107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • cSuwwi
    megcsinálod az island tour versenyt (expertnél érhető el ha jól emlékszem), utána kapod ajándékba
    ez egy körverseny a pályán, A-s kocsival vagy mocival érdemes csak nekivágni, ~50 perc alatt le lehet nyomni (190km)
    a főváros fölött van a starthely
  • Polaris93
    C8 hány %-nál lesz elérhető?? :/
  • holecsko10
    Újra felrakom mert modulust egy picit a plakát ja és Fitti amit küldtél képet a karakterről jó lett volna ha nincs benne az egér.

Plusz egy kis infó hogy hol fogunk menni ne, hogy eltévedjünk.

• wandrew26
    Találkoztam az északi kilátónál Norbival, gyors csináltam pár képet, de miután autót váltottam csak kapcsolatszakadtan láttam :(

• DJKonya
    Adj egy telefonszámot.
  • Moodovin
    Szoszke-vel kirándultam egyet, nagyon élveztem, igazi lightos kis motorozás volt, köszi!

• drot
    Volt/van kint vki a red bull racing szegeden?Én most jöttem haza mert a kutya meg volt ijedve meg meleg is van....
  • Szabi1991
    off is meg nem is.. :DD

15milló dollár az ára o.0

• DJKonya
    Jön valaki gurulni? 13:20-ig várok rá Ford Islandon a parkolóban DJKonya néven.
    Chrysler 300C-vel vagyok
  • carloelsa
    Hello! Miért van az hogy Zmodelerben a Skyline-ra szerkesztettem egy kipufogót, minden megvan, erre amikor exportálom 0 bites lesz :S Brühühü Help Me Please... :(
  • laci 700
    le lehet tölteni a megapack-ot 4000ftért vagy ha vársz nemsokára lesz TDU gold és abban benne vannak a +autók és csak 2000Ft lesz.

ITT tölthetsz le még autókat, de ezeket a meglévők helyére tudod berakni...
  • Fr3nky21
    Szevasztok! Tudnátok nekem felnicserében segíteni? Shelby Gt-n szeretném lecserélni, de a Tdu centrálon nem találtam hozzá, és a szerkeztéséhez sem nagyon értek.
  • holecsko10
    Bocsi Fitti de nem bírtam várni, de a következőn ott lesz a karaktered képe meg grabnak és ToMeE-nak is remélem. Ha nem jön grab vagy ToMeE akkor aki akar jönni az szóljon.

• USAMEN POWER
    A kép amit belinkeltél, az a kuponjaid száma. Azt el tudod költeni a ruha boltokban.
    A Megapacban 46 új jármű van, köztük egy motort.
    Ha egyedi autókat akarsz letölteni, akk itt keresgélj.
  • Balazs15
    ez mi célt szolgál?:
    ja és még mindig nem vágom honnan lehet plusz letöltött autohoz jutni...csak ugy ha megrendelem a tdu megapackot?:S
  • carloelsa
    kár, hogy erről lemaradtam :S mentem volna :)
  • tiburon26
    lehet ujra fölrakom a jatekot.kedvet kaptam hozza megint
  • csoli31
    bocsi 1 képet 2-szer linkeltem be e helyet!
    De már azt törültem.
  • csoli31
    Szevasztok!
    A hivatalos Nissan cruise-ról néhány kép:Várakozás Indulásra készen Megérkezés a versenypályára Egy kis pihi Még mindég a pihi És végül a cél fotó
    Köszönöm a kocsikázást!
  • Balazs15
    császtok

hogy tudok plusz autokat letölteni????(eredeti a játék) mert online részben sok játékost lehet látni letöltött autokkal..
  • SuZso
    A Mercedes Cruis nagyon jó volt, bár a vége felé elég szépen elfogytunk (köztük voltam én is)... :D

• USAMEN POWER
    Az Nissan Cruise két layerben kellett volna menjen :D De azért megvolt a nem bejelentett második :D
  • Johnny 19
    Végre. Nyomtam a TDU-t az új config-gal, remélem este lessz valami buli lassan 2 hete nem voltam bakker!

• csokiskeksz
    Köszi! Nagyjából valami hasonlóra tippeltem.
  • laci 700
    Hard Core mód, 45%nál lesz elérhető, elméletileg élethűbb irányítás és jókat lehet benne driftelni. ;)
  • CopyKing92
    fasza volt az isolate .
  • csokiskeksz
    Szuper! Remélem én is minél előbb tudok játszani itthon is, teljes gőzerővel.

Lenne egy elég láma kérdésem, mi az a HC? :D
  • USAMEN POWER
    De úgy volt, csak aztán cseréltem egy Bnk1.map filet, letöltöttem egy új Radialeng-et, és érdekes módon utána már nem fagytam ki amikor ki akartam menni a házból...
    Qwa jó game, meg krúzokra is szeretnék járni még, meg a 2 még nagyon messze van, szal gondolkoztam hogy mit kéne csinálni esetleg még... Remélem több ilyen szopatás nem fordul elő :S
  • csokiskeksz
    Egyébként, akit érdekel, ma voltam 576-ban, érdeklődni a TDU Gold iránt. Igazából ők sem tudtak túl sokat mondani. A május 20-at reálisnak tartották, és azt mondták, hogy őet is úgy tájékoztatták (az előzetesen más időpontokkal ellentétben).

Én már csak remélni tudom, csak szerdáig kell várnom!
  • csokiskeksz
    Tegnap még nem úgy volt, hogy abbahagyod, és várod a 2-t? :D
  • USAMEN POWER
    Még egy óra, sztem megyek :) Motorral nem lehet menni ? Ígérem hogy nem fogok zavarni :D
  • USAMEN POWER
    SeanJRRussel-al gurultam egy nagyon jót, ma délután THX

• csokiskeksz

Talán így jó lesz...
  • Norby646
    am a krúzt nem én terveztem hanem Zolinho1026!
  • Norby646
    Ha addig vki nem rakná fel akkor: Nissan cruise az É.-i golfpályától a versenypályáig kb 63km, ma 18:30-kor indulás!
  • Norby646
    Na már megint. A képet vki rakja fel pls mert én még nem rakhatom fel "biztonsági okok miatt".
    http://www.kepx.info/kepx/w3n32nh1eep517dbiuug.png
  • Norby646
    Sziasztok! Ma este nissan cruise! Gyertek minél többen.
  • SeanJRRussel
    Ha valaki akar driftelni HC val akkor keressen a hegyekben az északi golfpálya felőli részen leszek.
  • zsee69
    Köszi a segítséget fiúk! :P
  • [HUN]FaTaL
    Hogy mivan?