107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Semmit , csak ha beraksz egy autót akk kell mert különben kilép a játék.
  • drot
    valaki világosítson már föl mire jó ez a bnk1.map nevű fájl mert nekem nem világos:S mit változtat???
  • [HUN]FaTaL
    Baszki legyél már egy kicsit önálló. Még egy drivert is belinkeltetsz a másik topicban...
  • Polaris93
    Na emberek! Pedál megoldva,új zenék bentvannak a rádióban,WC,kaja,pia,telefon megvan. Szigeten leszek! :)
  • carloelsa
    Dozoo.mlap.hu-honalpomon megtalálod a segítség menüpontban :)
  • Gaben17
    köszi,mostmár csak a bnk1.map kell a kifagyás ellen.
  • Polaris93
    :DDDD..ma szétkapom a kormányom pedálját,mert most sokáig nem használtam és egy kicsit nyikorog,meg lötyög. Megreparálom és estefele megpróbálok ottlenni valami krúzon..vagy csinálom a karriert,hogy meglegyen már a HC!! :)
  • Norby646
    Köszi a dicséretet :D. Falkon kösz hogy beraktad a képeket nekem nem sikerült mert vmit rosszul csináltam. Remélem minél többen fogtok jönni. Az időpontot nem szívesen variálnám de ha azon múlik akkor lehet kicsit változtatni.:) A szabályokat meg aki jön az próbálja betartani hogy ne legyen nagy fejetlenség.
  • rototti
    Parancsolj

OsakaBandit?? Hmmm, rémlik valahonnan
  • Gaben17
    Vakaki belinkelné az lp640 modot?:) thx
  • lybrahu
    Ismét jó volt at este! Hosszú idő után Kisvuk is felnézett!! THX!

• [HUN]FaTaL
    Köszi, kár :D azért majd megnézem.
  • lybrahu
    Szerintem nem....de ki tudja?...

• [HUN]FaTaL
    Nem tudja valaki, hogy a játék rádiója LOSSLESSt lejátszik e?
  • Higany
    Szevasztok! Már nagyon unom a játékot. Nem tudjátok kb. mikorra várható, a második rész? Köszi! Cső!
  • USAMEN POWER
    a jó az egészben hogy a kísérletezéseimnek hála igy megvan a modszer hogyan tudok a jelenlegi profilommal játszani de ez akk is egy nevetséges helyzet az ea játékait nem akarom dicsérni de működés szempontjábol azért sztem a toppon vannak legalábbis pl nfs eknél nem nagyon voltak ilyen elmezavaros hibák de lehet hogy csak nálam nem
  • USAMEN POWER
    a vesszö meg pont nélküli irásmodért sry de a bill beállításom is elszállt csak még nem állítottam vissza
  • USAMEN POWER
    Most töröltem a radial cdb t Szóval most ha a jelenlegi profilommal akarok gamelni elötte be kell lépjek a régibe mert azt előlröl kezdtem csakhogy tudjak free rideba menni és kell guruljak ott kb egy percet hogy kb az ötezer KB radial cdb meglegyen Utána nyugodtan beléphetek a jelenlegi profilomba és házból kifele nem fagy ki a game Utána tudok játszani a jelenlegi profilommal Van még egy megoldás hogy nem törlöm a radial cdb t és akk nem kell a régi profilomba belépnem hizlalni a radial cdb t Akk meg attól fogok félni hogy váratlanul játék közben fog lefagyogatni a game mert nem töröltem a Radial cdb t
    Merek fogadni hogy ilyen még senkivel se fordult elő közülletek de ez a dolog sztem nevetséges mert tegnap még jó volt a game Ma még a játékot is újraraktam szal a mentésbe ütött bele a fene de nem vágom hogy miért tegnap csak annyi volt hogy / járgányt vettem traden egymás után őket de ez nem hiszem hogy elbaszhatja a mentésemet :s
  • USAMEN POWER
    Valaki használja a Radialeng programot rajtam kívül ? Idáig minden gamelés után használtam, a radial.cdb kb. 6700KB ra hízott általában.
    Ha új játékot kezdek akk nyugodtan használhatom is de a jelenlegi profilomnál csak akk nem fagy ki a game ha már a radial cdb min ötezer KB ra nem hízott Amikor elkezdtem a gamet akk meg azzal volt a gond ha a radial cdb nagyra hízott akk azért fagyott ki a game szal ezt most nem értem
  • wandrew26
    Na, a mai termés :)

