107666
-
Entex #79174 Na meghozta a futár nekem is. Minden szép és jó fel is engedetett, csak érdekes, hogy még senkivel nem találkoztam... Néha kiírja,hogy TDU servers are unavailable please try later, de a pause menüben pedig azt írja, hogy TDU servers avaible. Ez normális? -
Külön serial van a megapackhoz, úgyhogy szerintem folytathatod majd.
Vidéki városokba is valószínűleg el fog jutni, mert Media Marktokba is vittek, az pedig akad ott is. De biztos vagyok benne, hogy nem csak ott lehet majd kapni. -
Erre csak azt tudom mondani, hogy jogos mind a kettő álláspont.
Az "átlagos" autó azért jó, ha mindenkinek az van, mert a gyorsulások lassulások stb ezek közel azonosak.
A sebesség meg qva alacsony, tehát egy McLarennel nem volna élvezetes annyira, hisz 1. megy az 100+
De nem kell kihúzatni, simán lehet kapcsolgatni, én is így szoktam... 700 lovas kocsival is leht normálisan menni.
A videó miatt is jobb lenne, ha közel azonos kocsik mennének, bár... Ki tudja..
Én nem szeretem kik9tni h. mivel gyertek, 1-2 kivétel, max csak osztályokat mondok, meg az én kocsim elég mérvadó, a sebességeket tekintve.
Sajna nem tudok részt venni, pedig jó lenne. De azért sok sikert. -
tegnap esti kis gurulás. thx mindenkinek!
-
Szabi1991 #79170 pasz, ha a megapackhoz ugyanúgy külön szériál van, akkor lehet folytatni :-) -
Ha felteszem a Goldot a megapackal akkor tudom folytatni a régi játékomat a régi nickemmel?
Ugye nem kell elölről kezdenem??? -
tbundy #79168 jó lenne tudni jut-e belőle a vidéki nagyvárosokba is, v muszáj lesz megrendelni onilne... -
Már meg is van :P
Csak még nem játszottam vele sokat, na majd jövő hét második felében egyszer-kétszer. -
nemtudom hogy tudtok-e róla de megjelent az a TDU ami alapból tartalmazza a megapackot és az 1.66A verziót.
TDU 1790 Ft és tartalmazza a megapackot és a patchet!!
-
Találtunk egy új törzshelyet 210 a korsó és kapunk popcornt 

-
Hova? -
Na...most ez a legdrágább amit találtam, egy napja árulják. 480,000,000 FT,-
Mennyi versenyt kéne megnyerni ehez?
- Lamborghini Reventon - -
Én is kocsmázni megyek áwáwáwwáwáá alig várom ,pedig mentem volna már egy jó kressz krúzra picsába:/ -
USAMEN POWER #79161 Alien meg közted az a különbség, hogy Alien nem szabja meg hogy mivel gyere.
Kiköti a szabályokat, és jöhetsz repülővel is, de a szabályokat be kell tartani.
Kressz cruise ! Ha egy kedvenc autómmal jövök, viszont betartom a szabályokat, az miért nem jó ? Ha a viselkedésemben kételkedsz, akk kérdezd Alient, vagy a többieket, hogy viselkedek cruiseok alkalmával.
És ha Mc Larennel jövök ? Azzal is tudom tartani a sebességkorlátokat, nem kell nagy tehetség hozzá...
És sry nincs HC-m, még csak 40 %-nál járok. A másikfele a TDU cruise szervezéshez milyen tapasztalat kell ? Én szívesen vezetném, de lehet hogy elötte elvégzek pár autós sulit, és egyetemet... Amúgy kérdéses hogy jövök e, mert nem akarok összetűzést abból hogy nincs HC-m, és hogy miért ezzel, miért nem azzal jöttél, meg a péntek a kocsmázás haverokkal stbstb és egyébb szórakozásról szól nálam. -
carloelsa #79160 motorilag az.. most le kellett volna írnom milyen kocsikkal jöhetsz( pl nissan skyline, nissan 350z audi rs4 audi a6 így...?) mindig valamibe belekötsz.. -
USAMEN POWER #79159 G kat. jöhet ? Ezek szerint egy Camaro átlag autó ?
