107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Balazs15
    oké kereslek:D
  • USAMEN POWER
    Menj fel a térképre és próbálj másra csatlakozni (piros autót a playerek térképen való jelzésére értettem)
    Ha pár próbálkozás után tudsz másra csatlakozni, akk nincs gond. ha meg a csatlakozás sose megy, akk a Router lesz a kakuktojás, nekem is az van amúgy, modem fölösleges.
    sőt találkozhatnánk... Gyere a Stadionhoz, Honolulu Nyugati vége után van szerintem látni fogod a térképen, elég feltűnő... Rám nem 100 h tudsz csatlakozni, de egy próbát megér, utána mehetnénk vmerre.
  • Balazs15
    ja routerem van...vicces elöbb találkoztam pár játékossal. pirossal muatta is ott volt egy ferrrai bolt bementem aztán kijöttem onnnan és megint sehol senki :D...actelnetem van 5mb de szentem csatlakozásnál nemsokat számit
  • USAMEN POWER
    Látom pesti vagy... Digikábel a netszolgáltatótok ? Nekem 15mb-os Digikábel van, nem tom hogy más playerhez valo csatlakozásnál mennyit számít...
  • USAMEN POWER
    Na ez az hogy én se értem már vagy egy hónapja... Routered van ? Próbáltál másra csatlakozni ? (Térkép és rá kell ugrani egy piros autóra)
  • Balazs15
    tudok venni autot de sehol senki:S nem értem:S
  • Willi Betz
    Csak pár kép:)

• USAMEN POWER
    Cruise bol kifelejtettem az i-t ! 1000 sry annak aki észreveszi.
  • USAMEN POWER
    Ha meg a gondod tényleg ugyanaz mint ami nekem van, akk senki se tudja rá a megoldást, mert ha tudná vki, én is többet járnák Cruseokra.
  • USAMEN POWER
    Routered van ? Elvileg portot kell csinálni. Amúgy ha pl. Trade-ral fölmész és tudsz autót venni akk 100% h online vagy. A gond meg nálam is ugyanaz rácsatlakozni másra sose tudok, a szerver meg havonta egyszer, kétszer bead fél órára playereket oszt ennyi.
  • Balazs15
    császtok

megvettem a játékot megcsináltam az online profilomat is...elkezdtem játszani és eddig egy játékossal sem találkoztam...söt semmi különbséget nem vetttem észre h online lennék.....mi lehet a baj??????
  • Moodovin
    Esti motorozás UrbiTrooper társaságában. Köszi.

• DJKonya
    Jó volt a ma esti krúz! én személy szerint 610km-t mentem.
    StromLine-al még gurultunk egy kicsit.

már csak azért is strom:)
  • DJKonya
    xD nem tudom miért ilyen.

#78397 köszi
  • SeanJRRussel
    Az 500 krúznál a világító torony után beszart a gamem úgyhogy sajna nem tudom folytatni,azért köszi srácok!!!
  • [HUN]FaTaL
    a legutolsó kép qrvajó
  • Szabi1991
    lol ? bokor mód ? meg csillagkapu ? xD
    (alsó kép)
  • DJKonya
    Nem bírok ma magammal!:D Délután már itthon a fűnyírótraktort kinyírtam úgyhogy elkezdtem ölni a virtuális járgányokat is:D
    Saleen-el bohóckodtam először a versenypályán.

Rövid gondolkozás után arra jutottam hogy a tenger közelebb van mint az autómosó így hát...

Előszedtem utána az Enzo-t mondván kicsit megjáratom az esti krúzra.

Aztán 1kör után bekattantam:D

Aztán egy gyengébbik autóra váltottam amit szintén szétforgattam:D

• pxxl
    bocs, hogy beleszólok, de kb 3 napja offoljátok a fórumot. nem lehetne abbahagyni és máshol tárgyalni a gta-ról?
  • USAMEN POWER
    Egy szépséghibája van amugy hogy sok a cheater... megcsinálsz egy jo autot, vkinek megtetszik, hiába menekülsz, egyszer csak car jacked felirat, autód sehol, és látod hogy a másik viszi...
    meg amugy számos csalás van még... ovodában nem tudták kiélni magukat... TDU - ban legalább nem tudják elvenni az autod :DDD viszont speed hack ott is van a qwa anyjukat....
  • pxxl
    hát nem volt fényes de azért elment :)

• USAMEN POWER
    Jajah és ismerek 3 qwa jó szervert, az egyik magyar.
  • Denes888
    Észak-Nyugati világító toronynál pihengetek egy Mclaren F1GT-vel
  • Denes888
    Nem jössz kicsit autózni cruise elött?
  • carloelsa
    GTA sa ide? :)
    Te még multizol san andreassal?
  • USAMEN POWER
    Ha nincs ló, jó a szamár is :D

• kazai21
    Én is megyek.
    Csak lehet késöbb szállok be.
  • Denes888
    Na szóval én vagyok, csak rossz profillal voltam belépve:D
  • q2w3
    Valaki nincs most fent tdu világában? Ma raktam fel újra fél év után és nemtom hogy milyen tempóban tudok autózni. Valaki?
  • SeanJRRussel
    Én lehet h meygek de sztem megint csak egy órát tudok majd lenni
  • carloelsa
    A legjobb a G kategória :) annál izgulni kell, hogy meglegyen az a km mennyiség amit el akarsz érni :)
  • StormLine
    jöhetsz Ffel is csak úgy nem hiszem hogy meglesz a 250es átlag
    amúgy azt tevezem hogy később XJ220szal megyek csak ahhoz az is kell hogy nem kelljen mindig a többiekre várni
  • [HUN]FaTaL
    Mindig csak a qrva A kat :(
  • Szasza20
    Sztem megyek....
  • DJKonya
    Én leszek! nem tudom még mivel.
  • StormLine
    500 km challenge 5

a szabájok ugyanazok, viszont most a stadion főbejáratánál tali 18:45kor, 19:00kor pedig start. és most Murcival leszek
  • csoli31
    Olyan mint a privát szerverek más játékokban. Ha már együtt vagytok, és esetleg van néhány bunkó akkor ennek segítségével csak azokkal fogsz menni akiket kiválasztottál (titeket külön tesz egy privát lajerbe). Ezáltal csak ti lesztek ott, és nem tud senki sem rátok csatlakozni.
  • Moodovin
    :)

• USAMEN POWER
    Az isolate gomb mire is jó a free ride playersben ?
  • USAMEN POWER
    Te is toltad a L4D-t :DD ? Én kb. egy hónapja, osztálytársaimmal :DD Qwa jó game :D ha sír a kislány vigyázz ! :D Am. egy kis hackel meglehet oldani hogy zavartalanul gamelj ha nincs meg eredetiben, na meg kell Hamachi.