107666
-
jaja, Fitti, akkor mentél a saleen-ért :)
Ajjj de jó képek.. :) A héten még guruljunk... -

....épp akkor mentél a Saleen-ért!
THX! Jó volt de rövid!

-
BalanceArt #78450 Semmi gond, sejtettem, hogy ez volt. Nekem valamiért nem is mutatott téged a barátok között, pedig kiírta, hogy köztük vagy....
Majd legközelebb bepótoljuk. -
Én is köszöntem Urak! Ismét sikerült egy nagyon jó Cruise-t összehoznunk!
Látom TomeE azért az első képről csak levettél XDXDXD!
-
Valaki nicns fent online tduba? Talizhatnánk. -
MSZATESZ #78447 Bocsi Balance de több, mint 10 percig próbálkoztam rád ugrani, de nem sikerült, még egy kicsit próbálkozom, htha összejön, de ha nem akor megyek szunyókálni... -
greenwar #78446 ui: mikor telon megnyomtam a gombot még kicsit mögöttem volt, nem számítottam ennyi (lagg-ra+sebességre) -
greenwar #78445
pár napja lőttem m7-en
160-al mentem, de 3mp és már több mint 200m-re volt ez a szörnyeteg:D, a rendszámát nem láttam h magyar volt-e, a carrera GT feliratra elolvadtam egy pillanatra (visszapillantóból csak egy szürke csík volt) -
Köszöntem Urak! Ismét nagyon jó volt, ennyi kihagyás után különösen élvezetes volt! Íme a képek:
(A résztvevők: Fitti, Lybra, Grabowszki, ToMeE)
-
USAMEN POWER #78443 Támadt egy "hülye" (már akinek hülye) ötletem.
A topik logóját nem kéne, vmi szebbre, és összetettebre cserélni ? -
USAMEN POWER #78442 Párszor Offlineba kezdtem el, meg egy ideig nem volt meg eredetiben a game, és párszor egy bug is jelentkezett, ami szétbaszta a Statisztikámat... pl. ilyen számok jelentek meg -0113125534122120
A motorral összesen ment km-ereknél most is van ilyen, de csak ott szerencsére... -
carloelsa #78441 Mért kezdted újra mindig? :S -
USAMEN POWER #78440 OOO hallod én már vagy 6x előlről kezdtem XD mindegyik esetben kb 20%-ig vittem el, már 30%-nál tartok kb. XDD -
BalanceArt #78439 MSZATESZ, mi lett veled? Elindulok, majd ugorj rám, ha vissza tudsz jönni. -
carloelsa #78438 Az nem baj ha sok legalább a kezdők ismerkedhetnek a gammel meg így változatosabb a topic :P -
Közel 250km-t túráztam:)
Bocs a sok képért:) -
Jó, persze, csak kb-ra írtam. Én kocsim is vitte a 225 xD (Még nem volt Daytonám akkor.. arról nem is beszélve...)
Tegnap megnéztem a Tolvajtempót
Köszi a krúzt AKA07 -
USAMEN POWER #78435 Van egy G kategóriás Lamborghini, az megy kb. 240 et is, am. egy Max tuningos G kategóriás járgánynak, jóval 200 fölött van a vége... -
carloelsa #78434 200-nál azért több a legrosszabbnak is, de ígym ár értem mér kellett megállni-->káosz
:)
Ha ez nem lesz vlmi fényes rendet fogok rakni a lámák között... -
Jó volt thx:)
-
Persze, de ez "G" kat volt, ezekkel is mentem a szokásos tempómat, kicsit lassabban, olyan 130-150 körül. Ezeknek a vége 200, szal nem lehet annyira hamar beérni.
Meg káosz volt, azért is álltam meg...

-
carloelsa #78431 De nehogy már egy kresz krúzon ahol nem padloztok nem tud beérni titeket XD nekinyomja padlón és ennyi :S
ha a végén vagyok és pl inniért kimegyek simán beérlek titeket ugy h nem is lassítotok!!! -
Mai kicsi guriga Dj-vel:
Sajna az együtt vezetés még nekem sem a legerősebb oldalam, bocs Dj
-
daneszbaby
Gyere nyugodtan, nekem múltkor se volt bajom veled! Ha nagyon laggolsz, akkor kitalálunk valamit.
Dozoo
Igen, jó hogy nem jöttél... Kb hasonló szitu volt mint amit te mondátl ill. írtál.. Ami betett a végén, amikor betelt a pohár meg minden, az az volt, hogy 7-es állunk egy helyben, út szélén, libasorba várunk1 embert, aki lemaradt, jön jön, és izomból kb. fékezés nélkül a libasorba bele... => Kiléptem... xD
Remélem a mai jobb lesz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd megpróbálkozok még 1x egy "G" katos kruzzal.... -
Szabi1991 #78428 addig csináld meg neten a sima külditket, versenyeket, aztán majd látsz másokat is ;) -
carloelsa #78427 Én nagy eséllyel megyek, hála hogy nem voltam a múltkori G-katos krúzon!? :D
Szörnyű hogy milyen emberek vannak TDU-ba és milyen pocsékul tudnak vezetni!!!Én is múltkor nyomtam neki negyedik a féket és világított is a lámpám ezerrel erre belém jön :S pedig már hetek óta fékeztem :S
-
daneszbaby #78426 Mondanám hogy megyek de megint az lessz h én vagyok a hibás mindenért mert hogy lagolok szóval kihagyom. -
Hali!
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy aki nem tud normálisan viselkedni, az NE jöjjön el! Előző heti "G" katos krúz szörnyű volt....
MA 20:00-kor lesz!
20:00
Szabályok szokásosak!
Autó: Mindenki azzal jön amivel akar! (olyan 200 körüli tempó...) -
Tájékoztató!
Sok upc-s internettel rendelkező ember nem tud felmenni a tdu szervere, de ettől még jó a szerver csak a net sebesség növelése miatt bezavar. Legalábbis akit eddig kérdeztem upc-s ismerőst. -
Hát betojok, hogy még mindig sehol nem lehet kapni a TDU Goldot :| -
USAMEN POWER #78422 Ilyen driftelős képeket is csak a Pro Streetben csináltam, de nem merem fölrakni ide őket... -
Fotóztam párat
-
Sajnos ez előfordulhat bárkivel.
-
Látom volt minden amíg én a 3 napot végigdolgoztam... :( -
USAMEN POWER #78418 -

-
hát ez tényleg hiányzott a listáról 

-
USAMEN POWER #78415 Oks de mostmár rendezzük privátban, mert megleszünk szidva :D -
USAMEN POWER #78414 Mi a Nickneved ? Egyelőre nem látlak. -
meik stadion?:D me egyet középen találtam:S amit meg te mondasz abban nem vagyok biztos h az -e szurj be egy képet...vagy ird le a neved..mert naggyábol msot mutatja nekem a térkép üzzemodban a pios autokat..