107666
-
Semmit , csak ha beraksz egy autót akk kell mert különben kilép a játék. -
valaki világosítson már föl mire jó ez a bnk1.map nevű fájl mert nekem nem világos:S mit változtat??? -
Baszki legyél már egy kicsit önálló. Még egy drivert is belinkeltetsz a másik topicban... -
Na emberek! Pedál megoldva,új zenék bentvannak a rádióban,WC,kaja,pia,telefon megvan. Szigeten leszek! :) -
carloelsa #78848 Dozoo.mlap.hu-honalpomon megtalálod a segítség menüpontban :) -
köszi,mostmár csak a bnk1.map kell a kifagyás ellen. -
:DDDD..ma szétkapom a kormányom pedálját,mert most sokáig nem használtam és egy kicsit nyikorog,meg lötyög. Megreparálom és estefele megpróbálok ottlenni valami krúzon..vagy csinálom a karriert,hogy meglegyen már a HC!! :) -
Köszi a dicséretet :D. Falkon kösz hogy beraktad a képeket nekem nem sikerült mert vmit rosszul csináltam. Remélem minél többen fogtok jönni. Az időpontot nem szívesen variálnám de ha azon múlik akkor lehet kicsit változtatni.:) A szabályokat meg aki jön az próbálja betartani hogy ne legyen nagy fejetlenség. -
Parancsolj
OsakaBandit?? Hmmm, rémlik valahonnan
-
Vakaki belinkelné az lp640 modot?:) thx -
Ismét jó volt at este! Hosszú idő után Kisvuk is felnézett!! THX! 

-
Köszi, kár :D azért majd megnézem. -
Szerintem nem....de ki tudja?... 
-
Nem tudja valaki, hogy a játék rádiója LOSSLESSt lejátszik e? -
Szevasztok! Már nagyon unom a játékot. Nem tudjátok kb. mikorra várható, a második rész? Köszi! Cső! -
USAMEN POWER #78837 a jó az egészben hogy a kísérletezéseimnek hála igy megvan a modszer hogyan tudok a jelenlegi profilommal játszani de ez akk is egy nevetséges helyzet az ea játékait nem akarom dicsérni de működés szempontjábol azért sztem a toppon vannak legalábbis pl nfs eknél nem nagyon voltak ilyen elmezavaros hibák de lehet hogy csak nálam nem -
USAMEN POWER #78836 a vesszö meg pont nélküli irásmodért sry de a bill beállításom is elszállt csak még nem állítottam vissza -
USAMEN POWER #78835 Most töröltem a radial cdb t Szóval most ha a jelenlegi profilommal akarok gamelni elötte be kell lépjek a régibe mert azt előlröl kezdtem csakhogy tudjak free rideba menni és kell guruljak ott kb egy percet hogy kb az ötezer KB radial cdb meglegyen Utána nyugodtan beléphetek a jelenlegi profilomba és házból kifele nem fagy ki a game Utána tudok játszani a jelenlegi profilommal Van még egy megoldás hogy nem törlöm a radial cdb t és akk nem kell a régi profilomba belépnem hizlalni a radial cdb t Akk meg attól fogok félni hogy váratlanul játék közben fog lefagyogatni a game mert nem töröltem a Radial cdb t
Merek fogadni hogy ilyen még senkivel se fordult elő közülletek de ez a dolog sztem nevetséges mert tegnap még jó volt a game Ma még a játékot is újraraktam szal a mentésbe ütött bele a fene de nem vágom hogy miért tegnap csak annyi volt hogy / járgányt vettem traden egymás után őket de ez nem hiszem hogy elbaszhatja a mentésemet :s -
USAMEN POWER #78834 Valaki használja a Radialeng programot rajtam kívül ? Idáig minden gamelés után használtam, a radial.cdb kb. 6700KB ra hízott általában.
