107666
-
carloelsa #78972 Én megyek!!!Engem várhattok!!!Igaz megyek konditerembe, ezért nem tom hogy hogyan érek haza... :( -
Hali!
19:00
HC 
Szabályok szokásosak.
Tali a Klubbház parkolójában!
Klubbház -
lehet hogy anno eladtad 8 gurigáért, de most sztem nehezebben menne el.
1.5 körül van most az alja a piacon, én ennyiért eladtam, sztem ennyiért fogok tudni venni később is. 70k meg mák :) -
aham, majd este megnézem, köszi -
carloelsa #78968 Én hány olyan kresz kruzt szerveztem amikor bármivel jöhettél? 10 / 7 ne emeld fel a hangodat, mert direkt azért írtam, hogy valós életben járnál, azért kéne lassan menni meg olyan kocsikkal. Odajönnél egy 7 millás cadillaccal, nem hiszem hogy "hagyományos" lenne. DE egy hülye javaslatot írok, erre meg ez van...Egyre több IQ nélküli ember van. gondolkozz egy kicsit, Gordonnak is azt kellene... -
USAMEN POWER #78967 "Nem hagyományos autó" És akk mi van ? Kéne már egy olyan cruise, ahová mindenki olyan autóval jön, amivel akar. Legalábbis van ilyen, de az olyan amikor többen összeverődnek véletlenül... -
USAMEN POWER #78966 Nem a meredeken kell fölmenni :D van a közelben egy ház, és egy adóvevő.
Na ott kell letérni az útról... A sziget csücskéig utána egy vízszíntes hegyháton mész, onnan már nem tudsz leesni, csak sok a bokor, és a fa.
Am egy kicsit távolabb, de én is a meredek domboldalon mentem föl :D (1-ső kép)
Utána jöttem rá hogy hol kellett volna... A virtuális táj megcsodálásáért megéri fölmenni, sztem ma is fölmegyek :D -
USAMEN POWER #78965 Összefuthatnánk
-
USAMEN POWER #78964 XD 
-
ejj ejj miről maradtam le :( ha minden jól megy akkro elv. ma már leszek a szigeten este a szokásos időpontban! 
-
Remek kis esti program volt, köszönet fiúk!

A cruise után sem álltunk meg, hoztuk a "kis kedvenceket"!
Kösz Csoli, hogy megvártad
-
csoli31 #78961 USAMEN:Szép képek!! Nekem tetszenek. 
-
csoli31 #78960 Jó éjt mindenkinek!
Az Alfa Romeo C8 cruise-ról néhány kép:
Végül már csak 2-en maradtunk, én és lybra. Addig tartottam vele hogy meglegyen az Aston-jában a 6000Km, utána elbúcsúztunk egymástól.
-
én is fel akartam mászni, csak mikor majdnem odaértem, felborultam :|
amúgy én voltam aki délután a keleti parton "nem köszönt" :D -
Köszi emberek kirí volt.
-
Köszi szépen skacok tutkeráj volt a cruise! :D
-
USAMEN POWER #78956 SRY az ocsmány linkelés miatt 
-
USAMEN POWER #78955 Eszem faszom megáll ! -
USAMEN POWER #78954 Ma még belefért egy hegymászás is 
-
carloelsa #78953 Hi! Mi miatt lehet az, hogy a Fraps a Hangot hangosan és kicsit recsegve veszi fel???
Mint például ezen a videómon is hallatszik h milyen rossz a minősége: A videóm ETS-ről
Lécci segítsetek, már készíteném a VIDEÓKAT TDU-ból meg ha sikerül nyáron miket fogok művelni.. xD
HELP HELP HELP!!!PLS PLS PLS!!!!ME ME ME!!! :) -
Egy kis esti autókázás végén
-
carloelsa #78951 azt azért nem gondolom mert nem hagyományos autó... -
USAMEN POWER #78950 Kép nem készült sajnos, de egy jót gurultunk megint
THX
-
USAMEN POWER #78949 Cadillac jöhetne ? Am lehet hogy két layer kéne legyen, mert múltkor is tele volt és sokan nem tudtak csatlakozni :S Én már csak tudom, mert mentem a Cruise után, és akik nem tudtak csatlakozni mindig az én layerembe estek bele :D -
Most északon vagyok megyek majd lefele a sziget közepén
Aki akar jöjjön!!!! -
carloelsa #78947 IGEN IGEN Nissan krúz legyen, de jöhetne hozzá alfa is nem? Meg legyen élethű, vagyis 90 km/h ,130 km/h meg stb... :D Az király lenne, fel is venném ;) lécci lécci lécci (igaz nem kívánságműsor, csak kérdezted xD ) -
USAMEN POWER #78946 A fa....m mentem volna, csak későn vettem észre hogy írtál :S Amúgy is egy picit időztem a pót profilomban, hogy az eredeti ne fagyjon ki XD -
USAMEN POWER #78945 Én tom hogy mi van Traden :D Az a mellék szórakozásom hogy az olcsó autókat fölvásárlom, átfestetem az izlésemre, utána eladom a kétszereséért... -
Hali!
Holnap hétfő, milyen kategória/autó-ra lenne igény?
Gondoltam megint egy Nissan krúzra. Vagy milyen legyen?
-
Én eladtam a sajátomat 8 milkóért először, utána rájöttem, hogy kell az alfa challengehez úgyhogy vettem egyet 7ért :D Aztán azt eladtam 10ért és egyszer hozzájutottam véletlen tehették ki 70ezerért, azt azóta is megtartottam:D -
eszetlen árak vannak fönt, ha az aljával meghirdeted biztos elviszik
én pont ma adtam el 1.5 gurigáért, mentem vele egy kört de nem jött be -
Én egy Shelbyvel :) Merre vagy? -
Motorral vagyok fent senki nem jön???
-
Ismét Szoszke-vel futottam össze és tettünk meg néhány kilométert a vízesésig. :) thx
-
USAMEN POWER #78938 Csináld meg azt a versenyt, lentebb írták hogy ingyen megveheted :D Én is most tudtam meg, mindjárt futok érte és rakom föl Tradera XD -
Nekem meg nincs ZS-m...:/ 3 hónap után visszatértem,mondom veszek ezt,egy ilyent,egy olyant,aztán 4800 Local Credit....:/ -
USAMEN POWER #78936 Oksa Csak azért hogy majd eladjam :D -
Ja.
De csak egyszer veheted meg. -
USAMEN POWER #78934 Ingyen ? XD Én már rég megcsináltam azt a versenyt, de ilyenre nem gondoltam XD Akk ha majd bemegyek az Alfa bóótba ingyé megkapom ? -
MSZATESZ #78933 Az Alfa Romeo C8-at expert sinten érheted el, ha megnyerted a 'Tour of The Island'-versenyt. Ez a verseny ha jól emlékszem 189,9 km és 200.000 dollárt kapsz érte. Ha megnyerted csak el kell menned az alfa szalonba és ingyen megkapod a kicsikét. Az expert szintet ha minden igaz akkor 35 százaléknál éred el de ez nem biztos.