107666
-
USAMEN POWER #78492 Az nem 100 h Magyar... Görög katolikus országból is származhat az a vki, akié a kocsi. Más országnak is van olyan jelképe. Am így összematricázni egy autót
gusztustalan...
Metál Feketén, kocsi közepén végig egy piros csíkkal, úgy néz ki jól egy Ford GT.
"ízlések és pofonok" -
Ford GT .. kicsit meglepődtem a matricán :OOO
-
USAMEN POWER #78490 Aki választ ír nekem az privátban tegye meg. THX -
USAMEN POWER #78489 San Andreast a mai napig tolom multiban, és minden playert beszokott adni XD -
USAMEN POWER #78488 Jaja Routerem van... a port készítéséről foggalmam sincs, és hogy a tüzfalat hol kell kikapcsolni a Routeren ? Mert gépen kikapcsolom az ok ,de Routeren hol ? -
hát igen. a kizárólagos liszenszt nem hinném, ámbár pénzért bármit meg lehet venni. de szvsz a bmw közel nem ér annyit hogy kizárólagos liszensz vegyen tőle bárki. aztán az hogy most egy tdu-ba nem került bele, hát istenem. megoldották a modderek 
-
gabesz012 #78486 Lesz ma este is gurulás? Veletek mindig jó móka szokott lenni, csak tegnap is sajna későn mentem... Igaz ma is csak 9 fél 10 fele megyek fel. ( Vagy esetleg ha van kedve valakinek jönni -aki normálisan vezet lehetőleg HC-ban-, az ne tartsa magában, jelentkezzen. :) ) -
* fogja
Sry -
Ha Routered van és nincsenek beállítva a portok vagy nincs kikapcsolva a tűzfala a routernek, akkor nehezen fognak rádmenni. nÁLAM IS EZ VOLT. Kikapcsoltam a router tűzfalát, azt minden oké.
Balazs 15: Ha a kereskedésből kijössz, akkor nem gofja visszaadni az embereket, hanem újra kell csatlakoznod velük. Mapra fel, azt rá vmelyik piros autóra, akikkel együtt voltál és akkor visszatesz jó esetben abba a layer-be. -
buziarc :D:D:D -
USAMEN POWER #78482 Am az a vki Lengyel. Utánanéztem és lengyelül a "buzi = arc" -
USAMEN POWER #78481 LOL -
ultrapulse #78480 Látom nyíltan felvállalják manapság...XD -
Szabi1991 #78479
-
:)
-
Hülyeség, nem vehet kizárólagos liszenszt. (a porsche talán adott, de nem hiszem). Egyszerűen a BMW túl sokat kér a liszenszért ezért nincs benne sok játékban. -
ultrapulse #78476 Nekem meg azt nyilatkozta ismerősöm hogy jó, csak néhol nehéz...Ebből látszik hogy ízlések és pofonok :D
Asszem a kettő volt PCre, próbáltam is, de nagyon retek lett...Bár abból a videók alapján sem néznék ki többet :)
Összesen véve a Los Angeles tuti hogy jobb az NFSnél, ez meg nekem már elég meggyőző erő a tuning-ágazatot feldolgozó játékoknál, másrészt ugye napszak és időjárásváltozás, beltértuning, belső nézet, szinte minden van amit az NFSekből hiányoltam anno...(most meg elő se veszem
)
Az irányítás az árkádosnak tűnik, de ha már olyan szépeket lehet benne borulni, akkor tuti vmivel jobb az NFSféle szappantartósdinál és mágnesvasútnál :D -
USAMEN POWER #78475 Csoli: Jah a BMW fasza lett ;) csak sajnos módautó :S
Szabi: Én is remélem hogy lesz, am a Japan Import Szalon az zárva...
Ultrapulse: Én jó videókat láttam a MC LA-ról, engem megfogott, de aki játszott vele, nekem azt mondta hogy szar. -
ultrapulse #78474 Háth nagy reményeket fűzök a kettőhöz :) Remélhetőleg már a kiadó sem fogja csesztetni annyira a bandát, mert szerintem még most is produkál bevételeket a cucc :)
Még ha egy Midnight Club LA is lenne PC-n, az lefedné a tuning-ágat, és más autós játék nem is nagyon kéne :) NFS-t verné agyba-főbe... -
Szabi1991 #78473 TDU2-ben remélhetőleg lesz ;)
(a japó szalon nyitva) -
csoli31 #78472 Szevasztok!
