107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    google-t használj már úristen -.-"
  • adikakk
    menyi volt a gold?
    kérlek írjatok pár Vid kari nevet amin jól fut a tdu
    agp foglalatost ha lehet de jó pci is pls
  • csokiskeksz
    Minden jó, online vagyok. Csak azért írtam, hogy ilyen hibamentes volt a dolog, mert olvastam sok panaszt, hogy ez nem működik, az nem működik... Nálam ilyenek nem voltak. Felraktam, és kapcsolódott is, csak én nem vettem észre először, hogy valóban fennt vagyok a szerveren.
  • carloelsa
    ha onlinen vagy mért ment volna gyanusan hibamentesen minden? :S náh most szerveren vagy (online) vagy nem vagy a szerveren (offline) ???
  • csokiskeksz
    Hmm, tévedtem, online vagyok... Bocs, a két hsz-ért, de akkor már tárgytalan... Gyanúsan hibamentesem ment minden :D
  • carloelsa
    Menj a mapra és felül a harmadikra a playersekre menj rá!!!akkor lesznek ilyen piros kocsik vagy pöttyök kattints az egyikre és ha látod a játékosokat onlinen vagy ;)
  • csokiskeksz
    Igen, megy minden. A szervereket is elérhetőnek tünteti fel, bár amikor először találkoztam a mappel (vásárlás, és az első verseny után), akkor adott egy hibaüzenetet, miszerint nem érhetőek el a szerverek, viszont a mapen folyamatosan available... Látok is pár online verseny, az egyiket megnéztem de nem volt ott semmi. Nem tudom mikor vagyok online, mikor nem (playerrel még nem találkoztam ,eddig teljesen olyan mint a single, csak mégis elérhetőnek írja a szervert).

Ez baj egyáltalán? Mit kéne látnom? Hogy is van ez? :D Világosítsatok fel, légyszi.
  • Entex

No comment :D
  • adikakk
    thx
  • carloelsa
    Működik a megapack? :D mert a goldban az is van ;)
  • USAMEN POWER
    Agp
  • carloelsa
    Hamarosan 80 000 Hsz :O
  • adikakk
    ja biztos van vagy no cd patch v daemon tools
    menyi volt a gold?
  • csokiskeksz
    Sziasztok! Megvettem a Goldot, annyi lenne csupán a kérdésem, hogy valahogy megoldható lenne hogy ne kelljen a DVD-t betennem futtatáskor? Gondolom van valami noDVD fix, vagy... ?

Köszi!
  • adikakk
    thx szted milyen lehet a foglalatom
  • Hunter of Deer
    egyszerubb ha valaki osszeszedi a fontosabb dolgokat es leirja ide :)
  • ROLL30AbandonHo
    Akii tud segítenii vegyen fel msnree:D
    Kénee Uj kocsii ajátékbaa hogy honnan tudoom letöltenii:D
    Vegyeteek Feel!!! [email protected]
  • USAMEN POWER
    Ezt az oldalt ajánlom, de csak nézelődés szempontjából.
    De keress föl amúgy egy PC boltot, és ott elmondod milyen géped van, esetleg elviszed a géped, és ajánlanak valamit. Én ajánlásokba nem megyek bele, az én kártyám is már ilyen alsó kategória kb, ha most kéne vegyek kártyát biztos nem ilyet vennék. Habár állja még a sarat az enyém, de szerintem egy-két hónap és lecserélem.
  • adikakk
    nem vágom 4 éves gép v 5
  • csoli31
    adikakk:
    Először is nézd meg hogy milyen alaplapod van (agp vagy pcie), mert nem mindegy! De én megvagyok győződve hogy neked agps alaplapod van. Ebből fakadóan olyan vidikarit kell nézned ami agp-s!

De ezzel kapcsolatban inkább keresd fel a neked kellő hardver topikot.
    Ne offoljuk tele ezt a fórumot.
  • vargabalazs
    Valakinek van Ladája vagy BMW-je?
    Mer ha igen kégyszives vegyen fel msn-re:
    Cím: [email protected]
  • adikakk
    512es Geforce 8600 GT-
    menyi pénz vagy tudsz mondani vmi olcsó 1gb ost
  • USAMEN POWER
    Én mindenképp kicserélném, valami 512esre, vagy egy olcsó 1024esre.