-
USAMEN POWER #79158 ÖÖ nem úgy értettem :) Egy garázson belül gondoltam... Tegyük fel hogy van egy garázsban A, C, B, elrendezésben három autó. És az elrendezést nem lehet A, B, C, re állítani ? (A betűkkel, nem kategóriákra gondoltam) -
carloelsa #79157 Kresz Krúzt szervezek 05.22-re (péntekre) 19:30-kor. Találkozunk a Kráternél, ahol van egy festőbolt. HC KÖTELEZŐ.
Az autó hagyományos legyen, ne gyere A;B;C;D kat. kocsival!
Városban max 70 km/h városon kívűl 110 kmh autópálya 150-170 km/h
A szabályok azok ami a kresz-ben van!!!vagyis normális előzés, követési távolság stb...
Szabályok betartás szigorúan fontos, a kényelmes videózás érdekében ;) Várom azokat, akik szívesen végig vinnék a krúzomat!Persze gyakorlott embert kérek szépen, mint például Alien vagy én aki nem egy krúzt szervezett már. -
listánál megkeresed az autód jobb gombbal rákatt majd arra az autóra kattintassz bal gombbal amelyiknek a helyére akarod rakni!:D
és akk megcseréli:D
de van egy olyan lehetőség hogy elkocsikázol egyik garázsból a másikba:D -
USAMEN POWER #79155 Milyen módon lehet a garázsban, változtatni a járművek elrendezését ? -
visszatértem :) -
Mindenkinek köszönöm a segítséget, egyszer csak sikerült elindulnia :)
Üröm az örömben, hogy most már nincs időm játszani, de ahogy lesz kipróbálom magam.
Még egyszer köszi a segítségeket!!! -
MIkor csináltad a profilodat, akkor kipipáltad a Gamespy ID-s részt? -
Nem, nem volt. :( -
USAMEN POWER #79150 Warez TDU volt fent a gépeden ? Ha igen akk ''All Users -> Application Data -> TDU Mappából (ami relytett)törölj mindent, amire rá van írva hogy Addon. És a játék könyvtárából is ! -
Entex #79149 Jajj a lényeg kimaradt
a linkelt oldal: www.portforward.com
-
carloelsa #79148 Megcsináltam a TDU-t ;) Akkor kinek kell megvennem a kocsiját???????? -
Jajj bocsánat.
Gamespy-n létrehoztál egy accuntot? Ha nem akkor tedd meg és a megadott adatokkal hozz létre egy new profilt. Ha ez is sikerült már csak az internet kapcsolatod lehet rossz szerintem. -
Kérlek tedd meg, hogy elolvasod a 79137-es hozzászólásomat, és utána próbálj meg segíteni, köszi :) -
Online játékhoz 2000 HUF-ért meg kell vásárolnod. Ellenben nincs modod ezt az üzemmódot használni. -
Kicsit szórakoztam...
Repcsirobbantás
Sötét, de sztem jó lett (murci)
Itt járt már vki? :)
Itt járt már vki? :) 2 -
Nézegettem más fórumokat, de ott csak azt írták próbálkozzak, de eddig nem sikerült.
Valaki tud segíteni, hogy Entex melyik linkelt oldalról beszél?
A game eddig jónak tűnik, csak jó volna online is játszani vele :) -
Warez tilos a topicba ha nem eredeti dologról akarsz beszélni valakivel, spuri az OFF topicba. -
USAMEN POWER #79141 Igenisss BalanceArt bácsi ! -
BalanceArt #79140 Miért fáj neked ennyire, hogy mások meg akarják venni? Te nem akarod, kész. Térjünk már napirendre efölött. -
Köszi, már csak az a kérdésem, hogy melyik linkelt oldalon? -
Entex #79138 Ha van routered, keresd ki a a linkelt oldalon a listából, utána kikeresed a TDU-t is a következő listából és le fogja írni, mit-hogyan csinálj. Ha van tűzfalad, vírusírtód iktasd ki őket egy próba erejéig. -
Mah, megvettem a Goldot, telepítettem, kulcsok rendben. Egy probléma van, hogy nem enged fel a szerverre. Akkor most, hogy tudok vele játszani, mert ha kiválasztom a profilt, akkor csatlakozni próbál, de nem sikerül neki :( -
Ez így van. -
Entex #79135 Ebben igencsak kételkedem mert ez úgy tudom a CD Project egyedi akciója és csak Mo-n lesz kapható ebben a kondícióban. De legyen igazad, ha sajnálod azt a 2000 ft-ot.