107666
-
megcsinálod az island tour versenyt (expertnél érhető el ha jól emlékszem), utána kapod ajándékba
ez egy körverseny a pályán, A-s kocsival vagy mocival érdemes csak nekivágni, ~50 perc alatt le lehet nyomni (190km)
a főváros fölött van a starthely -
C8 hány %-nál lesz elérhető?? :/ -
Újra felrakom mert modulust egy picit a plakát ja és Fitti amit küldtél képet a karakterről jó lett volna ha nincs benne az egér.
Plusz egy kis infó hogy hol fogunk menni ne, hogy eltévedjünk.
-
wandrew26 #78929 Találkoztam az északi kilátónál Norbival, gyors csináltam pár képet, de miután autót váltottam csak kapcsolatszakadtan láttam :(
-
Adj egy telefonszámot. -
Szoszke-vel kirándultam egyet, nagyon élveztem, igazi lightos kis motorozás volt, köszi! 

-
Volt/van kint vki a red bull racing szegeden?Én most jöttem haza mert a kutya meg volt ijedve meg meleg is van.... -
Szabi1991 #78925 off is meg nem is.. :DD
15milló dollár az ára o.0
-
Jön valaki gurulni? 13:20-ig várok rá Ford Islandon a parkolóban DJKonya néven.
Chrysler 300C-vel vagyok -
carloelsa #78923 Hello! Miért van az hogy Zmodelerben a Skyline-ra szerkesztettem egy kipufogót, minden megvan, erre amikor exportálom 0 bites lesz :S Brühühü Help Me Please... :( -
le lehet tölteni a megapack-ot 4000ftért vagy ha vársz nemsokára lesz TDU gold és abban benne vannak a +autók és csak 2000Ft lesz.
ITT tölthetsz le még autókat, de ezeket a meglévők helyére tudod berakni... -
Szevasztok! Tudnátok nekem felnicserében segíteni? Shelby Gt-n szeretném lecserélni, de a Tdu centrálon nem találtam hozzá, és a szerkeztéséhez sem nagyon értek. -
Bocsi Fitti de nem bírtam várni, de a következőn ott lesz a karaktered képe meg grabnak és ToMeE-nak is remélem. Ha nem jön grab vagy ToMeE akkor aki akar jönni az szóljon.
-
USAMEN POWER #78919 A kép amit belinkeltél, az a kuponjaid száma. Azt el tudod költeni a ruha boltokban.
A Megapacban 46 új jármű van, köztük egy motort.
Ha egyedi autókat akarsz letölteni, akk itt keresgélj. -
ez mi célt szolgál?:
ja és még mindig nem vágom honnan lehet plusz letöltött autohoz jutni...csak ugy ha megrendelem a tdu megapackot?:S -
carloelsa #78917 kár, hogy erről lemaradtam :S mentem volna :) -
lehet ujra fölrakom a jatekot.kedvet kaptam hozza megint
-
csoli31 #78915 bocsi 1 képet 2-szer linkeltem be e helyet!
De már azt törültem. -
csoli31 #78914 Szevasztok!
A hivatalos Nissan cruise-ról néhány kép:Várakozás Indulásra készen Megérkezés a versenypályára Egy kis pihi Még mindég a pihi És végül a cél fotó
Köszönöm a kocsikázást!
-
császtok
hogy tudok plusz autokat letölteni????(eredeti a játék) mert online részben sok játékost lehet látni letöltött autokkal.. -
A Mercedes Cruis nagyon jó volt, bár a vége felé elég szépen elfogytunk (köztük voltam én is)... :D
-
USAMEN POWER #78911 Az Nissan Cruise két layerben kellett volna menjen :D De azért megvolt a nem bejelentett második :D -
Végre. Nyomtam a TDU-t az új config-gal, remélem este lessz valami buli lassan 2 hete nem voltam bakker!
-
Köszi! Nagyjából valami hasonlóra tippeltem. -
Hard Core mód, 45%nál lesz elérhető, elméletileg élethűbb irányítás és jókat lehet benne driftelni. ;) -
fasza volt az isolate . -
Szuper! Remélem én is minél előbb tudok játszani itthon is, teljes gőzerővel.
Lenne egy elég láma kérdésem, mi az a HC? :D -
USAMEN POWER #78905 De úgy volt, csak aztán cseréltem egy Bnk1.map filet, letöltöttem egy új Radialeng-et, és érdekes módon utána már nem fagytam ki amikor ki akartam menni a házból...
Qwa jó game, meg krúzokra is szeretnék járni még, meg a 2 még nagyon messze van, szal gondolkoztam hogy mit kéne csinálni esetleg még... Remélem több ilyen szopatás nem fordul elő :S -
Egyébként, akit érdekel, ma voltam 576-ban, érdeklődni a TDU Gold iránt. Igazából ők sem tudtak túl sokat mondani. A május 20-at reálisnak tartották, és azt mondták, hogy őet is úgy tájékoztatták (az előzetesen más időpontokkal ellentétben).
Én már csak remélni tudom, csak szerdáig kell várnom! -
Tegnap még nem úgy volt, hogy abbahagyod, és várod a 2-t? :D -
USAMEN POWER #78902 Még egy óra, sztem megyek :) Motorral nem lehet menni ? Ígérem hogy nem fogok zavarni :D -
USAMEN POWER #78901 SeanJRRussel-al gurultam egy nagyon jót, ma délután
THX
-
Talán így jó lesz... -
am a krúzt nem én terveztem hanem Zolinho1026! -
Ha addig vki nem rakná fel akkor: Nissan cruise az É.-i golfpályától a versenypályáig kb 63km, ma 18:30-kor indulás! -
Na már megint. A képet vki rakja fel pls mert én még nem rakhatom fel "biztonsági okok miatt".
http://www.kepx.info/kepx/w3n32nh1eep517dbiuug.png -
Sziasztok! Ma este nissan cruise! Gyertek minél többen.
-
Ha valaki akar driftelni HC val akkor keressen a hegyekben az északi golfpálya felőli részen leszek. -
Köszi a segítséget fiúk! :P -
Hogy mivan?