• carloelsa
    okés ándrú(v), de én a merga krúzra nem tudok menni :( ha reggel 6-kor lesz megtartva akkor de ha így később akkor nem.. :( megyek el... Jah mint találkoztam Gridbe egy olyan emberrel akit már ismertem, de nem hittem volna h Gridezik, erre kitalálta, hogy reggel keljünk föl és nyomjuk, majd nézzük a napfelkeltét (tél végén :S XD). Holnap este leszek csak meg szombat este, jah de még péntek délután is valószínű h leszek!!!
  • SuZso
    Köszike!! Egyébként a cruis Norbi ötlete volt, ő szenvedett vele én csak kijavítottam az esztétikai hibákat!! Egyedül őt éri dicséret!!!;)
  • wandrew26
    Szeva dutyi ;) nem is gondoltam h így neki is indultok norbival! :D De hajrá én ott leszek, csak sok sikert ahhoz h be tudjátok tartani amit kiírtatok!
  • wandrew26
    Jó 5let, de közben új felhasználóm lett egy winfos reinstall miatt ami mint késöbb kiderült fölösleges volt, de mind1 majd vmit beszéljünk meg, pl ott a merga krúz jól hangzik! :)
  • DJKonya
    Csak az a baj hogy holnap este 7-től úton vagyok és aludni is kell valamit, Minden pénteken úton vagyok azért nem jó.
  • carloelsa
    szia andrás!Rég láttalak!Valamikor összefuthatnánk, hogy látlak-e xD
  • SuZso
    Üdv TDU népe! :) Aki így jobban ismerne, Dutyimadar vagyok. :D Látom elég jó arcok fognak jönni a Cruisra!;) Az időpontot szerintem nem fogja már változtatni Norbi, mert már így is elég sokat módosítot rajta szegény. Azt ajánlom, hogy mond le a programodat, és inkább gyere kocsikázni ;)
  • DJKonya
    Nagyon jól hangzik, de nem tudnátok egy pár órával odébbbtolni az indulást?:S
  • Falkon
    Nem én szervezem.
    Norby646 szervezi , csak a képet szúrtam én be.
  • wandrew26
    Hohóó, ez űűberjól hangzik, remélem tényleg sikerül a feltételeket betartani, mert akkor nagyon állat lesz! :)
  • SeanJRRussel
    akinek van kedve driftelni hegyen persze HC val akko keressen északon vagyok G kategóriával még egy félórát leszek.
  • USAMEN POWER
    A TDU-zásom ma véget is ért... A játékot is újraraktam, és a mentésekkel van a gond, amit nem értek... A régi profilom működik, a jelenlegi meg kifagy amikor kimennék a házból. A régi profilom mentései, meg már nincsenek meg...
    Várom a TDU 2-t, talán az nem fog szo....ni...
  • Falkon
    Ha ráérek , akk biztos ott leszek.
  • Falkon
    Nem sikerült.

• Falkon

• Norby646
    sry itt vannak a képek:
    http://www.kepx.info/kepx/fxw603k1l1gw5xjlq33h.jpg
    http://www.kepx.info/kepx/su66hv0kenou1ywf7k55.jpg
  • Norby646
    Sziasztok! Akinek van kedve az jöjjon!

• Polaris93
    Srácok,lesz ma este valami kis nonHC-s összezördülés? :D
  • csontiz
    ezt a hangot irjátok át az alfa gt hangjára
  • DJKonya
    Új szekér.
    Audi R8
    Jó kocsi csak az interior elég ramaty, nem tudja valaki hogy tudnám kicserélni? vagy van valakinek egy R8-asnak az interiorja?

Első utam hova is vezethetett volna

Az a köcsög nagyon felidegesített, állandóan belém jött direkt, de nem csak engem nem hagyott békén... az a baj hogy annyira nem tudok angolul úgyhogy ilyeneket csak magyarul tudtam neki írni:D

Kicsit bemelegítettem a kocsit a krúzra