107666
-
BalanceArt #78612 Örülök, gyere csak! -
Oks,én ott leszek;) -
Jókis mocis krúzt nyomtunk mood-al megint:D
ATLANTISZT is megtaláltam!!
Egy jókis nap volt!
-
Nagyon jót mentem Csontizzal! Volt minden, ökörködés, gyorsulás, szabályzásig húzatás, szóval fergeteges volt! 

-
bnőm Szegeden tanul fősulin, szóval ha már ott van akkor megkértem :D -
USAMEN POWER #78607 Érdekes lett a szövegem :Q Miért lett kék ? :Q -
BalanceArt #78606 Ha éppen nem bulizol, gyere gurulni!
[img=http://www.kepx.info/files/uy5rs9d6s6f5rt7e0sbq.jpg][/url]]A találkozó helye
8-án pénteken este 22:30-kor Aston Martin DB4 KRÚZ. HC, (és ha igazi hardcore vagy, akkor) DA OFF. Gyülekező az Aston szalonnál.
NEM KRESZ krúz lesz, de senki ne számítson folyamatos, eszetlen gáztaposásra. Ebben a kategóriában ez amúgy sem magától értetődő. Menet közben gyorsabb és lassabb szakaszok váltják majd egymást. Kérlek, maradj mögöttem, és arra számíts, hogy kétsávos úton balról előzök (vagy a civilek között). Az autópálya persze kivétel ez alól. Ott szabadabbak a lehetőségek.
Megkérek mindenkit, hogy a lökdösődést mellőzze, és tartson féktávolságot.
Ha jól sikerül, megismételhetjük.
-
USAMEN POWER #78605 Am ha kész lesz majd teljesen a logó, akk még kell egy igen Nevanotól hogy igen kikerül a fejlécre, és a gombokat műkődésre kell majd bírni ami nem az én dolgom... És van itt alul a TDU.hu rész aminek meg nem marad majd hely, hacsak a linkelés nem lesz vhogy máshogy megoldva az oldalra, de nem tom hogy arra mennyien kattintanak naponta, és mennyire szükséges. Nem én vezetem a Topicot, szal nem is akarok nagyon beleszólni, az összetűzések elkerülése véget. -
USAMEN POWER #78604 Háth akinek a képét kiválogattam, akk köszönje majd meg ha benne lesz majd a Topic Logóban, a Topic fejlécén :) -
wandrew26 #78603 A 18-as az Rototti képe, a többit én csináltam. Köszi 

-
USAMEN POWER #78602 Na feltöltöttem sg képtáramba őket. Az utolsó 5 kép amit kiválogattam.
1-2 ben látszik még egy picit a chat, de majd el fog tűnni. -
wandrew26 #78601 Rendben, ott nem csak az én képeim vannak, többen is beküldték, de azt mindig fetüntettem, ha vkimás képe. -
USAMEN POWER #78600 Hol laksz ? :DDD Bnőd utazik többet 2 Cd-ért ? :D Szerencsétlen :S XD Vagy te ? :D -
barátnőm szegeden nézett utána, én pedig Debrecenben fogok nézelődni néhány boltban -
pfpfpfpfpffpfpf bocs király:DDD -
USAMEN POWER #78597 Kiválasztottam 5 képed :) csak még átméretezem őket Photoshoppal, azt föltöltöm az sg képtáramba.
-
wandrew26 #78596 Bakker, itt mennyi az egy főre jutó ferrárik száma????? -
USAMEN POWER #78595 A tűzoltó sztem vmi más gameből lett átrakva a TDU-ba.
Pont New York ablakos ? :D -
USAMEN POWER #78594 TDU (1900Ft)
Megapack (4000Ft)
TDU Gold = TDU + Megapack (2000Ft) -
Megagigapackos autók is bennevannak
-
18 karátos aranyból van a lemez
-
olvass már vissza -.-"' -
és miben különbözik a gold egy átlag tdu-tól? -
jah bocsássál meg hogy a nagy win7 vs vga offbajnokság közepette be merészeltem szúrni 2 hsz-t, aminek kb több köze van a játékhoz mint az említett bajnokságnak. na mind1. abbahagyom, mert még a végén megsértődik valaki. 

-
A gold elvileg hónap végén jön ki!! -
szgeri92 #78587 Sziasztok. Egyik haverom kölcsönadta a játékot és nagyon tetszett. Úgy hallottam, hogy megjelent már egy Test Drive Unlimited Gold kiadás is amiben a mega packban található kocsik is benne vannak. Nem tudjátok hogy hol lehet ezt megvenni? Másik kérdésem, hogy miért nem lehet más a sima verziót sehol sem kapni? (576, cdgalaxis..)
-
hole-al tegnap
new-york ablakos tűzoltó a kikötőben
-
abbahagyod az off-ot?:) köszí :) -
-
Elővettem a régi kedvencemet (Lehet kicsit sötétre sikerültek a képek)
-
Audi D7 Concept
remélem marad is concept... -
BalanceArt #78581 Budapesten is ez a helyzet. Mellesleg, minden meghirdetett terméknek a hirdetésben szereplő dátumtól elérhetőnek kell(ene) lennie törvény szerint. De hát, mint tudjuk, ez Magyarország... -
En a Miskolci MMben neztem, te is ott? vagy sehova se kuldtek :D (megkerdeztem aszondtak holnap is megy aru kerdezzek ra megint, kivancsi leszek ra bar mar ket napja lennie kellene :S) -
én is tiszta ideg vagyok már, tegnap még barátnőmet is elküldtem, hogy nézzen szét a boltokban, de semmi :|
-
USAMEN POWER #78578 oksa nézelődök majd :) -
nah ma meglattam a media markt ujsagban ohgy van tdu gold, erre felhivom oket ma es kozlik hogy nincs :S aaaaaaaaaaa pedig mar orultem ezerrel :/ (mondom a nonek a telefonba : ottvan az ujsagban hogyhogy nincs, erre o hat ok arrol nem tehetnek :S) -
lesznek még pre-rtm buildek és utána a végleges.
gaben: nem győzködlek én, ha szart akarsz, akkor azt veszel nekem tökmindegy :D -
lesznek még pre-rtm buildek és utána a végleges.
gaben: nem győzködlek én, ha szart akarsz, akkor ezt veszel nekem tökmindegy :D -
Nemtudom,hogy láttad-e,de küldtem privátot! :) -
nem fogsz csalódni,nekem tetszik:)
KÉP