Nekem 512es Geforce 8600 GT-m van, 2 gb ram, és 2.0 ghz es proci mellé. Már 1 éve hajszolom, és semmi gondom nincsen vele. A játékok elmennek simán full graffon, habár a Crysist még nem próbáltam ki, azzal lehet hogy problem lenne, a GTA IV meg csak a szar optimalizálás miatt megy csak közepes graffon.
  • USAMEN POWER
    Jövök a cruisera persze... Amúgy azt a roncsot festetem át normálisra, amelyikkel az egyik G kat cruisera jöttem. és azt teszem majd fel ok ?

És köszi :)
  • adikakk
    akkor cseréljem ki a videó karit és jó lesz
  • ROLL30AbandonHo
    Segitséget szeretnék kérnii honnan lehetne letöltenii Más Kocsikat a játékhoz?:D
    És hogy kell meg csinálni h benne is legyen a játékba?:D
    Köszönöm válaszotokat:)
  • USAMEN POWER
    Hiába van 4 gb rammod, a 128 mb videómemória az elég kevés... A prociddal nincsgond, a TDU-nak viszont min. 256 Mb-os videómemória igénye van.
  • EnZsolt
    Ahhoz tudni kéne, hogy milyen operációs rendszered van stb. De ha megnézed a főoldalon van egy driver checker, amivel elvileg frissíthetsz is. Egy rohadt nagy zöld gomb, szerintem észreveszed :)
  • DJKonya
    Na ma megjött a megapack, minden felment rendesen annyi a gond hogy az eddig használt internetes profilommal nem tudok játszani...és kicsit szaggat a game.
  • adikakk
    nem nagyon tok angolul szóval megköszönném ha vki küldene linket a vid karimhoz nvida gfx 5200
  • Hunter of Deer
    Hali!
    egy modolasban tapasztalt emberke pls irjon mar nekem eg pm-et (vagy esetleg egy ilyen elferne a FAQban is) hogy pontosan mit is es honnan lehet leszedni (kocsi / felni / map vagy mi kell hozza ), regebben lattam de akkor nem foglalkoztam meg vele mert csak warez volt nekem .
    elore is koszi!
  • EnZsolt
    Keress rá, hogy registry cleaner a google-ban, és találni fogsz sok jót. Esetleg letoltes.com.
  • carloelsa
    Jajj, mert az gondolom nem naponta volt karbantartva xD én nem tartom karban max 3 havonta izélek meg minden aztán kész, :D
  • somdav95
    nvidia.com
  • adikakk
    registey hogy kell kipucolni és a legújabb driver linkjét küld el pls
  • EnZsolt
    Lehet, hogy igazad lesz, mert általában havi egyszer nyomok egy töredezettségmentesítést, de mostanában hanyagoltam, bevallom férfiasan februárban volt utoljára. Megnézzük mit szól majd hozzá :)
  • adikakk
    vki tud küldeni a vid karimhoz drivert
    nvidia geforce fx 5200 128 mb
  • rototti
    Régen, 2,4 ghzes procival és fx5200-essel próbáltam TDU-zni, leszedtem a legújabb drivert, töredezettségmentesítettem, megtisztítottam a merevlemezt, registryt kipucoltam. És láss csodát: SZART sem ért......
  • adikakk
    Analyzing this computer for: Test Drive Unlimited
    Before System Requirements Lab can analyze this computer you need to give your permission to download an ActiveX or Java Plug-in component called SysReqLab.cab or SRLApplet from Husdawg, LLC. For more information about this component, see below. You may need to disable any Pop-up blocker you are using in order to use this service.

Status: Downloading...

MORE INFORMATION ABOUT THIS TOOL

* It can only be downloaded with your permission.
    * No personally identifiable information is collected.
    * Easy and fast to download and run.
    * Easily removed after analysis performed.
    * If you are behind a firewall, you may not have permission to download browser components.
    * Your browser's security settings must allow you to install ActiveX/Java Plug-in components.
    * The tool is not Spyware or Adware.
    ez mit csinál most
  • carloelsa
    Jah ilyen kor ezek előjönnek a gépnél, de tudjátok mi jó a gépnek? EGy jó kis Töredezettségmentesítés :DDDD
    Hallottam már róla h valakinek rosszabb a gépe a TDU gépigényénél, de olyan jól karbantartotta, hogy simán futott, persze látszódott hogy nem FPS gyáros a gépe, de milyen sokat számít a tisztítás meg stb.. :D

Sikerüljön!!! a Gold is!!! XD