107666
-
Köszi. JÓ lett xD

-
USAMEN POWER #78811 Köszönöm a helpeket :) Am milyen érdekes fordulat... Dozoo ír hogy szarakodik neki a game, írtam én is neki hogy próbálja megoldani a problemet.
Azt gondoltam mennék egyet járni a szigeten, és nézem hogy most mi a rák van...
Akkor kezdett igazán vörösödni a fejem amikor a gépet is újraindítottam, és akk se volt változás... -
csinálj biztonsági mentést a mentésedről! Az sem árt ha nem írod felül hanem mindig egy új néven másolod ki így ha esetleg az utolsó mentésed sem működne, akkor ott az előző és akkor sem kell előröl kezdened.
pl.: TDU Save 2009.05.14 ;)
-
Vagy a szerver rossz vagy maga a játékban lehet szar vmi ,úgyhogy a mentéseidet ne töröld le semmiféleképpen mert azzal nem lehet gond.Énis amikor pármilliószor újraraktam a játékot csak visszadobtam a mentéseket és működött! -
ITT lentebb megtalálod! -
USAMEN POWER #78807 Beléptem a régi profilomba, (az működik) A régi profilomból átléptem a jelenlegibe, és most az is működik...
Most a game szórakozik, vagy 200 as vérnyomást akar elérni nálam, vagy nem tudom... :@
Ne haragudjatok a sok nyávogásért, de az összes utat bejárni a szigeten, megcsinálni egy jó adag single versenyt nem egyszerű feladat... Meghagyom a régi profilom, és ha ilyen van akk abból átlépek a jelenlegibe... bnk1.map filet meg kicserélem ha jobb lesz tőle a game... -
Usamen ilyen házból kijövős lefagyás nekem is volt még régen, akkor ujrakelett rakni a game-et és kész, nemtudsz mást csinálni! -
USAMEN POWER #78805 Adsz linket ? kicserélem ha kell, de tegnap még jó volt a game :S Amúgy nem cseréltem benne autot, nem modoltam, stb -
USAMEN POWER #78804 A radialenget mindig használom... Minden játék után !
Amúgy csináltam egy uj profilt, ami az én régi profilom volt azt használtam fel, újrakezdtem a gamet, és minden működik... a mostani profilomnál meg kifagy a game ha ki akarok jönni a házból...
Háth halljátok, ha újra kell kezdenem a gamet akk én nem tdu zok többet, várom a tdu 2-t amúgy is ez volt az egyetlen game idáig amit a legtöbbször kezdtem újra, többnyire a bugok miatt :S -
bnk1.map csere? megvolt? nálam akkor csinálta ezt folyton... -
Szabi1991 #78802
-
carloelsa #78801 Nekem már oké :) vannak ilyen zavarai a gamenak néha nálam xD de én simán ki tudtam jönni, csak 15 perc után kifagyott semmi hibaüzenettel xD -
Könyörgöm mi az a radialeng?:D Radial fájl van, a szoftvert meg azért hívják radialengnek mert angol és korábban a német verzió volt belőle. :D Amúgy nem kell hozzá semmi, le kell törölni a radial.cdb-t a programdataból. -
Szabi1991 #78799 tipikusan radialeng hiba :-/ -
USAMEN POWER #78798 Tegnap még jó volt :S Annyit csináltam, hogy Traden kb, 6 járgányt vettem, de egymás után össz. -
USAMEN POWER #78797 Mára szerintem be is fejeztem a tdu-t... De q...a mérges vagyok. Nem tudok kijönni a házamból, mert bejön ez a kö....g hibaüzenet, és kilép a game... Szerintem újrarakom a gamet, valakinek más ötlete ?
Dozoo egy cipőben járunk :S -
nálam is kilépett kb 2 hónapja azt ment tovább... úgy min USAMEN-nek -
bnk1.map fájlt cseréld ki! ahonnan a hangot szedted ott megtalálod! -
Nekem simán kilép. Mintha feladatkezelőből kilőttem volna.
