107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • EnZsolt
    Szia, nekem is a géppel van problémám, szerintem kevés lesz neki a processzor, és a kártya is valószínűleg, esetleg egy friss driverrel, tudhatsz valamit kezdeni. Más ötletem nincs :(
  • adikakk
    hy all
    az én gépem p4 2.4 ghz 4gb ram nvidia gfx 5200 128mb
    régen indult de akad mit csináljak
    és most pedig nem indul el vmi videó hardvert ír ki aki ért a géphez írja má meg mi a hiba no video hardware és közbe a driver telepítve van
    amúgy jó a fórum szépek a gépek így tovább:D
  • EnZsolt
    Már teszteltettem oldalakon, de mindig a processzort írja ki :( Csak reménykedtem, hogy valahogy ki lehet játszani a dolgot. Most nagy keresésbe vagyok, de valahogy nem akarok kiadni 8000 Ft feletti összeget egy sima használt P4 3GHz-es procira, ami jó 478-as foglalatba. Talán következő hónapban kisakkozom, ha jön a fizetés, de sanszos, hogy nem fog menni. :(
  • laci 700
    Nekem P4 3ghz, 1GB-ram, Ati radeon 9550 256MB egész jól ment 800x600-ban min grafikán. kevessebb a ram, fényévekkel régebbi videókari de jobb processzor... és ment...
    szerintem inkább egy új processzor kéne neked.... vagy más lesz a probléma...
    Nézd meg ITT hogy mi nem elég a Game-hoz!
  • BalanceArt
    Ha rám hallgatsz, egyelőre nem cseréled le a régi telepítésedet. Én nagyon megbántam, hogy megtettem, de honnét tudhattam volna, hogy ez lesz? Most meg már nincs mit tenni. Várom, hogy lesz rá normális megoldás, mert már egy csomót szívtam
  • EnZsolt
    Köszi a választ!

Igazából nem tudom mi lehet a probléma, mert levettem 640X480-ba is, minden minimum és még így is szaggatott. Remélem nem az a baja, hogy egy régebbi ATI kártyám van (pedig a driver is friss). Az orrnézetet kipróbálom, billentyűzettel próbáltam játszani, illetve kipróbáltam gamepaddal is, de a szaggatások miatt, folyton nekimegyek mindennek, így hagytam az egészet. Most próbálok valahonnan egy processzort szerezni, de lehet, hogy nem ártana 1,5-ről 2-re emelni a RAM Gigabyte-jainak számát. Nem hittem volna, hogy még ennyit kell ráköltenem, hogy folyamatosan fusson ez a játék :)

Valakinek van valami tapasztalata hasonló kategóriás géppel, mint az enyém? (Celeron D 2.7, 1,5 Gb RAM 400 MHz, ATI Radeon 1650 Pro kártya)

Köszi, előre is!
  • Toyo
    Jó lenne tudni mi lesz, mert nekem most szóltak a nyíregyi MM-ből, hogy már megkapták, lehet menni érte..
  • AlieN911
    Teyél fel egy Sky Saturnt 7,3 km rel 9,9 milláért, megveszem... csak a tranzakciót 1 időbe tegyük...
    Ha jól értelmeztem, akkor jüsz 19:00 ra, akkor 18:45kor tedd fel, és megveszem.
  • USAMEN POWER
    Aki gazdagnak érzi magát a játékban, a változatosság kedvéért ne milkát (nehogy félreértse valaki) hanem 5 millió $ -t tudna adni ?
  • USAMEN POWER
    Még jó hogy a McLarenem, egy közeli garázsban parkol
  • adamfesto
    :(
  • Szabi1991
    "Hivatalos warezt vettünk emberek! "

