107666
-
ez a kép már legalább 5-8 éves.
-
ha akarsz menni ezzel az autóval akkor vedd meg a packot majd vegyél egy packos autót majd töröld le a packot!
és akkor mehetsz ezzel a verdával:D
de egyszerűbb ha csinálsz egy offline profilt felrakod a WAREZ packot veszel egy packos autód aztán letörlöd a packot!
de van egy mégegyszerűbb mod:D
asszem a Bnk/vehicles/-ben van valami neve ennek a default carnak azt átnevezed pl SKYGTR.bnk-ra és felülírod a skyline-t:D -
USAMEN POWER #79051 Amúgy sztem az egyik legszebb autó a gameben... Legalábbis nekem tetszik, valóságban gyártják ? -
USAMEN POWER #79050 Tényleg ? Erről én nem tudtam, pedig az összes boltot felkutattam érte
Akkor azért nem találkozok már ilyennel, mert fent van a warez megapack...
Amúgy milyen márka ? Én olyanokat találtam hogy VW, Audi, Fantázia autó...
Van akinek megvan :) -
:c ilyennel járok suliba. -
Nem a legolcsóbb de nem lehetetlen...:)
Mercike kici tuninggal -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiii
-
Ez vagy napiszaron vagy legalján vagy puruttyán volt:D már nem emlékszemXD -
carloelsa #79045 nem...Én máshol leszek :( -
Bocsi nem hagyhattam ki::D off off off -
Default car!Ha vkinek nincs fent a megapack megapackos kocsik helyett ilyeneket lát. -
dbdani77 #79042 sziasztok ma megy valaki játszani? ma vettem meg a jatekot szoval meg nagyon bonyolult nekem.... -
USAMEN POWER #79041 2-es képen a jobb szélső, az milyen autó ?
drot: Háth nem tom, a megerősítés nélküli videóknak, képeknek nem hiszem hogy lehet hinni...
Egyelőre van a sima TDU, én még nem vittem végig, ha nincsen semmiféle bug, és normálisan tudok gamelni vele, elvagyok még egy jó darabig. -
Nem lesz itt már semmilyen patch vagy kiegészítő, patch már lett volna mivel már nemtom mikor jelent meg az 1.66 A .... én már a TDU2-t se hiszem hogy kiadják 1 éven belül bár nagyon remélem hogy igen és esetleg nyár végéig vagy november végéig max kiadják mert már eléggé várom de arról is van pár állítólagos béta kép de semmi más megerősítés vagy akármi :S -
Nekem is jó a péntek, de nem lehetne egy csöppet korábban? :) Mondjuk 6tól? -
Talán így...
kép1
kép2 -
carloelsa #79037 Nekem oké ha Pénteken 7 utááááánnn lesz vagy vasárnap ;) -
Nekem benn van csak nem raktam fel képet, de akkor most felpakolom ezt a kettőt. :)
-
Vasárnap? -
Szórakoztam na, jah és bocs, beléptem az ülésedre, hogy elkészüljön a kép a 777-es.
Háát, sajna csak péntek jöhetne szóba. De még az se biztos. -
Ne pénteken lécci:S -
USAMEN POWER #79032 55-ös képen mintha valaki elhagyta volna a kerekét...
A 2-ik felvonás végén meg a kiírásom :D az kész... Fürdök !
És rájöttem ki tolt le az útról :D Amire visszaértem már a susnyásba voltam...
Konya: Az a módolt piros-sárga színü Audi érdekes. Nekem nincs módolt autó a játékban, de már versenyeztem egy két külföldivel, akinek pontosan ugyanígy nézett ki az autója XD Azóta is keresem azt az autót a boltokban, csak nem találom... lol
Amúgy szerintem is megérdemelne egy ráadást a tegnapi :D Amúgy olyan napon amikor nincsen vihar, most is egy elég erős zivatar van a közelben, és elég szar cruise közben attól félni, hogy mikor megy el az áram, vagy a net... -
DoZoo itt válaszolok xD
Elképzelhető, hogy PÉNTEKEN 2009.05.22.-én repetázhatunk. Ha jó nektek. Időpontot még nem tudok.
Péntekre, ha összejön, akkor majd lövök GPS-t és akkor nem körözünk egy rszen a szigetnek

Pedig nem akartam...
-
carloelsa #79030 Én is remélem!!! :P Mert én nem voltam , nem engedett be az a ************************************* layer :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS pedig akkor még nem is volt teli!!! -
Nagyon jó volt, remélem meg ismételjük a héten:P
-
kár ho senkinek sincs bent az lp640,na m1 köszi jó volt:) -
Na Tiszteletem!
Köszi a krúzt srácok.
Nem tudom, nincs semmi extra a képeimben. Csak a Skyline meg 350Z helyett van SUBARU
Nem képeket linkelek, mert kicsit sokk lett, megöltetek volna...
Első felvonás:
11
22
33
44
55
66
77
88
99
TízTíz
Második felvonás:
111
222
333
444
555
666
777
888
999
TízTízTíz
123456789 -
USAMEN POWER #79026 A Cadillac Sixteen nagyon kéne nekem :D Amúgy egy új Patch kérdése az egész... Ha halogatják még a 2 kiadását, fogunk még Patchel, esetleg új kieggel találkozni... -
Ha megnézitek a felniknél is van mazda felni.Én beraktam f430 helyére az rx8-ét és tényleg rx8 felnije lett:D De a kocsikból nem lesz semmi sztem már:S -
nekem csak az LP640 mod van bent,többi nem érdekel:) +új hangok -
?????? Ez engem is érdekelne !!!!!! -
USAMEN POWER #79022 Viszont most is rámentem a kockára, és nincs problem, lehet hogy takarítottak... Am egy érdekes oldalra vezet a kocka. Van egy lista is, amiben pl. ilyen autók vannak.
Ezek elvileg kimaradtak ?
Cadillac Sixteen, Mazda MX-5 Miata '06, Mazda RX-8
Itt az oldal
Jaa és ha a házában akarja valaki megnézni a barátlistáját, akk menjen pl. az Install Challenge statisztikájához, és ott a barátaid statisztikáira is rá lehet keresni, az az ott egy barátlista ! Remélem sokaknak mondtam újat
-
USAMEN POWER #79021 Ez nem vicc am... Múltkor a Off Topicban a "Játék már kapható warezon" felirat fölött lévő kockára rámentem véletlen, és bekaptam majdnem egy Trójait... Valami tényleg van az oldalon. -
USAMEN POWER #79020 Látom neked se voltak módolt autóid :D Még jönnek majd képek sztem a többiektől, Alien képeire leszek kíváncsi :D -
Thx all.
-
alkony
-
-
az kemény méret lett:/
-
-
USAMEN POWER #79014 És egy kérdés... a TDU képtáramban lévő képek címét, hogy tudom átírni ?