107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Johnny 19
    Király lett a plakát Hole. Látom zsír volt a cruise így is hogy nem vettem részt. Úgyhogy csak annyit mondok hogy N.Y.Á.S.G.E.M. :D
    Ja és holnapra szabadnapot kaptam úgyhogy ezerrel mehet reggelig.
  • Szabi1991
    nem :-/
  • Gaben17
    Nemvoltam gépközelben,msn-en nemlehetett átküldeni,azt írtad üres sablont leszel kénytelen betenni. Na mind1
  • holecsko10
    Sajna nem írtál vissza Gaben17 ezért más át vette a helyed a Lamborghini találkozón.

A térkép.

• holecsko10
    Köszönöm és tényleg jó volt rég hoztam ki a gto-t megy a vas.

• lybrahu
    Na, azért ma estére is kijutott a jóból! Köszi srácok!

• carloelsa
    heh én is ugyanezt mondhatom el :D jah amugy mindig ilyen vagyok xD
  • Entex
    Nem tudom mi bajod van Dozoo-val! Ma tök jót gurultunk vele... Szerintem jófej. Ha elfogadod a szabályokat nincs probléma.
  • carloelsa
    Hát attól el is hiszem xD úgy szétrázza a fejedet meg a füledet hogy csak a zenét fogod érezni xD heh
  • Johnny 19
    Szabi, hétvégén te készítetted azt a Brno-i képet?
  • USAMEN POWER
    Az első hely kb. 200 000 pontra áll tőlem. Ha innentől mindennap 2 hétig csak TDU-znák 24 órában, és minden egyes kihívásomat elfogadnák, akk elérhető. Szal pár hónap és meglesz :)
    Egy kis csalást is belevittem a dologba, mert Stake = 0 val, és így többen fogadják el a kihívásaimat, mintha nem pontra menne a dolog xD Ha már kb. 1000 $-t ráteszel, akk szinte senki nem fogadja el. Habár volt amikor 10 000 $ t tettem rá és elfogadták. Akkor egy jó rövid, de kanyargós részt bejelöltem, és könnyen jött pénz néha nem árt :)
  • drot
    Első helyet sosem érheted el max ha cheatelsz mivel az első helyen cheaterek vannak
  • USAMEN POWER
    Am fasza ma már elértem hogy Install Challengeben, már 926 ig vagyok.
    El akarom érni, hogy benne legyek a 100 ban, majd az első helyig próbálok elérni...
  • USAMEN POWER
    A fejfájásra nekem egy gyógyszerem van. A fejhallgatót felteszem, elindítom a Hard Technot, és tövig nyomom a hangerőt... Am komoly, mindig elmúlik tőle.
  • USAMEN POWER
    A "ma" nem ide illő szó volt Inkább úgy mondom hogy este, vagy késő este, ami belenyúlik esetleg az éjszakába...
  • laci 700
    -.-
    Szerveznék ha nem fájna a fejem...
  • USAMEN POWER
    Lesz ma valami nagy cruise ??? Kressz is jó, csak ne Dozoo szervezze !
  • Entex
    Sajátgép, tulajdosnágoknál be tudod kapcsolni, hogy ne induljon újra kékhalálnál.
  • Toyo
    Ilyen gépem van nekem is és ugyanezt csinálja nálam is.. néha tol egy kékhalált. 64 bit-es vista van fent. Egyszer mikor megakadt a kép elcsíptem lent a buborékot, vmi olyasmit írt, hogy a képernyő-illesztő besírt.. hát nem tudom.. radeon 3870 van benne.. és nem melegszik semmi. Creative Xtreme hangkártyával.
  • Entex
    nekem 2.8-on vagy 3.2-n megy a proci, hangulattól függően :D (2.13 alapból) most 5 órát játszottam folyamatosan és végig tartotta a 70 fps-t (4xAA, HDR,1280, Full detail)
  • Met
    Válaszoltam ott :)
  • [HUN]FaTaL
    Más topicban válaszoltam. TDU alatt csinálja csak? Mert akkor tuning baja van, TDU nagyon érzékeny a tuningra, ezért nem húzom a procit, mert legfeljebb 1 óra után a legkisebb tuningtól is szétfagy. Az összes többi játék és procitesztelő program is stabil volt pedig.
  • Met
    Hát a proci biztos nem melegszik túl.
    15-20 percig járattam 100%-on (render), 40 foknál nem volt melegebb se a proci se az alaplap.
  • USAMEN POWER
    A te esetedben szerintem is túlmelegedés. Ha mind 2 gépeden ez előfordult, akkor szerintem kéne még hűtő, vagy egy gépház amin van kerintgető, mert akk egyik gépednek se volt megfelelő a hűtése.
    Nekem volt régen kékhalál, habár az egy kicsit máshogy nézett ki, mindenesetre bejött egy kék képernyő ha letettem az asztalra egy játékot, vagy filmet, majd visszaléptem. Azt kiderült hogy egy software okozta, a videókártya driver cd-n még voltak bónus softwerek, amik nem voltak barátságban a gépemmel, azokat ezentúl sose telepítettem fől.
  • Entex
    The computer processor detected a hardware error and reported it to Windows NT. Általában túlmelegedés.
  • Met
    Valaki találkozott ilyennel, hogy a játék képe megáll a hang megakad mint a bakelit lemez régen és néha bedob egy kék képernyőt, hogy Stop: 0x0000009C

