107666
-
Hát igen...verdákat fotózni "sajnos" mindig van időm...munkahelyi ártalom! 
Igazán szépeket azonban ritkán kaphatok lencsevégre!
Az Astonnal is az volt a baj, hogy nem pöccinthettük be a motorját a szalon végett. Kár!! -
Ilyet én is csak fotózni nem volt időm. :(
DB9et is láttam már, slr-t, r8at, sokszor gallardot, egyszer vipert, sok ferkát meg porschet, maserati granturismot. :) -
pesten meg annyi ferka meg H2 meg stb járkál hogy már unalmas
slr-t is láttam már 2x. (hülye szőke pitsa vezette)
-
na jó duzzogva elfogadnám ez is 
-
Szabi1991 #78248 én tegnap csak 1, ritkább TDU-s verdát láttam :/
-
Én meg ilyet láttam! 

-
Szabi1991 #78246 szép :)) -
hjah valszeg nem itt ülnék és az sg-t bámulnám munka közben 

-
Most vetted?
-

...de persze nem áruljuk el, hogy amikor elöl megyek akkor tényleg én fogok vezetni! 
Taktikailag szétziláljuk az ellent!
Szerintem ez lesz az igazi megtévesztés!!
Néhány korábbi kép:
Ezt a járgányt Johnny-val készítettük menet közben pár napja. Bátorkodtam Ferrari Stradanello-ra keresztelni!
:
-

-
csoli31 #78241 Szevasztok!
Nem csak hogy nem tudtam feltölteni, de be se jött az oldal nekem. Megállt félig üres oldalnál. Amint a lentebbi képemen láthatod azon a részen megállt, és azt írta ki hogy a távoli kiszolgáló nem elérhető!
Most is írja ott (kétszer is), de már végre be jön rendesen az oldal, és tudok feltölteni is! Úgy látszik nagyjából helyre jött!
-
baaazeg itt áll kint a parkolóban egy 1978 Pontiac Firebird Trans Am. Nagyon korrekt állapotban. Arany színű, sas a mocitetőn stb stb. Tökéletes

-
A videókártya kevés lesz szerintem!
Lybra: Kár, hogy nem voltál! Jó volt a Cruise. Szombaton meg csak azt fogják észrevenni a cruise-on, hogy hol elől mész, hol hátrébb!
És közben jókat fogunk inni!
-
akos1818 #78238 Sziasztok! Ezen a konfigon szerintetek elmegy a játék? Intel Dual Core E5200 2,5 GHz 2 MB cache, 1 GB RAM, Geforce 7200GS 256 MB -
Oh jajj! Mi a gond, nem tudsz feltölteni? Nálam okés a dolog... 
-
hávaze', ha tudom, hogy nem csak F40-nel lehet menni, mentem volna..... 
Szép képek!
-
csoli31 #78235 Az még annyira nem is vészes.
Szerintem ha rozsaszin lett volna az alap, és mondjuk piros vagy sárga a csík, akkor már sokkal cikibb lenne!
Amúgy meg kész a vidi a tegnapelőtti (Maserati cruise) napról!
Viszont van egy rossz hírem mégpedig ez:
Gőzöm sincsen mi a gond, de remélem nem az amiről olvastam egy fórumon, mert azt nagyon nem szeretném!
Remélem mihamarabb helyrejön, hogy fel tudjam tölteni.
-

10 percre felnéztem ma
-
Én is köszönöm szépen a cruise-t srácok ZSÍR volt :D
-
Valószínű pont akkor szóltál hozzá, amikor valaki más is egy másik topicban. SG bugja, évek óta. A másikat kiütötted, az övé nem is került be. :)
Régen ilyenkor előfordult, hogy csere és a te hsz-ed abba a topicba került, a másik ember nickjével ahova ő postolt és fordítva. :) Elég vicces volt :D -
Kérdésem miért rakja fel kétszer a képeket nálam?
-
Köszönöm az estét jó volt.
-
Moodovin: Sajnálom, jó volt azért. Köszi!
És itt vannak a fotók is!
-
Sziasztok eltudná nekem küldeni valaki az eredeti Db.bnk fáljt? Lecseréltem a színek miatt erre meg nem indul 
-
network connent lost blabla........, kösz a gurulást! Fitti, Holecsko, JohnnyVTI, Tattix
bye -
USAMEN POWER #78226 Odáig mertem fajulni hogy az új autókat megnéztem a boltban kivül, belül...
Még majd megmerészelem a Test Driveot kipróbálni, csak nem dob ki a szerver, de packos autót nem veszek, szerzek eredeti reg kulcsot... -
Nem fagy ki, pár sec után levág a szerver.
"Your download content don't activated" -
Mikor lesz vége????? Téged várunk!!! -
Szabi1991 #78223 ha beleülsz egy packos gépbe, 1-2 perc után kizár a szerver.. -
USAMEN POWER #78222 Leszedtem warez megapackot, fölraktam, térkép jelzi az új boltokat, stb... viszont reg kulcsot nem írtam be... majd bemegyek vmeik autósboltba és kíváncsi vok h kifagy e a game... -
oooohhhh...sajna még meccs van... 
U-NI-TED!!
-
Igen is megyek főnök.
-
Az esti krúzhoz itt a plakát!!!
-
Igen.
#78209: Ki kell cserélned a bnk1 fájlt. link -
Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim ezt elfelejtettem... ide kell bemásolni, attól függ melyik autóhoz van az új felni. -
ITT találsz felniket, amiket csak be kell másolni a játék megfelelő mappájába és megy is. Nem zavarja a multi, ja de kell hozzá magic map (egy bnk fájl amit felül kell írni hogy moddolni tudjál). Az pedig itt van. (kicsit lejjebb görgetsz és ott lesz : magic map.zip stb. Ott azt válaszd ki ami a te verziód. (van megapack vagy nincs)
usaman: a tiédre nem tom a választ ;) -
USAMEN POWER #78215 elözö hsz-mre thx a választ :S -
gabf1 #78214 hi. leírná vki hogy kell a felnicserét csinálni és hogy mi kell hozzá? eredeti játékot nem kavarja be, felenged ugyanugy? kösz. -
carloelsa #78213 Jah a kéglid=csoportos krúz vagy Fitti meg johny loebes C4 verdájukkal kéne menni egy magyaros kruzra XD :DDD
elmennék huzatni a verdákat, rendőröket magunkra uszítani meg az árokba is lehet hogy bemennénk, persze ilyen sofőrökkel :P
Csak egy gond van H***e B**i kátyús út

Majdnem barátom barátnőjének a kocsijának a kereke Budán majdnem kitörött :SSS 35 cm-es kátyúúú... :S