ez így elég viccesen hangzik, csak kár hogy igaz is.. :/

reméljük hamar megoldják..
  • Szabi1991
    de, csak mint írja.. a sima kulcsát kibannolták a szeróról :O
  • BalanceArt
    Külön reg kulccsal mennek. Nekem is csak az alapjáték megy, de most éppen látom a pakkos autókat is, csak nem tudok venni, mert fél percen belül újraindul a játék. Vagyis, mintha csak warez lenne. Hivatalos warezt vettünk emberek!
  • adamfesto
    .
    "most csak a golddal tudok játszani annak is csak az alapjáték részével!!"
    .
    Miért, a 2 játék nem ugyanaz csak kiegészítve 40-50 autóval???
  • adamfesto
    Várjuk a választ mint egy égi jelet..
  • adamfesto
    " Megkérek mindenkit, hogy az "A" kategória miatt se érezze úgy, hogy szabad "hülyének" lenni."
    AlieN ritkán szól de nagyon jól!
  • AlieN911
    Hali!

Hát nem tudom, régi gépemmel (AMD Barton 2,5+ + 2Gb DDR400 + 6600GT) 800x600 low minden semmi extra, és orrnézetbe mentem. Úgy egy fokkal jobb volt. 25-35 FPS volt. asszem.
    Sajna nem egy nagy a Cerka, így nem tudom, próbáld ki ezt a nézetet.
    + Ha jól tudom, ha kormánnyal mész akkor az is levesz kb. 5 FPS-t.
  • AlieN911
    Hali!

19:00 -kor Luxus "kresssz" krúzt szervezek "A" kategóriás autók jelenlétével. HC: kéne

Szabályok szokásosak.

Találka a térkép I-13 kockán található helyszínen!

* Megkérek mindenkit, hogy az "A" kategória miatt se érezze úgy, hogy szabad "hülyének" lenni. Köszi. Értelemszerűen a sebesség most nagyobb lesz mint egy Nissan krúzon.
  • EnZsolt
    Sziasztok a 79341-es hozzászólásomra tud valaki esetleg valami megoldást?

Előre is köszi!
  • MSZATESZ
    TDU GOLD Gondosok figyelem!!!

A lényeg annyi, hogy SENKINEK NEM FOG MŰKÖDNI, mint ahogy nekem sem.
    Én már felvettem a kapcsolatot a cdprojektel(a telefonszáma ott van a kis füzet hátuljában)
    Most várom az e-mailt, hogy a skacok mire jutottak.
    Nekem annyi még a bonyodalom, hogy én a packot a régi játékomra akartam rátolni és mivel rossz volt a cdkulcsa ezért a régi játékod kulcsát bannolták, úgyhogy most csak a golddal tudok játszani annak is csak az alapjáték réészével!!
    A cdprojektes csávesz nagyon kézséges volt még pénteken beszéltem vele azt mondta, hogy csak ma vagyis hétfőn tudja megnézni mi lehet a gond de remélem hamarosan megjön az e-mail majd írok még a fejleményekről!!
    Ha nekem megoldják akkor csak hívjátok fel őket bátran nagyon rendesek és segíőkészek lesznek!!
  • lybrahu
    Az volt
    Johnny...ilyen a Gallardo! :D

• Johnny 19
    Király volt a cruise emberek.

• holecsko10
    Ma esti Lamborghini Cruise képek. Sajna nem jelentek meg páran, de sebaj jó volt.

• drot
    A L4D megéri a pénzét:P
  • USAMEN POWER
    Nekem 8... Annyit megér nekem hogy időnként az osztálytársaimmal, esetleg amelyik haveromat érdekli azzal toljam, viszont annyit egyikse ér hogy megvegyem.
  • csoli31
    Sajnálattal közlöm de nem fogom letölteni! Én válogatós fajta vagyok (és sajnos már munkanélküli is, a válság miatt). Nekem nem kell 2 megegyező játék (nem teljesen, de hasonlítanak egymásra). Én meg vagyok elégedve a L4D-all, elég ez az egy coop zombis játék nekem (amiben még én is lehetek zombi az emberiség ellen).

