107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • lybrahu
    Hát igen...verdákat fotózni "sajnos" mindig van időm...munkahelyi ártalom!
    Igazán szépeket azonban ritkán kaphatok lencsevégre!
    Az Astonnal is az volt a baj, hogy nem pöccinthettük be a motorját a szalon végett. Kár!!
  • [HUN]FaTaL
    Ilyet én is csak fotózni nem volt időm. :(

DB9et is láttam már, slr-t, r8at, sokszor gallardot, egyszer vipert, sok ferkát meg porschet, maserati granturismot. :)
  • pxxl
    pesten meg annyi ferka meg H2 meg stb járkál hogy már unalmas slr-t is láttam már 2x. (hülye szőke pitsa vezette)
  • pxxl
    na jó duzzogva elfogadnám ez is
  • Szabi1991
    én tegnap csak 1, ritkább TDU-s verdát láttam :/
  • lybrahu
    Én meg ilyet láttam!

• Szabi1991
    szép :))
  • pxxl
    hjah valszeg nem itt ülnék és az sg-t bámulnám munka közben
  • [HUN]FaTaL
    Most vetted?
  • lybrahu
    ...de persze nem áruljuk el, hogy amikor elöl megyek akkor tényleg én fogok vezetni!
    Taktikailag szétziláljuk az ellent!
    Szerintem ez lesz az igazi megtévesztés!!

Néhány korábbi kép:

Ezt a járgányt Johnny-val készítettük menet közben pár napja. Bátorkodtam Ferrari Stradanello-ra keresztelni! :
  • pxxl

• csoli31
    Szevasztok!
    Nem csak hogy nem tudtam feltölteni, de be se jött az oldal nekem. Megállt félig üres oldalnál. Amint a lentebbi képemen láthatod azon a részen megállt, és azt írta ki hogy a távoli kiszolgáló nem elérhető!Most is írja ott (kétszer is), de már végre be jön rendesen az oldal, és tudok feltölteni is! Úgy látszik nagyjából helyre jött!
  • pxxl
    baaazeg itt áll kint a parkolóban egy 1978 Pontiac Firebird Trans Am. Nagyon korrekt állapotban. Arany színű, sas a mocitetőn stb stb. Tökéletes
  • Fitti83
    A videókártya kevés lesz szerintem!
    Lybra: Kár, hogy nem voltál! Jó volt a Cruise. Szombaton meg csak azt fogják észrevenni a cruise-on, hogy hol elől mész, hol hátrébb! És közben jókat fogunk inni!
  • akos1818
    Sziasztok! Ezen a konfigon szerintetek elmegy a játék? Intel Dual Core E5200 2,5 GHz 2 MB cache, 1 GB RAM, Geforce 7200GS 256 MB
  • lybrahu
    Oh jajj! Mi a gond, nem tudsz feltölteni? Nálam okés a dolog...

• orszagtom
    hávaze', ha tudom, hogy nem csak F40-nel lehet menni, mentem volna.....
    Szép képek!
  • csoli31
    Az még annyira nem is vészes. Szerintem ha rozsaszin lett volna az alap, és mondjuk piros vagy sárga a csík, akkor már sokkal cikibb lenne!
    Amúgy meg kész a vidi a tegnapelőtti (Maserati cruise) napról!
    Viszont van egy rossz hírem mégpedig ez:

Gőzöm sincsen mi a gond, de remélem nem az amiről olvastam egy fórumon, mert azt nagyon nem szeretném! Remélem mihamarabb helyrejön, hogy fel tudjam tölteni.
  • pxxl

10 percre felnéztem ma

• Johnny 19
    Én is köszönöm szépen a cruise-t srácok ZSÍR volt :D

• [HUN]FaTaL
    Valószínű pont akkor szóltál hozzá, amikor valaki más is egy másik topicban. SG bugja, évek óta. A másikat kiütötted, az övé nem is került be. :)

Régen ilyenkor előfordult, hogy csere és a te hsz-ed abba a topicba került, a másik ember nickjével ahova ő postolt és fordítva. :) Elég vicces volt :D
  • holecsko10
    Kérdésem miért rakja fel kétszer a képeket nálam?
  • holecsko10
    Köszönöm az estét jó volt.

• Fitti83
    Moodovin: Sajnálom, jó volt azért. Köszi!
    És itt vannak a fotók is!

• csontiz
    Sziasztok eltudná nekem küldeni valaki az eredeti Db.bnk fáljt? Lecseréltem a színek miatt erre meg nem indul
  • Moodovin
    network connent lost blabla........, kösz a gurulást! Fitti, Holecsko, JohnnyVTI, Tattix

bye
  • USAMEN POWER
    Odáig mertem fajulni hogy az új autókat megnéztem a boltban kivül, belül...
    Még majd megmerészelem a Test Driveot kipróbálni, csak nem dob ki a szerver, de packos autót nem veszek, szerzek eredeti reg kulcsot...
  • [HUN]FaTaL
    Nem fagy ki, pár sec után levág a szerver.

"Your download content don't activated"
  • Fitti83
    Mikor lesz vége????? Téged várunk!!!
  • Szabi1991
    ha beleülsz egy packos gépbe, 1-2 perc után kizár a szerver..
  • USAMEN POWER
    Leszedtem warez megapackot, fölraktam, térkép jelzi az új boltokat, stb... viszont reg kulcsot nem írtam be... majd bemegyek vmeik autósboltba és kíváncsi vok h kifagy e a game...
  • lybrahu
    oooohhhh...sajna még meccs van...
    U-NI-TED!!
  • holecsko10
    Igen is megyek főnök.
  • Fitti83
    Az esti krúzhoz itt a plakát!!!
  • Moodovin
    Igen.

#78209: Ki kell cserélned a bnk1 fájlt. link
  • rototti
    Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim ezt elfelejtettem... ide kell bemásolni, attól függ melyik autóhoz van az új felni.
  • rototti
    ITT találsz felniket, amiket csak be kell másolni a játék megfelelő mappájába és megy is. Nem zavarja a multi, ja de kell hozzá magic map (egy bnk fájl amit felül kell írni hogy moddolni tudjál). Az pedig itt van. (kicsit lejjebb görgetsz és ott lesz : magic map.zip stb. Ott azt válaszd ki ami a te verziód. (van megapack vagy nincs)

usaman: a tiédre nem tom a választ ;)
  • USAMEN POWER
    elözö hsz-mre thx a választ :S
  • gabf1
    hi. leírná vki hogy kell a felnicserét csinálni és hogy mi kell hozzá? eredeti játékot nem kavarja be, felenged ugyanugy? kösz.
  • carloelsa
    Jah a kéglid=csoportos krúz vagy Fitti meg johny loebes C4 verdájukkal kéne menni egy magyaros kruzra XD :DDD
    elmennék huzatni a verdákat, rendőröket magunkra uszítani meg az árokba is lehet hogy bemennénk, persze ilyen sofőrökkel :P
    Csak egy gond van H***e B**i kátyús út
    Majdnem barátom barátnőjének a kocsijának a kereke Budán majdnem kitörött :SSS 35 cm-es kátyúúú... :S