107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Nem az Ignore/Allow ? Isolate meg csak akk müxik ha páran lockolva vannak...
    Amúgy az ilyen playerekkel eljátszadozok, max. nyomok egy pauset és megunja, majd elmegy.
  • BalanceArt
    Nálam ugyanez van. Eszméletlen, hogy már egy teljes napja ezzel szórakozom! Most csak a goldos alapjáték van fent, de nem csatlakozik ugyanúgy, mint amikor először feltettem a megapackkal együtt. Már nagyon elegem van.
  • Norby646
    Üdv! Meg tudná nekem mondani valaki hogy lehetséges-e valakit elkülőniteni? Ma gondoltam szabályosan kocsikázok egyet, fel is mentem az É.-Ny.--i parkolóhoz erre jött valami barom, Trackah vagy ki és mindenkinek nekiment mert neki ez okozott örömet. Kicsit hátrament aztán valamilyen trainer segítségével jól felgyorsított és nekemjött és nem akarta abbahagyni. Aztán én szépen odébbálltam mert elegem lett belőle. Szóval ezért szeretném megtudni hogy el lehet-e különíteni az ilyen játékosokat? A segítséget előre is köszönöm.
  • drot
    Köszi a krúzt
    Kukucska:D

• USAMEN POWER
    Sean bácsit kérdezd meg :) Lehet hogy megismétli a délutánit :)
  • Johnny 19
    Torrentezni ha szoktál akkor nézz szét, már van sok ami magyar, vagy pedig le szeded hozzá a magyar nyelvet. csak annyi hogy az updatet el indítod és már keresi is az elérhető nyelveket és frissítéseket.
  • USAMEN POWER
    A Sean féle motoros Cruise:

A gyülekező:

Az északi kilátónál, picit gyarapodva:

Páros ugrás:

Megpihentünk a hegytetőn:

Akik végig kitartottak:

THX srácok ! Nagyon jó volt
  • USAMEN POWER
    Én már le akartam szedni, csak nem találtam magyar nyelven
  • Toyo

Kis bömös nagyon jó, a hozzávaló hanggal.. e92 + hang (én az alsót tettem rá)
  • MSZATESZ
    Akkor ezek szerint nem csak nekem van gondom a gold-al!
    Én fehívtam a projektet és azt mondták, hogy majd csak hétfőn tudják kipróbálni a játékot és ha nekik jó akkor kaok egy új kulcsot, de ezek szerint nekik sem lesz jó.
    Nem tudom milyen megoldást találnak ki de ha semmit akkor az lesz a minimum, hogy visszadják a pénzem.
    Különdben nagyon nagy gázban lesznek.
    Amúg a cdprojektnél nagyon rendes volt a csávó a telefon után küldtem e-mailt amire kb 10 perccel később válaszolt is.
    Remélem hamarosan talál vmi megöldást.
  • Johnny 19
    Valaki mondta, és kérdezte mi a különbség a windows 7-ben ugyan úgy van 3D megjelenítés, simán licenszeltem, nem csak március-ig jó, az update működik nem fagy, lehet frissíteni, és a játékokkal sokkal jobb játszani rajta. 32 bites rendszer is látja, és használja a 4GB memóriát. És ami a legfontosabb hogy magyar, az egész cucc ami nekem van. Ja és az AVG is müxik rajta, csak le kell tölteni a windows oldaláról amit fel ajánl és be írsz neki egy regkulcsot, akárhonnan le lehet tölteni. És Ku.va gyors.
    Windows 7
  • laci 700
    Én fentről a térképen csak azt láttam hogy mindenki pattog össze vissza... xD