Ezek nem felelnek meg neked?
Mert nekem nagyon bejönnek!
-
USAMEN POWER #78471 Mind1... Erre a mondatra egy másik fórumban leltem rá...
"Ha jól tudom azért nincs benne, mert az EA-nál van a licenc. Porsche is ezért nincs benne, igaz azt megoldották RUF-ként." -
felejtsétek már el a bmw-t
kotchog EA megvette sztem 100 évre előre... 
-
USAMEN POWER #78469 Egy szalont azért még betehettek volna... A Japan Import szalont, a sziget Dél-Keleti csücskében, ott lennének még jó verdák, pl. Toyota Supra...
Amit meg végkép nem értek, hogy minden autó van a gameben, még olyan is amiről azt se tudtam hogy van egyáltalán, de BMW az nincs XDD
Milyen fasza lenne :S -
remélem lesz a debreceniben is, mert akkor már itthon sem vagyok :P -
Szoszke-vel húztuk neki. ; )
-
Okés, te tudod. Szerintem nem lesz több kieg., a második részen dolgozzanak inkább!
Szerintem azért vannak bent azok a szalonok, mert eredetileg azokat is bele szerették volna tenni, de jött a csúnya kiadó, hogy idő van, meg kell jelentetni a játékot. Ez egyébként szinte mindegyik játékra igaz, hogy sokkal többet terveztek bele, mint amivel megjelent.
-
USAMEN POWER #78465 És van egy olyan érzésem hogy várható még1 kieg, mert jó pár bolt van még a gameben amibe nem lehet bemenni... De lehet hogy csak dísznek vannak ott. -
USAMEN POWER #78464 Nem fogok siránkozni nyugi, max azért hogy mi a lóf...ért nem tudok soha más playerhez csatlakozni, és Cruise-okra járni emiatt...
Ha legalább az autók fele kéne packból, és sürgős lenne, akk lehet hogy ma rohannák megvenni a Goldot... Nekem ráér pár hónap múlva is, addigra már ingyen fogják osztogatni hidd el... A lényeg hogy a warez fönt fan, és ezzel teljes a game, max mindennap ránézek arra a 3 kedvenc autómra ami a packba van oszt kész...
-
Aztán majd itt fogsz siránkozni pár hét múlva, hogy miért nem lehet már kapni a Goldot? Mi szóltunk... -
hát ahogy érzed
ha nem sűrgős akkor jah.
-
USAMEN POWER #78461 A "hülye" megállapításod nem helyes, mivel nekem nem sürgős a megapack, összesen 3 autó kéne belőle, oszt kész... Azért én nem fogok rohanni a bótba a Goldért... -
bazz. erre nem tudok mit mondani
hülye vagy ennyi
már bocs. fele annyiért megveszed a packot. szard le a tdu-t dobd ki kit érdekel. 2000ért veszed a megapackot. hahóóóóó 

-
Küldjek kétezret vaze?
-
USAMEN POWER #78458 Vegyem meg még 1x a TDU-t ? Mert a Goldban az is benne van. faszság ! Inkább nem kell a megapack, fel van telepítve a warez, de az alapban is van elég autó amit tudok használni. Majd megveszem vmikor a reg kulcsot... -
hát pedig érdekelhetne. vagy megveszed a megapackot 4000ért vagy a goldot 2000ért.
adjak számológépet? 
-
USAMEN POWER #78456 Engem nem izgat... egy eredeti reg kulcs kéne a megapackhoz... -

na majd veszek egyet csak hogy legyen
-
Most láttam reggel h a MEDIA MARKT-ban a TDU GOLD 1990 ért van!!!!!!!!!! -
Én meg ma reggel akartam képeket tolni fel, erre nincs otthon net!
Talán majd este.
:)