107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    minek ? akkor megint újrarakhatja, elég csak átírni...

na meg rejtett mappa, szal valszeg nem is találja.. ezért adtam direkt hivatkozást :p
  • USAMEN POWER
    Gondolom warezod volt az eredeti elött. Menj oda hogy All Users, Application Data, és onnan töröld a Test Drive Unlimited mappát.
  • SuZso
    xp-m van, de nekem nincs semmi ilyen xt cucc a mappában, nekem kell csinálni?:O
  • Szabi1991
    xp-n : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt
  • Szabi1991
    xp-d vagy vista-d van ?
  • SuZso
    Hali TDU-sok!!!!
    Sikerült megvennem a játékot,beregisztráltam a gamespy honlapján, de sajnos nem tudok csatlakozni. Egy furcsaság volt az egész dologban, hogy a serial-numbert se a telepítés alatt, se a játék elindításakor nem kérte. Ebből következtetek, hogy a játék nem is tudja, hogy nekem eredetim van. :S Kérlek titeket segítsetek rajtam, mert nagyon játszanék már neten.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv, SuZso
  • anriracing
    hali,tud valaki segíteni abban h honnan tudom letölteni a Toyota Corolla ae86-ot?????nagyon kéne:D
    és még egy kérdés,az autók nevét át tudom valahogy írni????
  • USAMEN POWER
    A rend őrei 3x is elkaptak XD Első üldözés az sokáig tartott, na meg egyfolytában kerülgettem a rendőr sorfalakat XD Azt amikor elkaptak mérges voltam hogy sok lesz a bírság, azt nézem... Káruk az van bőven, viszont semmit se kell fizessek XD Akk jólvan mentem tovább, és nyugodtabban toltam le a forgalmat az útról... A sziget másik oldalán, a céltól kb. 30 km-re, az autópálya meg fellélegzés volt, 380 al végig...
  • AlieN911
    Igen, én ezt tudtam, mert warezba is megcsináltam anno...:)
    Necces volt 59 perc :) De megvan, az a lényeg.. Én olyan 42-45 perc körül csináltam meg, 2 részletbe :D
    20 perc után már kicsit zizis voltam 360al perceken keresztül.. xD
  • wandrew26
    hopp az lemaradt champion szint, nissan 350z
  • wandrew26
    Sziasztok, visszatértem, lenne valakinek kedve egy nagyon laza krúzhoz, semmi sietség? A kráter alatti világítótorony parkolójában várok 18:30ig. Valaki jöjjön.
  • USAMEN POWER
    Szerintem jól jártál hogy motorral csináltad meg... Amúgy a verseny alatt nagyon megtetszett a McLaren F1 (nem adom el :D)
    Először azt hittem hogy simán fog menni a verseny, azt amikor megláttam hogy van forgalom, vörösödött a fejem XD
    A végére begyakoroltam hogy lehet az oldalsávban 300 fölött menni XD, és különösen megszerettem a zsernyákokat, és a kedves villanyoszlopokat, és egyébb fákat az útszélen :DD
    De legalább sikerült elsőre megcsinálnom (59min. 16sec.)
  • [HUN]FaTaL
    Az enzo a játék joker autója.
  • csoli31
    Szevasztok!
    McLaren GT, ami szerintem ocsmány

És itt lehet megtalálni.
  • USAMEN POWER
    Van GT is, car pack listán rajta van, de az sztem vmi más szalonban van...
  • pxxl
    akkor LM nekem 8 :D
  • USAMEN POWER
    Háth épp a McLaren szalonnál jártam, bementem, a McLaren GTR az tetszik, viszont nincs rá pénzem, az LM az Packos járgány, az Északi McLaren szalonban, viszont GT-vel nem találkoztam...
    A sima F1-re meg van pénzem, és tetszik is, szal az lesz 1 milkáért. Nekem fekszik az iránytása is.
  • pxxl
    gyors a koenigsegg ccr de nem irányítható rendesen. am sztem a legjobb ilyenre talán a mclaren f1 gt. de ezek packos verdák
  • AlieN911
    Én azt motorral csináltam meg.
    De szerintem oda egy Ferrari Enzo is jó választás lenne.
  • USAMEN POWER
    Csak a 200km-s időmérőre kéne...
  • AlieN911
    Trabant 601 S
    De miért tuning nélkül?
    Amúgy meg relatív, kinek mi a jó... Gyors alatt mit értesz? Jól gyorsul? Jól vezethető? Magas végsebesség? Vagy ezek mint együtt? Olyan sajna nincs a TDUban, amúgy Subaru Impreza WRX STi
    Szerintem lesd meg test-be a kocsikat, és ami megtetszik, azt vedd meg..
  • USAMEN POWER
    Tudna vki egy A kategóriás fenevadat mondani, ami kibaszott gyors tuning nélkül is ?
  • adamfesto
    Oahun még az országutakon is van csatornafedél...amennyi eső esik ott, ugye.

My lovelim :)
  • SiteDisagner
    mostanában nem lesz valami krúz?
  • pxxl
    jah vágom így csináltunk "szembe első keréken" képet
  • USAMEN POWER
    Cseles
  • Roger6
    Azt lehet ám úgy is, hogy az előtted lévő egykerózik/stoppizik aztán pause-t nyom, és amikor te mellé érsz (lehet az másodpercekkel utána is), akkor te is lenyomod a pause-t. És lám, máris egymás mellett vagytok!
  • pxxl
    működik az csak sosem kell bekapcsolni, mivel nincs eső
  • Szabi1991
    "Részletesen kidolgozott autók és motorkerékpárok. Működő rádió, elektromos ablakemelő, duda, ablaktörlők, stb. "
  • pxxl
    óóóó de hányszor próbáltunk haverral régebben ilyen képet csinálni! grat hozzá remek időzítés
  • USAMEN POWER
    Szerintem még várjatok pár hetet, addigra lesz.
  • USAMEN POWER
    TDU Gold
  • BalanceArt
    Én se találtam eddig... Budapesten. Ha valaki lát valahol, szóljon!
  • adamfesto
    Hol láttad, mert én a Székesfehérváriban nem találtam... :( -habár hétfőn néztem.
    "Legjobb választás" kiadásban volt?
  • Moodovin
    Városban "trükköztünk" Szoszkevel , majd csatlakozott hozzánk egy idegen is. ;)

• Fitti83
    Ismét király volt a krúz! Köszönöm mindenkinek! Akik a végén is ott voltak, azoknak bocs, de megszakadt és nem mentem már vissza.

• Digitman
    Végre volt egy kis időm, így felnéztem a szigetre. :)
    Köszönöm mindenkinek akivel összefutottam a mai nap. Jó kis menetet nyomtunk srácok.
  • SiteDisagner
    ez nem görög katolikus matrica. valószínűleg szlovák volt az illető. csak azért mégis közelebb van, mint az usa
  • orszagtom
    Megint egy király krúz! THX Fitti, Grabowszki, TeddyBear!

• Moodovin
    TeddyBear és jómagam egy "balesetmentes gazdag cruise" után megpihentünk az É.-i golfpályánál. ;)