Este lesz valamilyen krúz? lehet hogy jönnék... Motoros krúz jó lenne...
  • Entex
    Már írtam a CD Project-nek, remélem hamarosan lesz megoldás, mert a külföldi fórumok alapján nem egyedi a probléma.
  • Hunter of Deer
    kitoroltem az addon txt-t es igy mar felengedett.
    viszont elotte megneztem mind2 txt es az a kod volt benne amit adtak a jatekhoz (amit telepitesnel beirtam)
    de egyenlore az a lenyeg hogy megy. majd holnap raallaok egy kicsit hoyg legyen penzem / autom hogy tudjak menni en is kruzra mar alig varom :)
  • Entex
    Ha valakinek fent van a megapack és nem csatlakozik menjen a C:\ProgramData\Test Drive Unlimited mappába (VISTÁNÁL!!! XP-s nem tudom hol van) és törölje az Addon.txt fájlt. Igaz ezáltal ki fog dobálni ha megapackos autóval mész, de legalább felenged. A megapackos problémán dolgoznak az illetékesek.
  • csoli31
    Hunter of Deer
    Ha már végképp semmi nem segít,akkor a mentéseken kívül mindent törülj le (magát a játékot és a rejtett cucait is)! Ezután tedd fel újra a játékot. Nem biztos hogy ez segít, de én csak ezt tudom javasolni. Amúgy megnézted mind a 2 txt fájlt (Addon.txt,CD Key.txt), hogy azokat a kódokat tartalmazza-e amit kaptál a játék mellé?
  • SeanJRRussel
    Hát inkább gyorssal gyere mert nem f*sz vakarós tempóba akrok menni 80 al
  • Szabi1991
    sztem én is elnézek oda, egy lassabb mocival.. remélem nem 300al, észnélkül száguldós krúz lesz :p
  • USAMEN POWER
    Az addon fileokat töröld mindenhonnan.
  • Hunter of Deer
    nemtudom mi a feneert nem akar menni ez a .... jatek.

feltettem a jatekot a patchet + packot megneztem a txt-ket azok a kodok vannak amiket kaptam a jatekhoz (elotte volt fent warez), beallitottam a portokat a routernel, kikapcsoltam a windows tuzfalat (nincs fent virusirto sem semmi mas) es meg mindig network szarsaga van es nem enged be!

jah es a gamespy accom is megvan krealva +veryfi is megvolt.
  • USAMEN POWER
    Megyek haver
  • drot
    Kérdésedben van a válasz isA versenypálya champion szinten nyílik meg és champion szinten kapsz hc-t is.
  • Hunter of Deer
    vegre!!!
    volt a Miskolci MMben szal mar itt csucsul az asztalomon :)

a warezzal elert menteseim gondolom nem hasznalhatoak az eredetivel. :/ igy eltart egy darabig mire lesz HC modom. a versenypalya csak akkor nyilik meg ha megvan a HC mod is?
  • Moodovin
    hello!

Megyek!
  • Hunter of Deer
    Media Marktba vittek mar nemtudjatok?
  • kazai21
    Én megptobálok menni:)
  • SeanJRRussel
    Srácok szerveznék egy motoros krúzt ha van rá érdeklődő.13,50 kor lenne gyülekező és 14,00 indulnánk a déli VILÁGÍTÓ TORONYTÓL majd a keleti parton végig.
    HC NEM KÖTELEZŐ és aki jön azt arra kérném h úgy trükközzön a motorral hogy nekelljen 100méterenként rávárni mert elesik.Ésszel vezessetek, féket meg használjátok

Aki gondolja nézzen fel!
  • pxxl
    elég lassan jöttél rá :)
  • USAMEN POWER
    És még: List -> Change Place
  • USAMEN POWER
    Amúgy rájöttem a dologra... Az aktív autódat, a lecserélt autó helyére rakja be a game. Így lehet variálni garázson belül, az autók elrendezésén. Azt hogy egy autót hogy rakj át a másik garázsba, azt tudtam idáig is.

