107666
-
USAMEN POWER #78732 Ezen röhögni ? Egy szerencsétlen öregember, miért kell kiröhögni ? 
ACE témához: Miért jó az ACE mód ? A térképen Champion felirat helyett Ace lesz, na és...
Én még 35% nál járok, és megvagyok elégedve vele, időnként megcsinálok 1-1 versenyt, vagy küldetést, oszt kész... Nem az számít hogy milyen szintű vagy, hanem hogy élvezd a játékot. Másrészt mivel helyrejött a TDU, eszembe se jut hogy bármelyik offline feladatot csináljam... -
Szerintem létezhet ilyen de nem publikusan ami ezt is megoldja mert ha így sikerült megoldaniuk a többit egyáltalán nem lenne nehéz megoldani csak én ehez egyáltalán nem értek:S -
ROLL30AbandonHo #78730 Ma Krúz Északi GólfPályánál:D
19:00Kór:D
Jóó akii akar jöhet Hc:D
És jóó akkor A-B kategóriás Kocsiik legyenek:D -
eds7 #78729 Nem reklám, hanem vicces hír. Nézd meg és te is jót fogsz röhögni.
Tisztelettel
-
Szabi1991 #78728 reklám :-/ -
eds7 #78727 Sziasztok.
Olvassátok el a rendkívüli híreket itt.
Nagyot röhögtem.
itt. -
Sajna nem találtam olyan progit eddig amivel csak is annyit módosítana a mentésben hogy klub közti verseny kész. Ilyet még nem találtam de keresem. -
Hát szerintem HC-ben nem fogod tartani az A-s non HC-seket. Alsóbb kategóriában még foghatók (G, F, E), de A-s kocsikat már nehéz beérni. -
nah ki is próbáltam működött de aztán rájöttem hogy az utakat felfedezni meg a 8000kmet leautózni cheatel sem könnyű ugyhogy inkább maradok az én 99%os mentésemnél:) -
Aki akar jöhet HC-val?
Nem akarok beleszólni, de nem lehetne A-B krúz?
Thx!
-
hehe látom aránycsaló vagy...
Egybkent köszi az infót majd délután kipróbálom mert énis 99%on vagyok és idegesít hogy haverjaim nem játsszanak és nem tudom megoldani a routeres dolgot...
-
ROLL30AbandonHo #78721 JAh az időpontot nem írtam oda:D
19:00Kór:) -
Szabi1991 #78720 mire kell 4-5 óra ? :P
max 1óra perc és 50% vagyok trénerrel xD -
ROLL30AbandonHo #78719 Sziasztok...
Ma AzAz Kedden az Északi GolfPályánál Rendezek egy Krúzt:D
Ne legyen HC...
És A. kategoriások legyenek a kocsiik...
Én szerintem egy SLR-el megyek:)
Remélem sokan leszünk...
Sziasztok:) -
Ja és nem friss a program 2007-es csak nem kerestem rá soha sem. -
Ja, értem.
-
BalanceArt #78716 Még csak a bevezetőt csináltam meg, mert most nincs időm a többire, de addig is nagyon szívesen. -
Nem fontos. Csak felajánlottam egy lehetőséget hogy így is el lehet érni az Ace szintet. Jobb módot nem találtam. -
De miért olyan fontos az ACE szint?
-
Ace Project
MINDEN EDDIGI MEGSZERZETT PÉNZ, KOCSI, RUHA, FELDERÍTETT ÚT, MEGNYERT VERSENYEK, SZÁLLÍTÓS KÜLDIK ELVESZNEK.
Találtam egy programot az egyik barátommal közösen, amivel ki lehet játszani, hogy ace szintet elérje az ember igaz, van hátránya és előnye is hátránya, hogy mindent kezdhetünk elölről előny, hogy 100% lesz a mentés majd. Aki belekezd, és nem akar sokáig azon fáradozni, hogy felhúzza magát annak ezt a trainert ajánlom TestDriveUnlimited-1.66A-Trn kb. 4-5 óra alatt így elérhető a 45%. Sajna még nem találtunk ennél jobb megoldást, amihez nem kell ruter, ha valaki rá jön hogy a progi mit is módosít a mentésben az nyugodtan meg oszthatja majd velünk.
Köszönet a fordításért BalanceArt-nak és aki, ezt a programot közé tette egy fórumon cheapshades-nak.
Fórum ahol megtaláltuk: www.ataricommunity.com
Mellékelek egy videót ahol elmondom, hogy mit kell csinálni és a programokat is, ami kell majd hozzá.
Videó
Programok
-
Így van! Király volt főleg a reptéri gyorsulások! 
Gyorsulás, ahol már pixxel is csatlakozott hozzánk.
-
én is ott voltam mocival és hát el lett kalapálva mind a kettő ZX10R gyorsulásban 
-
USAMEN POWER #78710 Láttam én, hogy csináltok valamit a sziget másik felében
Csak nem volt kedvem odamenni...
-
Megint egy jó kis mocizás mood-dal
aztán csatlakozott pixx barátunk akivel meghajtottuk a vasakat
-
Nah, végre meg van a HC mód! Most már végre mehetek HC-ban krúzolni. 
Valaki tervez valamilyen krúzt holnapra?
Thx! -
BalanceArt #78707 Köszönöm a név szerinti megemlékezést, de sajnos se ma, sem a közeljövőben nem tudok részt venni. Bejött egy határidős fizetős meló és szinte semmi másra nem is lesz időm, mint azt teljesíteni a megadott határidőig. Így hát a krúzoknak is lőttek most kb. 10 napig. Hacsak nem végzek előbb.
Na, guruljatok helyettem is! -
comp66 #78706 Kocsira tennék feliratot, hogy versenyautó kinézete legyen.
Azt hittem rendszámozással hasonló nehézségű, azért köszönöm, és további jó krúzolást. -
Köszi a krúzt!
Nagyon jó volt.
Képek:
Gyülekező:
Napozás:
És a gépem (csak egy vita miatt):
-
Szabi1991 #78704 mármint egy textúrát akarsz kicserélni ? -
wandrew26 #78703 Hát annyit tudok h Zmodler, és keress hozzá tutorialt, de hosszú bonyolult, és szivatós munka kitartást hozzá! -
comp66 #78702 Textúrázásról senki, hogy merre induljak el? -
Szabi1991 #78701 off: tegnap volt Pesten pár ritkaság.. csináltam egy kis videó-t.. érdemes a HQ gombra rányomni, vmivel jobban adja vissza a Saleen S7 hangját :)) -
Lehet megyek akk Gt500.
-
wandrew26 #78699 Nah, ez pont jó lesz a visszatérésemhez :) -
USAMEN POWER #78698 Nincs HC-m, hátra beférek ? -
HÉTFŐ
19:00
"G" kategória
HC: on
Nem lesz száguldozás stb..
Valószínűleg egy Daytona-val jövök
Remélem BALANCEART jelen lesz
-
Hehe. A szép kis integra. -
USAMEN POWER #78695 Ugyanolyan felnim van
Amúgy a régi tdu nick nevem MrFordShelby, FordSvtCobra voltak, a NewLife meg csak azért lett mert nem tudtam mit kitalálni. Inkább legyek Usamen
-
laza esti gurulás NewLife-al és Gabull-al 
:)
-
ADJ902-vel futottam össze és megtettünk pát kilométert. thx