107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    Köszi az utat lybra és pixxel sajna adj és tattix későn jöttek a lemaradt képeket pótoljátok.

• [HUN]FaTaL
    Te valahol nagyon eltévedtél. 8600al nem fut a GTA, 9600al már esetleg.
  • adamfesto
    Csoli bácsi, igazad van, így precíz. Respect, peace. :)
  • USAMEN POWER
    Amúgy a valóságban a Ciennek digitális műszerei vannak, megoldhatták volna a TDU-ban is...
  • USAMEN POWER
    :D Én a fordulatszámmérőt ritkán figyelem, mert hang után váltok... A kilátás háth nem tom, a játékban sok autóból nehézkes a kilátás, a valóságban a szemednek nagyobb látótere van. A fékezést nem nagyon figyeltem, csak egy rövid Test Drivera tudtam menni, ha megveszem a kocsit úgy max 2 percig megyek vele mert kidob a szerver. Még nincs eredeti reg kulcsom a megapackhoz...
  • Nathan66
    ha te mondod
  • Moodovin
    rgtc és jómagam :) thx

• carloelsa
    Ha neked GTA-ban meghal akkor nem tudom te melyikről beszélsz :S
    Én 100%-san tudom h 8600-as és a gta 4 fullon szépen fut pedig a proci nem a legujabb.
  • drot
    ikszdé:D egybkent tényleg nagyon jó kocsi 3 dolog zavar csak benne
    1. belső nézetből alig lehet kilátni
    2. nincs fordulatszám mérő és így nem szeretek vele menni mert nemtudok pontosan váltani
    3. a fék az egyszerűen arghhhghrhghghghg:D szerintem az egyik legrosszabbul fékező autó a játékban
  • somdav95
    És helyesen Cadillac. :) ( bocs de nembírtam ki xd )
  • USAMEN POWER
    Cadilac véletlenül sikerült Caddilacre !
  • USAMEN POWER
    Kipróbáltam a Caddilac Cient, qwa jól néz ki, és sztem jobban megy mint bármelyik Lambo, vagy Ferrari és hamar 300 fölött van... Sztem az egyik legjobb autó a gameben. Már csak egy eredeti reg kulcs kell a megapackhoz :S
  • USAMEN POWER
    Nem tudom mi lehet nálad a problem, mert nálam ilyen még nem fordult elő... ha a képernyőillesztőd problémázik, akk szedj le újat, vagy frissítsd a jelenlegit, talán segít. Más ötletem nincs.
  • Johnny 19
    enyém nem 512-es hanem 1024, de tökmindeggy akkor vegyük a TDU-t azon 40-55 fps között mozog ezzel a karival 1920-as felbontásban. Ja és ezt írja mellé amikor ki dob tálcára: nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, de már helyre állt. :S
  • USAMEN POWER
    Supra az egyik kedvenc autóm, az az érdekes hogy magyar boltokban sose láttam kiállítva, meg a nagy bajom hogy a TDU-ban sincs, a Nissan 350z és a Skyline mellett :S
  • USAMEN POWER
    Am a GTA IV nagyjából közepes grafikára belőve a beállitást, nálam simán futot, akadás, semmi nem volt, ha fullra raktam, akk már problémázott, oda kell már a kb 1024mb video memoria.
  • USAMEN POWER
    Hallod a GTA IV-hez ne nagyon méregesd a videó kártyád teljesítményét :DDD Optimalizálási hibája van, ami azt jelenti hogy Videó memória igényes, és lehet neked akármilyen fullos videó kártyád ha 512mb os akk szopás van... Am 8600 GT ből is van 1024mb os, nekem sajnos 512 es van, de megvagyok elégedve vele...
    Minden játék elindul full graffon nálam kivéve a GTA IV mert szarul van optimalizálva, meg a Crysist még nem próbáltam, de közepesen sztem menne...
  • [HUN]FaTaL
    VRAM hiba, garoztasd le.
  • Johnny 19
    egyébként erról van szó csak zöld dobozos.
  • drot
    http://www.youtube.com/watch?v=mjgaxdl-z-g
    ehh:)
  • Johnny 19
    na inkább nem kérek válaszokat mert csak hülyeségeket kapok. nekem is 8600 van és lófaszt nem ér. Gta-ban meghal, ezzel meg fel vettem 1920-as felbontásra és full grafon nem akadozik csak a memória nem tettszik neki és villog a monitor
    ennyi. de kössz a segítséget.
  • pxxl
    semmi meglepő nincs rajta egy ilyen pöckölt supra 1000-1200 lovas is lehet meg ott a nitro is hátul
  • carloelsa
    john én tudom, de a 8600 meg 8800 jobb nála saját tapasztalat...
  • carloelsa
    [bKérek szépen kommenteket arra a kocsira amit csináltam pls...a hibáimból tanulni szeretnék![/b]
    Link a kocsihoz.
  • Johnny 19
    mér honnan tudjátok hogy milyen a 9600 GT. Le sem írtam hogy milyen márka :S
  • Gibor
    Sztem a memóriás dolgot úgy írták hogy a video kártyára van szarabb memória rakva.... ha az én megoldásom a helyes akkor video kártya csere.
  • Pókmalac
    egy nagy szar az a videokártya ne csodálkozz
  • Johnny 19
    Császtok bocs hogy itt tszem fel a kérdést, de vidkártya bajom van. 9600 GT DDR3 1024MB.
    most vettem, de olyan baja van, hogy ha játékot indítok, akkor el indítja, de ha el kezdi használni a vidkártyát, akkor el kezd villogni a monitor lassan. és ennyi. Minden játéknál ezt csinálja, kivéve TDU onnan ki is dob.
    a neten olvastam hogy memóriával nem szokott szimpatizálni. nekem kingmax 2X 1GB 800Mhz -es. aki találkozott ezzel a problémával, az hogyan oldotta meg? és esetleg milyen memória jó akkor hozzá milyet vegyek. :(
  • USAMEN POWER
    Jó kis vidi :D a végén a Supra veri a Lambot de sztem nitro van a dologban :D
  • Moodovin
    sry, lefelejtettem a válasz gombot.
  • Moodovin
    Azt se tudom hogy kell, nem is érdekel. Csak hangot cseréltem le, bár nincs jelentősége, de legalább láttam/láttuk ezt is. :)
  • Szabi1991
    amikor csitelsz ;)
  • Moodovin
    Van ilyen is.