• pxxl
    ennyi hülyeséget hagyjátok már a rákba... nem mész, aztán jeh mit kell ezt ragozni. maradjon a hc e f kresz baromság, meg a mindenki mindennel aztán lehet válogatni ki hova megy. ennyi -.-
    ha meg szabály van egy krúzra akkor szabály van. be tartod vagy nem mész. ezen mi nem világos?
  • USAMEN POWER
    Bocsi meglehet hogy kilógna a sorból, attól függ hogy milyen értelemben vesszük. "Ha Ő rendezi a krúzt akkor ne te mondd meg" Hmm Ki ez a Dozoo ? Jóisten ? xD Én elfogadom hogy nálam jóval fiatalabb rendezi a cruiset, és szívesen "szót fogadok" neki xD DE akk a cruise vezető legyen épp eszü, és normális
    A másikfele, hogy egy cruise élvezhetősége nem attól függ, hogy van HC-d, vagy nincs, nem megfelelő autóval jöttél stb... Attól függ hogy jó legyen a társaság, sziget jó részein menjünk keresztül, esetleg bevárjuk a másikat ha lemarad, és ne legyen kuss chaten. És nem árt ha be vannak iktatva pihenők, jópár km megtétele után. Ezek mellé persze odatartozik hogy a kikötéseket azért be kell tartani, de van amikor előfordul egy-két kakukktojás, ha nem tud normálisan viselkedni, vagy egyébb problem van vele, akk isolate.
    Még esélyt se adtak hogy egy ideig én is menjek, igaz hogy van mikor sokat beszélek, de az nem mondható el rólam hogy rossz társaság lennék. Mindenesetre nevetséges volt.
  • carloelsa
    nah azt te vagy és JUPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIII ez az nem jön ez az egyszerű bunkó egós pesti.... Juheeee, legalább nem kell elküldnem ujra kösssziiii :P
  • USAMEN POWER
    Direkt jöttem, mert arra számítottam hogy mégis azt mondja ok gyere, és akk kiderült volna hogy nincs igaza.
    HC mód meg nekem még nem elérhető, de idáig még ebből sose volt probléma.
    Viszont a nemnormális viselkedésükön jót röhögtem, és felfrissült bennem hogy agyilag éretlennel ne vitázz, mert fölösleges. Mellesleg dozoo cruisera többet nem megyek, mert kirázna a hideg hogy ki a cruise vezető xD és hogy esetleg amit ez a balf.sz mond, azt kéne csinálni...
  • drot
    Jah és ezt nem Alien rendezte hanem Dozoo.Ha ő rendezi a krúzt akkor ne te mondd meg hogy ''de alienén
    azzal megyek amivel akarok'' meg hiába tartod be a sebességet azért eléggé kilóg a sorból egy mclaren.
  • wandrew26
    Off, off, off
  • drot
    Nah figy először is minek jössz direkt mclarennel egy olyan krúzra ahol direkt ki volt írva hogy CSAK HC és ABCD ne jöjjön, na ezeket te alapból nem tartottad be 2:Először szépen kértünk hogyha nemtudod betartani a feltételeket akkor ne tarts velünk de te csak erősködtél hogy miért nem jöhetsz mclarennel stb. 3:Utána már jóhogy mindenkinek kivolt a fsza hogy legalább hc-ban lettél volna vagy rendes kocsival jöttél volna igaz anyázni nem kellett volna egyik részről sem de azért nem lett volna nehéz elmenni mielőtt elszabadulnak az indulatok nem?
  • BalanceArt
    Mindezt el lehet intézni privátban.
  • USAMEN POWER
    Ha trágárkodsz legalább kipontoznád
  • USAMEN POWER
    Első, vagy a második hozzászólásom ? Vagy én vok vicces ?
    Akkor milyeneket röhögtél volna, ha a találka helyre eljössz :D
    Út szélén állok, és várom hogy induljunk, ezek meg azon problémáztak hogy nincs HC-m, és miért Mc Larennel jöttem stb. Trágárkodtak, lökdöstek, mert ugye egy értelmes társaság, és nem azt mondják, hogy ok gyere, ha vmi gond van veled, akk takarodj a pi...ba, inkább balf.sz viselkedést produkáltak.
    Közben fulladoztam a röhögéstől, na mind1...

Utána csatlakoztam a Rototti féle cruisehoz, na az már fasza volt.
    Akik a végére maradtak, azoknak mondom, hogy sajnálom de nem tudtam visszacsatlakozni, miután kiléptem :S