107666
-
Csináld azt , hogy elindítod , beállitás, internet , online kölcsönhatás engedélyezése , vedd ki a pipát.
És nem fogsz találkozni online játékoz -
kicsi942 #77690 Sziasztok! Ma este krúz!
Az északi golfpályától indulunk és a Ford Island-ig megyünk de ha lesz kedvünk tovább is mehetünk. 20:45-kor indulunk de én már 20:30-kor ott leszünk a nevem kicsi942 lehet rám csatlakozni.
Szabályok:
HC: nem kötelező
Sebesség: max 250km/h
Kategória: A,B,C,D én Ferrari f430al megyek.
Én megyek elöl engem légyszíves ne előzz meg.
-
de am nemértem hova , minek kell ennek internetkapcsolat? amikor nem neten játszok -
torrentes, akk sztem nem -
a megapack eredeti? -
Szabi1991 #77686 egyjátékosba, trénerrel kéne elmenni oda, hátha van ott vmi... :DD -
lehetséges hogy a 1.66 patch miatt + a megacar patch? -
De az a kék cuccon jól látom van egy gyorsulási hely !? -
járnám én a szigetet de mindig belépek a térkép menübe és ki irja hogy kapcsolat megszakadt. leokézom és kilép. ezmiért van? -
Hát jó de akkor hozz magaddal egy rakétát. -
kérdezd meg Dopefish-t hogy a rákba ment oda 
-
ahh...há mit járkálsz te arra :D
este beugratunk odáig?
-
Menyetek én nem megyek. -
hát ha még nem jártál arra akkro persze hogy nem látod. de van amit anélkül is megad, hogy arar mennél. de végül is tömind1, mert így is úgy is oda kell menni :D szval járd a szigetet. jah am is fel kell fedezni az összes utat :) vagyis nem kell, de pont jár érte -
Itt
-
vannak amiket nem jelez a térkép? -
útrakelsz, és járod a szigetet, találsz majd új versenyeket. :) -
BalanceArt #77674 Holecsko! Most állunk pár percet, próbálj meg most ránk ugrani. -
hi
mivan olyankor ha elfogytak az elérhető versenyek? mit kell csinálni? -
őőőő ez most wtf? 
-
Hm. Nem lehet hogy TDU2ben arra lesz a másik sziget? A valós térképet még nem néztem, de nem tartom elképzelhetetlennek, persze ez csak találgatás. -
Szabi1991 #77670 lol, hol találtad ? :D -
Megvettem a Formula Force Exet, a Vibration után biztosan furcsa lesz, este otthon kiderül mennyire. :) -
Bizony egy útszakasz. Sajna még nem sikerült oda elmennem. -
Na ezt találtam a szigeten.
-
pedig már azt hittem 
-
csoli31 #77665 Nehogy azt higgyétek hogy be lehet ülni más mellé, az anyós ülésre!
Ahogy Fatal is írta, a fotó módban lehet úgy állítani a kamerát mintha ott ülnél te is.
-
Rendezhetsz persze. Anyósülésre gondolom PHOTO módban a kamerával. -
kicsi942 #77663 Sziasztok!
Nem rég regisztráltam a fórumra ezért még nem tudok mindent és az lenne a kérdésem, hogy krúzt én is csinálhatok?
Meg még az, hogy csoli31 hogy ültél be az anyós ülésre?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
csoli31 #77662 Szevasztok!
Találtam a régi nicnevemmel egy régebbi mentést amivel felengedett a szerverre. Ennek örömére mentem is egy kevesett.Először egyedül, majd holecskoval egy darabig, legvégül még Adj is csatlakozott. Itt meg beültem holecsko mellé az anyós ülésre. -
carloelsa #77661 Nem tudom, tanulnom is kell meg elfáradtam a kosárba koránkelésbe, meg lehet nem kéne már vezetnem annyim, mert fáj a térdem a sok kuplungtól és gáztól :S -
Hali!
Dozoo ma nem csinálunk krúzt?:D
Olyan 19:00-tól?:D -

kis egoista gumi 
#77658 én pl a tdu central forumán szoktam nézegetni hogy mik vannak, aztán vagy felnit találok, vagy autót felnistül, akkor autó kuka, felni marad
-
Neoncsoves #77658 a custom felniket meg az ilyen cuccokat honnan szeditek le? :P -
Az a baj hogy túl gyorsan össze csaptam és nem finomítottam rajta. -
Na és ez? 
-
jobbnak jobb, de így meg nem követi a gumit rendesen. puposan ül a gumi körívén. legalább is úgy tűnik -
Nem sajna nem én készítettem a felnit csak a feliratba túrtam bele de már kisebb re vettem a feliratot vajon így jobb?
-
nem hiszem hogy ki lehet szedni, mert ahogy látam a yokohamás guminál is csak 1x van megírva, gondolom a játék 4x veszi a gumit, és úgy lesz kör belőle.
komoly ez a felni! ezt te csináltad, úgy hogy modellezted, vagy egy kész felni volt amit alapítottál? csak mert érdekel a menete ha te modellezted :) -
sajna nem tudom hogy lehetne kivenni a felesleges feliratot mert 4 szer írva az már túl sok elég ha 2 szer van írva. aki ki tudná szedni annak elküldöm privátba az egészet.