107666
-
B2man #77972 Itt is köszi szépen!
-
Dab2Man-nek! Remélem jó lesz!
-
csoli31 #77970 Egy kis off!
Bepe79:Először is a DMR nem annyira régi hogy ezzel legyen levédve a T.D.U. A másik meg nem is tudom honnan veszed hogy 15 ezerbe kerül általában egy játék PC-re (konzolra kerül annyiba, nem PC-re).
PC-re általában már 9 ezer forintér lehet új játékokat venni. 15 ezerért ritkán vannak játékok PC-re, példa rá az EA akik sajnos szeretnek rendszeresen megkopasztani minket, de már ők is kb. 13 ezerért adják az új játékaikat. Remélem nincs harag, mert nem kioktatásnak szántam.
Bocsánatot kérek az off-ért! De ez kikívánkozott belőlem.
-
USAMEN POWER #77969 Én még délután elkezdtem fölvenni a TDU szigetkör versenyt, de rájöttem közbe hogy egyben nem tudnám fölrakni Yutubera és nincs kedvem videót vágni stbstb... am qwa nagy állatságok vannak benne :D -
mentem 1et a Diabloval,kéne tdu-ba is (Pc) 
KATTTT -
De a fejlécet ugye látod azért? -
ebben nem fogsz csalódni és megér 2000Ft-t -
Okés, ezt nem tettem meg, ez lesz a gond. Köszi a segítséget! -
Nem. A Sacred 2-őt is megvettem eredetiben, erről pedig nem tudtam, hogy 2000 Ft, a 15K-nál (merthogy általában annyi a játékok többsége) meg tudod, elkezdek gondolkodni a dolgon.. Arról már nem is beszélve, hogy az eredeti játékommal is csak szívok: csak 2 gépre telepíthetem, meg van szabva, hogy hányszor (Sacred 2), nem tudok online a magyarokkal játszani, mert ők az EE lobbyn vannak, míg az én verzióm angol origi, így én csak az EU lobbyn tudok nyomulni, stb. stb. És akkor a DRM-ről meg az eredeti játékok nem indulásáról még nem is beszéltünk... Úgyhogy szánom bánom bűnöm, de az efféle dolgok után kétszer is meggondolom a dolgot. -
telepítőnél nem lehet kikapcsolni a zenet? mindig le kell kapcsolnom a hangot mert mar ki nem allom az install zenet. most is ujrateszem, mert hamarabb tettem fel a carpackot mint a patchet és igy nem enged fel online pedig 1.66A-nak irja a verziot, na mindegy. (hozzáteszem, minden eredeti) hátha igy -
USAMEN POWER #77962 ilyet nekem a warez game-nél csinált... a crackhez külön megadták a versenyek filejait amiket be kellett másolni a helyükre, de a cracknél írják is h hova, én már nem tom... -
csinalj akkor uj profilt.. nem vesztes semmit. -
Hát ezt nem hiszem el. Képtelen vagy kiadni 2000ft-ot egy eredeti játékra... -
Hát ezt nem hiszem el. Eljutok a kéglivásárlásig, utána kocsit veszek, és az első feladat, hogy jussak el A-ból B-be, ezt megteszem, ahol lenne egy verseny. Azt írja, hogy you have to win this challange to earn some money vagy valami ilyesmi (ki gondolta volna...), kiválasztom, hogy single player, megnyomom a START-ot, és nem történik semmi, csak forog a kép körbe-körbe. A game nem fagy ki, mert az ESC re jön a menü meg él minden tovább, de nem lép tovább a versenyre. Ezt eljátszottam 4x, mindannyiszor megakad itt... Nincs további ötletem, és így nem is tudom folytatni a játékot... -
carloelsa #77958 nem tudom -
holnap lesz?és lehetne vmi más heléyewn a tali? -
carloelsa #77956 Felszívódott a Krúz a kapcsolat hiány miatt, ezért akik nem tudtak csatlakozni ne busoljanak -
daneszbaby #77955 Faszom kivan sosem tudok csatlakozni.
Erre se tudtam menni =( -
USAMEN POWER #77954 remélem h a tdu 2 ben lesz vmi változás... mert ez így nagyon szopás :S -
Akylleus #77953 probalok ratokugrani, de nem engedi. -
USAMEN POWER #77952 én ott vagyok és eszeveszetten próbálok csatlakozni akire csak tudok és nem megy... már a tűzfalat is kikapcsoltam de azértse... :SSS -
én nem látok senkit a tali helyen :-s -
Ha force ex (piros), mint az enyém, akkor nem fogsz csalódni, jó kis kormány :) -
nah ma beszereztem egy Logitech Formula force kormanyt mar csak a TDU gold kellene ha megjelenik lassan .(jolenne majus elejen :))
addig gyakorlok singlebe mert bill utan kormannyal kicsit masabb :D -
De jó a telehányt topic megint... -
USAMEN POWER #77947 Na és ezekről a dolgokról ki mit tud ? A közepe felé a lowriderkedés az kész XDD -
USAMEN POWER #77946 Ez olyan mint a tdu szigetkör verseny... valóságban az is halálos lenne :S -
USAMEN POWER #77945 Béke poraira -
USAMEN POWER #77944 TT race -
USAMEN POWER #77943 Ez de qwa jó :D
-
carloelsa #77942 Jó van na 3 perc alatt összedobni... -
akkro már: nem "mint valóságba", hanem "mint a valóságban" :P
am meg van még mit javítani, de jó lesz ez így is :D -
USAMEN POWER #77940 Man Island - TT .... köszi :) -
carloelsa #77939 Öhöm sry nem éreszhető hanem éreZhető XD
köszi ADJ -
-
asszem man island - TTI verseny. 
-
USAMEN POWER #77935 jah meg autópályán nagyobb köv. táv kell mint főúton vagy városban stbstb... nem voltam részletes sry -
nincs méterben megadva, mert ha már ilyen okosan kifejtetted, akkor tudhatnád azt is, hogy a követési távolság sokmindentől függ. időjárás, napszak, útviszonyok, látási viszonyok stb. és azért változik, mert nő a féktáv esőben, pl. ezért kell nagyobb követési távolság, hogy értsd a különbséget a 2 fogalom között :) -
USAMEN POWER #77933 Van egy motorverseny, amit minden évben megrendeznek asszem, egy szigeten, és rendszeres a haláleset...
Néznék róla videókat, de nem tudom a verseny nevét, nem tudja vki véletlenül ??? -
daneszbaby #77932 OTT LESZEK!