• csoli31
    gabull: Adamfesto nem igazán jól írta le (pld. az A betű egyáltalán nem kell hozzá) neked hogy hogyan kell barátnak felvenni valakit! Az igaz hogy az F betűvel kel előhozni a free ride listát, de utána a numerikus billentyűzettel kell navigálni (8-4-6-2). Magyarán egy F betű, utána a numerikus billel kiválasztod a személyt, majd egy num.-6 útána ott kiválasztod az ad to friends (nem biztos hogy így van leírva) és ezután újból egy num.-6-ot nyomsz. A többi már csak az illetőn múlik hogy elfogadja-e, vagy visszautasítja.
  • Balazs15
    kösz már megoldottam kiderült hogy citromailes e-maileket nem fogadja el...kénytelen voltam egy gmail-os emailt is csinálni
  • Balazs15
    nem nem mert akkor azt irja hogy a nickname az already...de csak a passwordra hivatkozik ( password your entered is invaild
  • Gibor
    mert foglalt aza név.
  • Balazs15
    az mér van hogy egy rohadt jelszót sem fogad el nekem???beirtam már vagy 10 félét és egyiksem "jo neki"
  • Gibor
    Igen kell az 1.66A patch és játékon belül a gamespy t kipipálod és beírod az email címed jelszavad meg felülre a nevedet és ha a név nem foglalt akkor már játszhatsz is.
  • Balazs15
    császtok

megvettem a tdu-t és érdekelne hogy tudék veletek játszani online:D...gamespy id-t játékon belü hozzak léter? email/pass al??vagy hol kéne regiznem?ja és gondolom az eu patch is kell nemde???bocs a kérdéseket de a FAQ nem müködik