107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Nem azzal van a gond hogy szabály betartós cruise, mert szeretem azokat is, én Alienére amióta helyrejött a TDU, mindig elmegyek, és idáig az összeset élveztem. Oda mindenki azzal megy amivel akar, szabályokat be kell tartani és kész.
    Dozoo gyereknek fájt volna ha Mc Larent szabályosan, 200 alatt lát menni, ehhez nem tok még mit hozzászólni. Egy kis emberrel sose vitázz, mert fölösleges, addig nem nyugszik még nincs igaza. De ez érthető, én is ilyen voltam, még anno. Meg van egy hugom is, szal. no problem xD
  • Szabi1991
    190el mentek az egyenesbe, és 220nál lemaradok.. érdekes -.-

na mind1.. több ilyen krúzra nem megyek az tuti.. jobban járunk mind2en ahogy elnézem...
  • drot
    xd sztem fasza volt:D
  • carloelsa
    ??? kösz máskor nem várlak, asszem Hazudsz, ezt megtudja erősíteni atikah is meg rgtc... mert attol még hogy te ott csuszkáltál és az árkot kerested folyton, nem hiszem hogy láttas is volna mikor állunk meg mert mindig lemaradtál 190-nél...Mert te szeretsz "DRifetelni""
  • Szabi1991
    nagy kresz krúz volt... -.-

minden 3. pirosnál megálltak.. 220nál lemaradtam folyamatosan.. mert hétköznapi, és ritka verdákkal kell menni.. jah, fullos skyline -.-"
  • carloelsa
    Az volt xD Nem volt HC nem volt normális kocsi aztán mondtam neki szépen az ovisnak h menjen de ő kötekedett én meg csak olvastam... xD ati trágárkodott meg ilyesmi... XD és még mi nem értjük meg őt azt mondta xD Nyehehe
  • laci 700
    tiszta ovi...
  • wandrew26
    ömm, hát ez elég viccesen hangzik..
  • USAMEN POWER
    Aki meg trágárul beszélt velem, most ha egy fórumon, vagy chaten mondja, ok. De ha előttem a pofámba, lehet hogy kitaposom a belét, de ezt a részét hagyjuk.
    Jaa és traktor fejü vok xD No Comment.
  • USAMEN POWER
    Jóóól kezdődött a Dozoo cruise xDDD Remélem zavartam ! Én normálisan tudok menni, autósgamek terén elég nagy tapasztalatom van, meg kis pöcs se vok hogy egy szabály betartós cruiseon hülyüljek de egyeseknek ez nem elég. "Kötelező a HC, és gyere hagyományos autóval" LOL
    És ugye vannak akik egy húron bendülnek, és 15-16 éves fejükkel, még segítenek egy 13 évesnek lökdöséssel, nekemjövéssel, azt hiszik ha szídják anyámat akk sírva fakadva elmegyek, stb...
    Ez poén am.
  • carloelsa
    Értsd meg bazzeg hogy ez egy ilyen kruz, ne kötekedj te hülye
  • USAMEN POWER
    Az a rohadt nagy problem hogy előitéletes vagy... Ha egyszer lesz velem valami problem, elhúzok a francba ok ?
  • USAMEN POWER
    Olyan ismerős az a hely... Gondolkozok hogy honnan
    Azt a hegy előtti részt végigtoljuk vmikor ? Mostmár én is autóval xD
  • Szabi1991
    én meg rád akartam nyomni, erre betöltötte norbit, és exe hibával kifagytam o.0
  • rototti
    Én is valszeg benézek!
    magasban
    magasban 2

Bocs Norbi, de kilépett a game, aztán nem találtalak... :(
  • carloelsa
    nem ha van HC-d és tudsz vezetni kresszesen xD
  • Szabi1991
    megyek, sárga audival, remélem nem zavarok :)
  • holecsko10
    Akinek kell az
    innen le szedheti.
  • holecsko10
    Ez nagyon király.

• carloelsa
    Bazzeg nincs is HC-d meg ha mclarennel jössz, elhuzhatsz a francba...nem kellesz, privi üzenetben beállítottál nekem.. Megérkeztem és 19:30-kor lesz megtartva a kresz krúz!
  • BalanceArt
    Nekem viszont nem a melegtől vörös a fejem éppen. A játék egyszerűen nem lép fel a netre mióta feltettem a packot. ha nincs is összefüggés, azért elég gyanús. A serialt maga a játék rendesen beírta, azt megnéztem. Most már az alapjáték sem lép fel azután, hogy a packot leszedtem. Már újra telepítettem, de semmi. Új nickel sem engedi. Na, megyek vissza szétütni a gépet.
  • USAMEN POWER
    Jövök a Dozoo féle cruisera... Kocsmázás át lett helyezve, mindenki kidőlt a melegtől, én meg am. is széthajtottam ma magam.
    Jaa és Dozoo kedvéért Mc Larennel jövök, csak hogy örüljön
  • pxxl
    lol hogy nálad narancs sárga az a póló ami a csajon van. nálam fekete :D igaz moddolt, mert lambo jel van rajta
  • SLICK
    na itt Debrecenben fos a helyzet, még nem lehet kapni a Goldot..
    Egész jó idegállapotban tértem haza -.-
  • lybrahu
    ...ja, jó pofi volt!

• [HUN]FaTaL
    All Users
  • BalanceArt
    Köszi, megnézem.

• pxxl
    serial.txt is itt van.
  • pxxl
    Vista C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\addon.txt
    Xp C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\Addon.txt

de lehet hogy xp-nél nem all users hanem a saját user neved. nem tom hírtelen.
  • BalanceArt
    Hol kell pontosan?
  • wandrew26
    Nem hinném h a megapack okozná a galibát, hisz az teljesen független. Nézd meg h beírta e a serialt, ha nem akkor írd be magad a txt-be.
  • BalanceArt
    Első tapasztalatok: a régi telepítéssel simán megy az új lemezről is, de mióta feltettem a Megapackot, nem csatlakozik a nethez. Most akkor szedhetem le az egészet, és telepítsem újra?
  • carloelsa
    Szasztok!Amilyen Krúzt estére szervezek lehet, hogy 20:10-kor kezdődik mert megyek el és nem tudom mikor engednek el onnan. Ha 19:30 előtt itthon vagyok akkor írok és 19:30-kor lesz megtartva okés? Nah mentem, akkor majd este szasztok!
  • Szabi1991
    ez úgy 10%-ig normális :)
  • carloelsa
    Azért én sem kötöttem ki csak megadtam mivel ne gyere.............. aztán azon kívül bármivel jöhet bárki csak ABCD kat ne legyen ;) persze ha olyan kresz kruz van ahol bármivel lehet menni néha megengedem magamnak hogy egy fullos verdával menjek és akkor én is 4-be megyek nem huzatom ki, ahogy versenyeznénk, kresz krúzon ki se kéne huzni, mert a valóságban sem húzatod ki teljesen ;)
  • Hoffi
    szívesen mennék de HC-ba nem:S
  • wandrew26
    Az elsőt elírták, hogy jobban hangozzon a másodikat meg biztos az egyedi fényezésre értik
  • Hoffi
    na ma megyek a tescoba hátha van gold xD
    ha van tuti veszek:)
  • Sordoran
    Oh, légyszi mond már meg hol lehet letölteni az SLR Roadstert
  • pxxl
    "...vagy kereskedj ritkább alkatrészekkel,..."

"És persze testreszabhatod vasparipádat, hogy teljesen egyedi legyen, olyan, amilyen nincs senki másnak."

lemaradtam valamiről?