107666
-
lol
-
Először talán megtanulhatnál helyesen írni, nemde?
-
csak edion autokat. amik mega pakkosak -
Valaki tudna megapack Linket adni hogy lássam az autókat és ne Torrent legyen <.< nemtaláéok 1 etse
-
Nah szép!! Én titokba rádmászok, mikor elmész, te meg lefotózod!!!??? XDD Amúgy jó volt az esti gurulás! Köszi Holecsko, Lybra and ADJ!!! -
Szégyelld el magad fitti elmegyek és mit látok.
elszálltam
-
Most jut eszembe, lenne még egy kérdésem: érdemes várni a megapackre? Persze jó dolog az a plusz 45 autó (sőt, nagyon is), de én már tényleg játszani szeretnék :D Egyáltalán kapható most a sima TDU? Neten nemigazán látom... -
hát ez már elég régi hír de azért a tdu-t az nfs-el összehasonlítani hááát:D -
Nem tudom, hogy ti ezt olvastátok-e, de én most találkoztam vele először:
Az Unlimited sokak szerint hosszú idők után az első igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus időjárást (eső, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebből 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy időpontban. -
Tudtommal azoknak egy külön kocsijuk van, amit Youtube-n csak Mistyc Carnak hívnak. Én először azt hittem hogy ezek a német maffia tagjai, mert annyi van belőlük. -
Wazz egy kérdés már régóta izgat. Mivan akkor hogyha vkinek nincs fent a megapack és találkozik egy gyerekkel és az a megapackos motorral van azt default carnak látja vagy van default motor is?:D -
Nah kössz, jókor mondjátok:D:D:D -
A Test Drive Unlimited Gold egy olyan kiadása a játéknak, amely az alapjáték mellett tartalmazza a MegaPacket is (amely újabb 45 autó, és egy motor). Mindezt 1990 Ft-os áron. A kérdés csak a megjelenés, amely a PC Domge szerint május 20. Remélem :) -
Benne van a Megapack is amiben rengeteg + autó van. -
Dutyimadarral száguldozás utáni képek. kösz 
Utána csak kép erejéig Lybra, holecsko , és valami Samantha társaságában :)))
-
Nem jelent még meg, elvileg lehet majd mindenhol kapni, de senki sem tudja hogy mikor jelenik meg. -
Ha már így felhoztad a témát, akkor igazán elmondhatnád, hogy ez mitől más, mint a sima változat!:) Egyébként nem tudom mikor jelenik meg, nekem azt mondták az 576-ban, hogy már megvették a forgalmazási jogot, bármikor a boltokba kerülhet... -
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy most pontosan mi is van ezzel a Gold kiadással? A CDProjekt oldalán aprilis 23. a feltüntetett megjelenési dátum, PC Dome oldalán május 20. Akkor most mi is a helyzet? Lehet majd kapni pl. 576-ban, MediaMarkt-ban, hasonló helyeken? Szeretném megvenni a játékot, de ez teljesen elbizonytalanít, nem értem hogy mikor és hol tudom, teljesen összezavar.
Köszi -
(bnk1.map) ITT lentebb megtalálod...
-
bnk1.map.... szerintem
cseréld ki és jó lesz... olvass vissza és megtalálod, vagy ha mégsem majd belinkelem újra.... -
Hy kellene egy kis segítség. Lehet hogy én vagyok hülye vagy süket... :D De beraktam a skyline hangot oda ahova kell de nincs semmi hang... Mit csináljak hogy legyen? Nah meg kidob hibaüzenettel olyan kocsiknál is amelyiknél eleinte nem dobott ki Előre is köszi a válaszokat. :P :) -
bocs hogy újratettem a gépem és nem a kisujjamból rázom ki az oldal címet. -
Csak idegel hogy egy lusta disznó vagy. Ugyanazon a fórumon kéne használni a keresőt, ahonnan az lp640et leszedted. Minden addon ott van fent. -
A kronopack különböző adatok mérésére alkalmas eszköz :) -
Soultan65Hun #78868 Sziasztok! Mostantól én is online nyomulok. Lenne is kérdésem a rutinosabb versenyzőkhöz. Kérem magyarázza el nekem valaki, hogy miként kell hsználni a kronopackot! Jogtiszta a játékom.
Mégvalami. Sikerült teljesítenem hibátlanul a régi Merci elszállítását. :)
Jó autózást mindenkinek! -
baszki hogy mindenben belekell szólni,neked fáj?? -
hasonló program lenne mint az autokeyboard.... :S -
pedig jó lenne -
Szerintem nem létezik ilyen sajnos :( -
Hali!
Nincs valami tempomat? :D
Valami olyan program ami megjegyzi milyen állapotba tartottam a pedált és utána elengedhetem a pedált?
PLZ HELP (bármilyen barba trükk is jó csak legyen :D) -
Vezérlőpult->Mappabeállítások->Nézet fül->Rejtett fájlok és mappák megjelenítése->Bekapcsolva
Control Panel->Folder Options->View->Hidden files and folders->Show hidden files and folders
Total Commander: Beállítások->Általános Beállítások->Képernyő -> Látszik a rejtett/System fájl (Szakembereknek!)
Configuration->Options->Display->Show hidden/system files (For experts only!) -
köszi ;) -
Vezérlőpult - Mappa beállításai - Nézet - Rejtett fájlok és mappák. -
köszi csoli,falkon ;) hogyan is kell fel oldani a rejtett fájlt? régen tudtam de most nem tudom -
XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt
Vista C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\addon.txt
Rejtett fájlok legyenek engedélyezve (Ha totalcmd-t használsz, akkor abban külön is engedélyezni kell, nincs rá hatással a control panel-folder settings beállítása). -
Nagyobb bnk fájlokat enged használni, mint az alap méretűek. -
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited/cd key
Rejtett fájl. -
csoli31 #78855 XP:Document and Settings/All Users/Application Data/TDU/Addon txt (ezt kell)
Engedélyezni kell a rejtett fájlokat! -
hol lehet kitörölni a megapack serialt hogy felengedjen netre havermnak kéne valaki írja le előre is köszi -
köszönöm a gyors választ:D