Szal más a bajom nekem, mint Neked

-
USAMEN POWER #78793 Baj az van, már többször is próbálkoztam, de a házamból, nem tudok kijönni... :S Am nem babráltam a gamet...
-
Huha..Baj van!
HELP plz
#78783 hsz-ben lévő hangot akartam volna berakni, felülírogattam nemtommiket...
Elinditom a gamet, csati, HC, tölt és amikor mutatná a házamat, kifagy, kilép a game!!
Szerintem valamit elbaxtam, bnk-kat írogattam felül. Valakinek van ötlete, hogy hogy lehetne megoldani game reinstall nélkül? Kösziii
Talán, ha egy Skyline-hoz tartozó filékat feltenne vaaki, azt megköszönném, lehet segítene. -
USAMEN POWER #78791 Háth ba....meg XD Elindítottam a gamet, és hibaüzenettel ki is lépett amikor mentem volna ki a házból... TDU virus ? XD -
USAMEN POWER #78790 Án láttalak már párszor a szigeten, legalábbis a térképen... De mindig azthittem h külföldi, am nem ismerlek... -
Sziasztok! Visszatérek 1 kicsit TDU-zni most van 1 kis időm!
Ne az SG-s nevemet nézzétek,hanem az aláírásomban! (nemtudom ki emléxik még rám! :DD ) -
USAMEN POWER #78788 Radialenget használod ? Én mindig használom amikor kilépek a gameből, és sose fagy le.
Esetleg csinálhatod azt hogy a mentéseidet lemented, és újrarakod a gamet, a mentéseket meg majd visszamásolod... -
Egyiknap nekem is csinálta ,vagyis nekem ki is lépet hibaüzenettel ha erre gondolsz! -
USAMEN POWER #78786 Pixel & Adamfesto: Oksa megpróbálok változtatni :)
csoli: Majd jöhetnél L4D-zni velem :D Pár hónapja toltam osztálytársaimmal :) Kell Hamachi, a szervet meg majd csinálom én, de egy picit kell majd trükközni, hogy csatlakozni tudjunk. -
carloelsa #78785 Rohadt jó egy audio :OOOOO
Lenne egy kérdésem bárkitől: Mért van az h megyek kb 15 percet és kifagy? most elövettem ujra a TDU-t aztán ilyeneket csinál :S pedig semmin sem változtattam :S Brühü help... -
petrusz82 #78784 Sziasztok!
Hogyan lehetne a fék intenzitását állítani?Mert alig nyomom meg a pedált,már szinte satuféknek minősül.A játékban ilyen beállítás nincs,a kormány driverében szintén nincs.Hardcore módban is ugyanez a helyzet. -
durva skyline hang -
Jövök Skyline-al! -
csoli31 #78781 Szevasztok!
Csak azt nem értem hogy mért írták oda hogy szimulátor, holott még HC-ban sem igazán közelíti meg a szimulátor életérzést!
Ezt a játékot inkább amolyan árkád és szimulátor közötti játéknak lehetne tekinteni. Én is lehet hogy megyek. De a másik karakteremmel, mert amit rendszeresen használok azzal újrakezdtem (még nincsen meg a HC). Már úgy is rég voltam cruise-on mert nagyon rákattantam a L4D-ra.
-
Ne búsulj!
lesz még elég krúz amire jöhetsz
-
Na legalább a PC Dome frissített: link -
tököm... menyét CD Projekt miatt lemaradok a fasza autókázásokról :| -
Hát, akinek van az jöjjön azzal! akinek meg nincs azokat is szívesen látjuk.
Én is HC-ban jövök...
(Egyébként a kép alatt írtam hogy aki tud az abban jöjjön...)
-
jah egybkent mennék HC-ban:D -
hc legyen de nem kötelező???most akkor legyen vagy nem?
-
Szabi1991 #78774 jönnék 
-
D kategóriás KRÚZ!
Aki tud jöjjön HC-val! 1. megálló után (kb 42Km) majd kitaláljuk merre tovább...
Remélem sokan leszünk