Régi géppel is volt ilyen csak más játékkal :)

Régi gép: P4 3G, Asus P4P800-E Delux, 2x512 Kingston
    Új gép: E8400, Gigabyte GA-EP43 S3l, 2x2GB Geil Ultra

Számíthat, hogy az alaplapi hangkártyát használom? Az SB kártyámhoz nem találtam működő drivert 64 bites xp-hez.
  • BalanceArt
    Nekem sikerült az imént elkiabálni, de végül szerencsém volt. Letöltöttem a videokártyámhoz a legújabb drivert, mert az újratelepítés után egy régi került fel. Megy vele, de időnként egytizedre beakad. Na, gondoltam megoldom gyorsan. Hát, nem. Mert most meg el sem indult vele a játék és kiírta a win hogy a videoillesztés elromlott. Egy radikális rendszervisszaállítással orvosoltam, és így ugyan megy a játék, de attól még kéne egy újabb driver, mert ezek szerint a legújabb valamiért nem jó.

Nem tudjátok véletlenül, hogy az eggyel vagy kettővel ezelőtti drivernek mi volt a sorozatszáma Nvidia geforce 8800-ra? Az nvidia oldalán már nem igazadom ki, hogy melyik lenne a jó, (pontosabban azt nem tudom, hogy a quadron nevűeket tudom-e használni) és hülye fejemmel nem mentettem el az utolsót, amivel még ment.
  • USAMEN POWER
    Put Up For Sale --> Állítsd be az árát, majd kattints rá és ok.

BalanceArt: 1-2 hónapot szívtam, mert nem tudtam másokra csatlakozni, és nagyon ritkán adott be playereket a game, míg Fitti felvilágosított, hogy lehet hogy a Routert be kéne állítani. Ezenkívül párszor újrakezdtem a gamet, egyébb bugok miatt. Aztán jött ez a Radial.cdb-s dolog, ami miatt azt mondtam hogy na jó mostmár várom a kettőt, igaz megvettem a gamet de már nem idegesítem magam miatta. Aztán rájöttem a hibára, és a megoldásra, szal ezzel a problémával már nem nagyon foglalkozok. Van pár percem belépni a pótnickbe, mielött a jelenlegivel játszanák. Lényeg hogy játék közben nagyon ritkán fagy ki a game, és remélem több fa..ságot már nem fog produkálni a game.
  • laci 700
    ok thx! úgy látszik én nem vettem észre valamit....
  • BalanceArt
    Na, hát neked sem könnyű. Én ennyit még egy játékkal se szívtam, de annyira bírom, hogy végül mindig kitartottam és visszaverekedtem magam.
  • BalanceArt
    Hát állítsd be az árát! Amikor felajánlja, hogy azonnali eladás vagy sem, akkor válaszd a másik opciót, és állítsd az árát arra, amire te szeretnéd.
  • USAMEN POWER
    A 4-ből én kettőt használok. A pótnick azért kell, mert van olyan hogy a Radial.cdb törlése után, a jelenlegi kifagy amikor ki akarok menni a házból. Olyankor átlépek a pótnickbe, gurulok 1-2 km-t ott, hogy a kb. 4-5ezer kb Radial.cdb meglegyen. Majd visszalépek a jelenlegi profilomba, és utána már nem fagy ki házból kifele.
  • laci 700
    Hogyan lehet Trade-n úgy autót eladni hogy ne az eredeti ár feléért adja el a senkinek hanem bekerüljön a többi eladó kocsi közé általam megadott áron? előbb vennem kell Trade-n autót, hogy el is tudjak adni?
    Thx!
  • BalanceArt
    Most van két új profilom/nickem. Amikor az egyik nem megy váltok a másikra. Kipróbáltam, és most megy minden rendesen mindkettővel. Remélem, most már nem lesz semmi gond.
  • USAMEN POWER
    Nekem van négy nicknevem, és mindegyik az eredeti e-mail címmel van regelve.
    Ha a gamespy oldalán bejelentkezel, egy e-mail címre kiadja hogy hány nicknév van regelve rá.
  • USAMEN POWER
    A pénzem egy része abból jön, hogy neten adok veszek autót .
    Amikor szarakodott nekem a TDU (Playereket nem adta be a router beállítások miatt) akk is működött nálam az online autóvásárlás...
  • BalanceArt
    Új névvel, kamu emaillel felengedett. Nevetséges, mert egyik valós emailemet sem engedte, csak egy kamut. Na, mindegy, fent vagyok, de mielőtt beértem a házba ledobott a netről, így én sem tudok pl. autót venni. Hát, ez eddig nem nagy öröm.
  • Hunter of Deer
    nekem vegulis sikerult elinditani. meg is vettem a hazam + kocsit, terkepnel irja hogy tdu server avaible, viszont ha a hazba vagyok es kocsit akarok venni neten akkor nem jon ki a lista amibol valasztani lehetne. vagy esetleg ezt is unlockolni kell majd?
  • drot
    Ez még az első ugrásnál volt, a tieid is jók csak hát igen mi túl hamar nyomtunk pauset:D
  • USAMEN POWER
    Az én páros ugrás képemről, pont ti ketten maradtatok le, legalábbis nem nagyon látszodtok...
    De fő hogy bepótoltad :) Jó képek.