107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • lybrahu
    Látom, itt napközben szépen felosztották a kéglimet 1 csoportos krúzra.
    Félreértések elkerülése végett: ilyenre nem kerülhet sor!!
    Egyébként (ha egyáltalán leszünk szombat este) valszeg úgyis felváltva fogunk vezetni Fittivel....
    Persze az is előfordulhat hogy alkohol mámorban úszunk dicső fővárosunk valamely sarkában!
    Ki tudja?... Szombat este kialakul még.
  • holecsko10
    Köszi BalanszArt, JonnyVTI jó volt a mai bemelegítő is.

• Szabi1991
    hmmm
  • daneszbaby
    Felraktam a megapackot és beraktam a bling bling-et és így is kifagy :D
  • USAMEN POWER
    Kipróbáltam a motorozást tduban... ha rányomok a gázra eléggé ingataggá válik a motor, de sztem qwa jó :D
    Megkell szokni az irányítását...

Am ha felrakok warez megapackot, késöbb eredeti reg kulcsal tom használni ?
  • DJKonya
    Kint a főoldalon van egy olyan hogy VIP Jogok felvétele, ott megtudhatsz mindent.
  • carloelsa
    Venni kell ? :( mennyi és mivel lesz jobb ha veszek? (már annyira nem is érdekell a csillagvadászat...)
  • carloelsa
    Tomme megmondta nekem h nem megy meg lehet h én sem :S úgy fáj a bal lábfejem, hogy még mindig tudok kuplungolni :D csak annyi h meghúzodott.Ahogy írtam ha szombaton lesz és nem megy Tomee akkor lefoglalhatjátok a helyet :D szép magyarosan furán leírtam mi? XD
  • carloelsa
    nem nem, Lybrának megmondja hogy menjen el WC-re mert meglepit rakott neki oda aztán odafut bezárja lybrát és jön a Krúzra.Másik lehetőség: mindenki elmegy Lybrához és együtt fogunk Krúzolni a jó kis magyar kátyús utakon vagy számítógépen. megy vlki majd váltunk volánt TDU-ban, ha ugy van akkor meg elviszi mindenki a gépét és egy hálózaton megyünk Lybra szobájában/lakásában XD
  • Szabi1991
    link :DD
  • ucnlm
    Akkor majd ha kijött a Gold, addig kibírom szürkén a Mercit :)
  • daneszbaby
    De itt hogy töltsem le?
  • daneszbaby
    Ó baszki.
  • Szabi1991
    kell hozzá a megapack-is, mivel azokat a kocsikat is lehet "egyedi festeni"..
  • holecsko10
    Lehet hogy felkel raknod egy bnk1.map-ot is próbáld ki.
  • daneszbaby
    Nekem lefayg a játék ettől a bling bling szartól ='(
    Énis akarok festeni =(
  • holecsko10
    Sajna nem lesz, de talán kiveszi a volánt lybra kezéből mert nála fog időzni.
  • Roger6
    Értve Uram, ott leszek! (És Fitti bácsi nem fér bele sehogy?)
  • ucnlm
    Kiegészítem. Azzal a db.bnk fájllal kifagy a játék indítás után...
  • holecsko10
    Te csak akkor jöhetsz ha Tomme nem jön :D Dozoo Zsozsó
  • ucnlm
    Najó, most én is castlakozom a lámákhoz: hogy festitek át a kocsikat úgy, hogy más-más színűek eaz egyes elemei - és mellesleg ezt tényleg mindenki látja online? Ezt is a Szabi által linkelt cuccal, vagy valami egyéb?
  • DJKonya
    VIP rangot kell venni.
  • carloelsa
    Hogyan kaphatok csillagok itt SG fórumon? :D
  • DJKonya
    Köszönöm.
  • carloelsa
    Ha szombat este lesz akkor reggelig ráérek, de ha vasárnap, akkor szűkös mert másnap korán kelés, max akkor nem lesz korán kelés ha nem kelek fel hanem már fenn leszek :P
    persze ha rám gondoltál Holecsko :D mert ott Dozzo áll nem Dozoo :) ezzt abból gondolom h találkoztam majdnem a saját nevemmel egy másik játékossal :) szép magyaros XD
  • holecsko10
    Na, változtattam és újra felrakom a plakátot.

Ismét vagy szombat este 10 vagy vasárnap este 10-kor lesz megtartva a találkozó név lista változót.

• Szabi1991
  • carloelsa
    milyen lenne már mindenki felmenne lybrához és úgy lenne krúz XD átlehetne adni a volánt személyesen is XDXDXDXD és nem kéne szenvedni a layerbe jutás miatt XD
  • carloelsa
    Pix talán rózsaszínűre meg lilára? XD
  • holecsko10
    Dehogy nem kiveszed a kormányt a kezéből és te tépsz a kocsival
  • csoli31
    Pixxel:Nem tudom te milyen ember vagy? De egy szerencsétlen billentyűzeten levezetni a feszültséget, nem jó dolog. Pláne még tányér alátétnek is használni, az meg már főbenjáró bűn!
    Megint csak elmarad a ma esti Chrysler cruise. Bocsánatot kérek azoktól akik rész akartak rajta venni, de sajnos ez van. Úgy döntöttem hogy ezután csak akkor íróm ki ha már biztos hogy nem jön közbe semmi.
  • BalanceArt
    Ajjaj!! Rosszat sejtek...
  • Moodovin
    Egy light-os 200km megtétele utáni képek egy európai állampolgár társaságában (RUF). Vannak még normálisan közlekedők.

• pxxl
    pedig szép U alakja van már másrész régi a cucc, harmadrészt sztem egy komplett reggeli van benne
  • csoli31
    jó reggelt mindenkinek!
    Én is teszek néhány képet a tegnap estérről.

Bocsi de utólag vettem észre hogy nem natív felbontásban játszok, hanem csak 1280x720-ban. Biztos a vidikari frissítése miatt változott meg a képarány.
    Pixxel:A billentyűzet nem arra való hogy azon vezesd le a dühödet!
  • pxxl
    jajj de kitaláltam már milyenre fényezem majd
  • pxxl
    nagyon helyes, mert megjött a fülesem, meg az új bill is :D be kell járatni a drágaszágot. sztem ma este is csapatok egyet, ha jöttök ha nem

már 2 napja nincs tdu, mert kb a szpészt nem bírom megnyomni annyira hazavágtam a kíbordot
  • Fitti83
    Jajj de gyönyörűek lettek ezek a Maserati-k!!! Nekem is ki kell ezt próbálnom! Este mondjuk egy mod-olt F40 cruise????
    Holecsko: Én Szombaton csak nézni tudom a találkát, mert a Lybránál leszek és akkor én nem tudok vezetni! XD
  • lybrahu
    Hali!
    A hétvégi meg lesz tartva ez csak bemelegítés volt.!
  • Johnny 19
    Hát jó.