam volna hogy ha egyhuzamba a G25-el 2 órán keresztül taposom a gázt meg váltok, kuplungolok ennyire fog fájni mindenem :S )
    Máskor is ilyet XDDDDDDDD csak akkor előre vásárolok Fájdalomcsillapító krémet xD

Amúgy VLKI nem TUDJA h mi van ALIENNEL??????????????????????????
    Alien jelentkezz itt Dozoo brékó :)
  • laci 700
    2000Ft nem sok pénz
    Ha eredeti a játékod akkor ne használj krekket hanem keress egy mini image-t, én is azt használom és online is müxik. ha nem eredeti akkor a fent említett igen csekély áron megvásárolhatod, vagy keresel egy másik krekket.
  • ultrapulse
    A tegnapi rally überbrutál volt csak néha eltévedtem, ezért sajna nem lett meg az 500km, de az elejétől végéig ott voltam és a célnál is jelen tetszettem lenni :D
    Máskor is ilyet mindenképp :D
  • Fodorgyurma
    Bocsi rosszul linkeltem!:S
  • Fodorgyurma
    Sziasztok!
    Az első versenyemnél van egy kis problémám!:S
    Rákattintok hogy indulás és várok egy kicsit semmi!
    Tessék adok egy képet hátha valaki így jobban tud segíteni!?

Előre is köszönöm!
  • pxxl
    ezeket miért nem tüntetik el? tök idegesítő, hogy az első 100ba kb nem fér be az ember az ilyen lámák miatt...