107666
-
Én most rendeltem meg egy órája, bár csak hétfőn vagy kedden hozzák ki :C -
USAMEN POWER #79133 Hogy kijött a Gold, nem kell sok idő, és ingyen fogják majd osztogatni a megapackot. -
carloelsa #79132 Hát nekem kéne a megapack, mert nem egy nem öt nem is 10 kocsit használnék ki. ott a murci, a rufok, a moci :O meg a G katos verdák :O :) ízlések és pofonok. de ha most megvennék a megapackot 3500 lenne xD így 2000 lesz a megapack meg game XD kb 8 kocsi nem kell majd... -
Szerintem, akinek megvan és megveszi, az:
1: 2 CD-je lesz, így ha egyik elveszne/tönkremenne van még 1
2: Megapack is benne van, ami kb 4000 FT lenne amúgy, így csak 2k.
3: szerintem 2000 Ftot megér. Amúgy meg honnan szerzel kódot hozzá? Ennyi erővel Te is vedd meg 2k-ért, jobban kijössz xD Én is ezt tenném, ha nem lenne már meg.
Rototti
Ne is vedd meg, lambordzsininél csak értelmesebb autók vannak benne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért béke van még mindig
-
Ha warezt teszel fel akkor is látod az összes autót, csak nem tudod használni. Én is gondolkodtam, hogy megveszem (csak a mp-ért), de ha belegondolok tényleg alig használnám a verdákat... úgyis mindig murcival megyek
.
Egyébként nézve a tegnapi képeket, az eredeti tdu-s murci első lökhárítója nagyon furcsa, a valóságban nem így néz ki. LP640 mod forever
-
Entex #79128 Viszont látja a megapack-os autókat is. Szerintem nagyon megéri azt a 2000 Ft-ot, bár tény, hogy én most veszem meg először és remélem befogadtok a közzösségetekbe :) -
USAMEN POWER #79127 Off (Goldhoz jár a megapack... 57 + jármű, és ki nem szarja le ? Ez megéri annak, aki most veszi meg először a tdu-t, de a többieket nem vágom. A járművek felével nem fogtok játszani...) -
Én előrendeltem az 576 pécsi üzletéből, ma beszéltem velük telefonon, náluk csak jövő héten lesz (hétfőn), mert csak akkor kapnak szállítmányt. Nem tudom ez mennyire érint másokat, de gondolom hasonló helyzetben van a többi 576 bolt is. -
carloelsa #79125 Hmmmmm, valaki nem tud Veszprémben vagy 20 km-es körzetben egy Pc boltot? Lehet még Ajka meg Tapolca :) Már nagyon kéne a GOLLLDD :D -
USAMEN POWER #79124 Külföldiek félnek a Kawasaki Ninjatól ? 
Amikor még Kawasaki z1000-el hívtam ki valakit versenyre, azt mindig elfogadták, Ninjaval meg lehetetlen kihívni valakit... -
wandrew26 #79123 Tegnapi termés, rátaláltam egy ritka gyári sport példányra, nagyon megtetszett :), így elhoztam, és mindjárt mentem is vele egy kis túrát.
-
Entex #79122 Holnap érkezik a Goldom a PC Dometól, lehet rendelni emberek... 
-
CD galaxisban már lehet kapni, neten megrendelve kedvezményes ^^. Én ott vettem a régebbi verziót 1790 pénzért.
-
carloelsa #79120 Ma benn voltam a boltban, és mától kapható, ahova hoztak Goldot, mert ennél a boltnál csak szerdán van a termékhozás ,emiatt 1 hét múlva lesz meg:( -
:( Az a baj, hogy személyesen átvenni, csak 10-15-ig lehet, az pedig nem lehetséges. De ha ott van, akkor kell lennie máshol is :) Ha jól látom a CD Galaxisnál is van. -
BalanceArt #79118 Pc Dome online shop. Rendelni kell, ne menj csak úgy oda! Csak a visszaigazolás után (felhívnak) adják át. -
Megmondanád, hogy melyik bolt és hol? Mert akkor meló után odatekerek és veszek egyet :) -
Na Media és 576 az van itt. Majd holnap meg is nézem. Köszi az infót! -
BalanceArt #79115 Most kaptam a telefont, hogy mehetek az előrendelt TDU Goldomért! Úgyhogy emberek, irány a bolt! Megapack!!!!
Úgy néz ki, ma végre befejezem ezt a ..... melót, és visszatérek a szigetre. Egész jól alakul eddig ez a nap. -
hát valszeg jah. am is kínában agyon adóztatják a nagy mocis autókat. azért (is) járnak sokan bringával. -
Nem tudom, azt nem írták, csak annyit, hogy a héten viszik/vitték ki a boltokba, és hogy a hét második felében már lehet kapni. CD Galaxis, 576, Media Markt stb.
Vagy legfeljebb rendelhetsz, ha nincs semmi ilyen a közeledben :( -
USAMEN POWER #79112 SeanJRRusselnak & Rotottinak, köszönöm a mai gurulást ! 
Nagyon fasza volt !!!
-
és mi az esélye, hogy vidéken is kapható lesz? :S -
Jah és hitelre lehet?:D 1000000 előleg 20000 hónap futamidőre?:D Aztán majd szegény déd-déd unokám fizetheti ezt a szart amikor már szarnak fog számítani.Najó befogtam mostmá
-
Nah kiszámoltam és 24000 darab 20000-essel kellene kifizetni:D -
Csak készpénzre?Bazzeg mennyi idő mire kifizeti a 480 millát 20ezresekben??:D:D Egy bank egyáltalán kiad egyszerre ennyit?Hát ez ikszdéXD -
/OFF
_:A?SDA:_S?_:AS?
"Csak kézpénzre vásárolható! "
/ON -
Milyen kamionommal?
Milyen meglepi?
Bocs nem vagyok képbe.
-
carloelsa #79105 SRY :( csak meg ne ölj a scania vagy nem tudom milyen Kamionoddal ETS-ből :S Ez volt a durva meglepi amit kaptam :( -
Mostanában nem megy a képfeltöltés........
kép1
kép2 -
Usamen-nel és SeanJRussel-lel
-
Sziasztok!
Leveleztem a CD Projekttel, és azt írták, hogy a héten vitték ki a boltoknak, szóval hét második felében már lehet rá számítani, vagy legfeljebb jövő hét. -
Még mindig FALKON!!!!! 

-
Akkor várhatok:S -
carloelsa #79099 Sorry, de elmarad a Cruise!!! :( Kellemetlen meglepietés ért ami miatt lefújom, holnap megtarthatom ha gondoljátok :( -
A kráter bejáratánál. Idő van hol vagytok?
Szerk: most nézem hogy 19:30:D akkor várhatlak titeket xD -
DEHOL VAN AZ A fest0<mer nem tudom.. -
carloelsa #79096 Igen Sorry ezt kifelejtettem :( amit Flakon mondott olyannal gyere én arra gondolok amit huzatni is kell hogy 150-en legyen, magyarul átlagos verdával gyere!
Jaj de figyelmetlen voltam :@
HARD CORE MOD kötelező!!! -
én mennék csajk lécci mondjátok me hol van ez a festö me rnem tudom -
Gondolom olyan amit szabályosan tudsz vezetni.