107666
-
Jaja, RC1 build.7100, elvileg utána már nem lesz több, csak a "kész" verzió. Én holnap teszem fel, és teszt. Ha jó, fent is marad... -
úgy értettem a véglegest hogy ezen már nem nagyon modósítanak ... mindenki ATI-zik:D én nemtudom:P msn-en meglehet győzni!:D -
HD4850 -
Nincs végleges csak RC. -
hd4850?? -
BalanceArt #78567 -
nekem most a végleges verzió van,nagyon megvagyok vele elégedve,bár a vista is jó volt:)
kis off:valaki tud 30körül jó videókártyát? 9800akat nézegettem,ha valaki tud akkor PM-ben jöhet:) thx -
Bekékült.
Magam sem értem hogy hogyan, talán túl gyorsan közlekedem és lepergett a sárga szín a gatyáról ??? 

-
gyakorlatilag is megy. én a 7068-as buildet teszteltem, és sokkal jobban vitte a tdu-t mint az xp. msot várom a végleges verziót :) -
wandrew26 #78563 Ha még kellenének képek, akkor az elmúlt hónapokban csináltam egy oldalt, csak az érettségi miatt nem tudtam folytatni, mert sok időmet lefoglalta, meg neki is indultam egy fejlesztésnek, de az is elakadt. Rentgeteg kép van fent a tdu-ból itt megnézheted őket! -
Na már fent van a windows 7,tdu meg elvileg megy;) -
Nagyon jó lett! Grat!
TomeE: Jók lettek a képek! Sory, hogy nem mentem, de Barca meccs volt!
-
namostakkoritt melyik ki? Moodo, hova lett a sárga gatyód?? 
-
A Car not downloaded részt a packos autókra írja valamint az RS4re meg a Skylinera (ha van packod akkor is). Ha nincs feltéve a pack akkor default cart látsz a packos autók helyett. -
USAMEN POWER #78558 Amúgy voltam olyan pofátlan, hogy egy saját képet is becsempésztem a listába (15-ös) 
-
USAMEN POWER #78557 Ezt találtam, de én nem nagyon tudtam letölteni, talán neked sikerül... Am google a barátod ! -
#78544: GRATULÁLOK!!!
(sikerült megtalálnom 3 képem ;) thx )
Csontiz közreműködésével! Köszi.
-
USAMEN POWER #78555 Meg szerintem a FAQ problémát is meg lehetne oldani pl.: A tartalmát egy jpg képfileba lehetne beleírni, majd feltölteni egy képfeltöltő portálra, ahol biztosan évekig el áll... Én nem tudom mit tartalmazott a FAQ de ha sok minden volt benne, bele lehet mindent préselni egy jpg fileba, max. aki olvassa kinagyítja... -
na mégegyszer feldobom a kérdést.....nemtudja valaki h honnan lehet letölteni a OYOTA COROLLA AE86-ot???...nagyon kéne....PLÍÍÍÍÍZ :D -
USAMEN POWER #78553 Photoshopot én még csak kezdő szinten használom, az ilyen alkotásokhoz még kéne gyakoroljak... -
USAMEN POWER #78552 "Csináltattam új topic logót" :)
Nem én csináltam, én csak leírtam nagyjából hogy csinálják meg, és képeket linkeltem hozzá...
Én csak annyit csináltam, hogy az utóbbi 2-3 hét Cruise képeiből, amit feltöltöttetek, kiválasztottam a 17 legszebbet, átméreteztem, és majd a következő verzióban, ami "remélhetőleg" kikerül a Topicra, fogják váltogatni egymást. (a 17 kép az sg képtáramban van)
Amúgy Photoshop CS4 el készült. -
carloelsa #78551 :O ezt mivel készítetted ? :O
Jajj de király... :O -
A car not downloaded (egyéni taligák gondolom) "hibára" van valami megoldás, vagy akinél ezt írja azt sose fogom látni?
Apropó, akinek van megapackja és egy olyan verdával megy, az hogy látja akinél nincs feltéve? Gondolom sehogy. -
Grabowszkival krúzoltunk, csapattunk, ökörködtünk, videóztunk... volt itt minden :) THX!
Drágaságom (egy kicsit) előkerült újra... :)))
-
bravo! -
Nagyon tetszik! -
Nekem tetszik!
Kiváló***** -
USAMEN POWER #78545 Szép képek :) Látom azért följössz a szigetre mostanában is azért :))
Am megvan a csatlakozási problemem oka... A routerem szórakozik. Portot nem tudok nyitni, ezért a tűzfalát kell kinyomjam, amit majd megoldok... Ha a munkád mellett időd van összehozhatnánk majd egy kocsikázást :) -
USAMEN POWER #78544 Csináltattam új topic logót
Véleményeket kérek 
Am még nincs kész, kiválasztottam az utóbbi 2-3 hétben feltöltött Cruise képeitek közül a 17 legszebbet, és a két kép helyén, azok fogják váltogatni egymást, egyikből fokozatosan áttűnve.
Kb. hétvégére remélhetőleg a végleges verzió kész lesz, habár teljesen akk lesz kész ha kikerül a topicra, de ehhez az kell hogy Nevano, és a ti tetszéseteket is elnyerje.
A 17 kiválasztott képet, átméretezve, megtaláljátok az sg képtáramban.
-
-
USAMEN POWER #78542 Mindennap csinál vki krúzt állt. Ha meg nincs kihirdetett krúz akk max páran véletlenül összeverődnek. -
akkor mostanában senki nem csinál krúzt?
-
USAMEN POWER #78540 Egy ház, és autóvásárlás, és 1 fő verseny-t értettem küldetés alatt. -
USAMEN POWER #78539 Grat... Csináld meg az elején a fő küldetéseket, és ha már tudsz free rideban menni, és nincs Routered akk mindennek stimmelnie kell. -
USAMEN POWER #78538 Milyen file van még mellette ? add on.txt ? Vagy vmien add on file ? Azokat töröld !
Két file kell legyen abban a mappában BuddyCache, és Cd key.txt -
SIkerült belépneeeemmm, DE nem látok senkit:D Ez mitől van?:D -
Jeee, Én is Subaru Imprezza fan vagyyok:DDD -
Megvan a txt fájl, benne volt egy teljesen más serial. Azt átírtam a sajátomra, de még így sem jó:S Ötlet? -
Úgy van ahogyan mondod, de hol is találom azt a mappát pontosan? -
USAMEN POWER #78533 Ha warez volt neki, akk abban a mappában lehet egy add on.txt is, nekem spec az zavart be. A tdu mappát meg amikor bejelentkezik, úgyis megcsinálja a game, és kérni fogja a jelszót.