Ha új játékot kezdek akk nyugodtan használhatom is de a jelenlegi profilomnál csak akk nem fagy ki a game ha már a radial cdb min ötezer KB ra nem hízott Amikor elkezdtem a gamet akk meg azzal volt a gond ha a radial cdb nagyra hízott akk azért fagyott ki a game szal ezt most nem értem -
wandrew26 #78833 Na, a mai termés :)
-
carloelsa #78832 okés ándrú(v), de én a merga krúzra nem tudok menni :( ha reggel 6-kor lesz megtartva akkor de ha így később akkor nem.. :( megyek el... Jah mint találkoztam Gridbe egy olyan emberrel akit már ismertem, de nem hittem volna h Gridezik, erre kitalálta, hogy reggel keljünk föl és nyomjuk, majd nézzük a napfelkeltét (tél végén :S XD). Holnap este leszek csak meg szombat este, jah de még péntek délután is valószínű h leszek!!! -
Köszike!! Egyébként a cruis Norbi ötlete volt, ő szenvedett vele én csak kijavítottam az esztétikai hibákat!! Egyedül őt éri dicséret!!!;) -
wandrew26 #78830 Szeva dutyi ;) nem is gondoltam h így neki is indultok norbival! :D De hajrá én ott leszek, csak sok sikert ahhoz h be tudjátok tartani amit kiírtatok! -
wandrew26 #78829 Jó 5let, de közben új felhasználóm lett egy winfos reinstall miatt ami mint késöbb kiderült fölösleges volt, de mind1 majd vmit beszéljünk meg, pl ott a merga krúz jól hangzik! :) -
Csak az a baj hogy holnap este 7-től úton vagyok és aludni is kell valamit, Minden pénteken úton vagyok azért nem jó. -
carloelsa #78827 szia andrás!Rég láttalak!Valamikor összefuthatnánk, hogy látlak-e xD -
Üdv TDU népe! :) Aki így jobban ismerne, Dutyimadar vagyok. :D Látom elég jó arcok fognak jönni a Cruisra!;) Az időpontot szerintem nem fogja már változtatni Norbi, mert már így is elég sokat módosítot rajta szegény. Azt ajánlom, hogy mond le a programodat, és inkább gyere kocsikázni ;) -
Nagyon jól hangzik, de nem tudnátok egy pár órával odébbbtolni az indulást?:S -
Nem én szervezem.
Norby646 szervezi , csak a képet szúrtam én be. -
wandrew26 #78823 Hohóó, ez űűberjól hangzik, remélem tényleg sikerül a feltételeket betartani, mert akkor nagyon állat lesz! :) -
akinek van kedve driftelni hegyen persze HC val akko keressen északon vagyok G kategóriával még egy félórát leszek. -
USAMEN POWER #78821 A TDU-zásom ma véget is ért... A játékot is újraraktam, és a mentésekkel van a gond, amit nem értek... A régi profilom működik, a jelenlegi meg kifagy amikor kimennék a házból. A régi profilom mentései, meg már nincsenek meg...
Várom a TDU 2-t, talán az nem fog szo....ni...
-
Ha ráérek , akk biztos ott leszek. -
Nem sikerült.
-
-
sry itt vannak a képek:
http://www.kepx.info/kepx/fxw603k1l1gw5xjlq33h.jpg
http://www.kepx.info/kepx/su66hv0kenou1ywf7k55.jpg -
Sziasztok! Akinek van kedve az jöjjon!
-
Srácok,lesz ma este valami kis nonHC-s összezördülés? :D -
ezt a hangot irjátok át az alfa gt hangjára -
Új szekér.
Audi R8
Jó kocsi csak az interior elég ramaty, nem tudja valaki hogy tudnám kicserélni? vagy van valakinek egy R8-asnak az interiorja?
Első utam hova is vezethetett volna
Az a köcsög nagyon felidegesített, állandóan belém jött direkt, de nem csak engem nem hagyott békén... az a baj hogy annyira nem tudok angolul úgyhogy ilyeneket csak magyarul tudtam neki írni:D
Kicsit bemelegítettem a kocsit a krúzra