Ja és még valami. Már csak eredeti játékokkal játszok! Remélem veted a lapot?!
    Ezennel az off befejezve!
  • USAMEN POWER
    EZT CSOLINAK ÍROM ha akar Left 4 Dead mutánsal játszani, töltse le ezt !
  • wandrew26
    Köszönöm a ma esti gurulást akhylleusnak :) Nagyon jó volt az eleje(gallardo,GT) a közepe (lexusok ) és a vége a magnum ferrárik

Bocs ha sok lett :)
  • dbdani77
    valaki jatszik most???
  • USAMEN POWER
    Ami meg lemaradt: (No Comment)
  • USAMEN POWER
    A MAI TERMÉS:

Dozooval a békegurulás:

Entex hunnal:

Hegyek, és a bozótos urai: Én, Entex, Sean

Holecskoval:

THX
  • carloelsa
    de egy csomó időt kellett erre várni :S majd a héten megveszem és ha nekem sem sikerül, akkor visszahajítom a boltba és megmondom, hogy adjon egy CD projektes azonnal hívható számot és leszidom őket xD
  • Johnny 19
    Hűha emberek jönnek a problematikák. Ha jól emlékszem nekem is volt ilyen gondom a vistával de igazából én nem csináltam semmit, updateld a vistát, (WIINDOWS UPDATE) vrissíts vidkártya drivert a legújabbra és próbáld meg utána elindítani.
  • EnZsolt
    Sziasztok!

Volt egy kis időm, úgyhogy kipróbáltam a játékot. De jött a fekete leves. Iszonyatosan szaggat, ami nem kicsit zavaró :( Sajnos a gépem nem mai darab (ATI 1650 kártya, 1,5 Gb RAM, Intel Celeron 2,7), de reméltem, ha minimumra veszem a grafikát és 800X600-ban játszom, élsimítás és HDR nélkül, csak megy folyamatosan (ha már a Wolverine is elmegy, pedig az Unreal 3-as engine), de sajnos nem. Tud valaki valamilyen praktikát, amivel lehetne felpörgetni a dolgot, azon kívül, hogy fektessek be pénzt egy új gép vásárlásába, vagy legalábbis egy processzorra, mert főként az a baja, szerintem. Igazából nem érdekelne a grafika, csak menjen folyamatosan, mert ez így baromira idegesítő. Előre is köszönöm a válaszokat!
  • PhilipMorris
    sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni egy idegesítő ügyben amit nem értek egyszerűen.
    A gépemre felkerült nemrég a vista 64 bites verziója, fel lett telepítve a játék (eredeti) patchelve lett, minden ment tökéletesen.
    Majd 1 hét után a játék lefagyott, azóta meg nem indul el sehogysem.
    Az indulásnál a második logónál ezt a hiba üzenetet kapom:
    A test drive unlimited működése leált.
    A windows képes ellenőrizni hogy az interneten található e megoldás.
    - keressen megoldást az interneten
    - zárja be a programot.
    A bezárás egyértelmű, az internetes keresés pont meg nem csinál semmit.

És ez a részletes hiba:
    Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BEX
    Alkalmazásnév: TestDriveUnlimited.exe
    Alkalmazásverzió: 1.1.66.1
    Alkalmazás időbélyegzője: 468e36be
    Hiba – modul neve: StackHash_e52f
    Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
    Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
    Kivétel – eltolás: 00000000
    Kivételkód: c0000005
    Kivételadatok: 00000008
    Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: e52f
    További információk 2: e98dfca8bcf81bc1740adb135579ad53
    További információk 3: 860f
    További információk 4: 6eabdd9e0dc94904be3b39a1c0583635

Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040e

van valami tippetek?

• BalanceArt
    Annyi nálam a változás, hogy most végre beengedett a játékba, de nem enged online játszani. tdu servers unavailable. Vagyis láthatom a packos autókat, meg is vehetem őket, de a térképem nem működik. Vajon milyen variációt nem láttam még?
  • Szabi1991
    a "film" volt a nulladik, és van még 17 rész :p
  • Hunter of Deer
    up :)
  • Met
    Kapsz hetet mer rendes vagyok :)