107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Pedig eszetlenül jól néz ki. Gumball 3000-n, meg igénytelenül össze vannak matricázva az autók. Szerinted melyik a jobb ? Ez szerintem több milliós festés rajta, nem egy igénytelen matricázás.
  • pxxl
    én biztos kitépném a gerincét annak aki ezt csinálta...

• orszagtom
    Logiteh MOMO
  • Hunter of Deer
    Nekem Logitech Formula Force EX van, eddig meg vagyok elegedve vele. ara sem huzos olyan 15k korul mozog. Teszt
  • USAMEN POWER
    (79427) Aki a linket nem nézte meg, az nézze meg ! Érdemes !
  • USAMEN POWER
    R.I.P.
  • Johnny 19
    Én is kössz.

• Entex

Vanquish helyett R8acska
  • csokiskeksz
    Nyilván nem arra értette. :) Egyébként pontosan a sok felmerülő probléma miatt lepődtem meg azon, hogy csak egyszerűen felraktam, és működött minden online.
  • csokiskeksz
    Milyen kormányt ajánlanátok? Jelenleg egy elég egyszerű Trustom van (mellesleg már jópár éves), és nem az igazi. Eddig jó volt, de az utóbbi időben az érzékenysége és maga a kormányszerkezet eléggé fura lett. Nehezen tudom ezt elmagyarázni, de meggyőződésem, hogy a kormány ilyen. Olyan sokat nem tudok áldozni rá, 20 ezernél többet semmiképp sem (tehát nem a véglet G25-re pályázok). Esetleg van valakinek ötlete?

(A jelenlegi kormánnyal egyébként az a problémám, hogy kanyarodáskor, vagyis amikor elfordítom valamelyik irányba, egy kis ideig minimálisan érzékeli az elfordítást, aztán egy ponton nagyon hirtelen, és ilyenkor teljesen megcsúszik az autó, aztán ismét egyenesbe hozni kész művészet. Magyarán szólva elég nehézkes így vezetni, és a TD beállításainak finomhangolásával, illetve a kormány újrakalibrációjával sem tudtam orvosolni a problémát. Ha esetleg ennek ellenére van valami ötletetek arra, hogy miképp tudnék finomítani a dolgon, hallgatom!)

Köszi!
  • USAMEN POWER
    Mármint csatlakozni a "Jaaj ! Nem működik a Gold !" klubba ?
  • holecsko10
    Köszi JohnnyVTI, MSZATESZ, Moodovin

• carloelsa
    És valaki nem tudna adni egy olyan kocsit aminek olyan kipufogója van ami 1 vagy dupla csöves, de nagy, nem az a kicsi, mint a skyline-n jah és persze Zmodelerileg az autó nincs zárolva :D pls
  • SLICK
    ismét megszoptam. Nem kapható itt a Gold :c
    talán szombatra már tudok én is csatlakozni hozzátok
  • carloelsa
    Zmodelerben, ha alakítok valamit az autón, azt hogyan tudom ugy kiexportálni, hogy ne 0 bites fájlt kapjak?
    Mit kell beállítanom? :D
  • Entex
    Mentünk volna még, ott volt egy srác velem, de nem engedett be a layer

Új cumóm:

• USAMEN POWER
    ALIEN "A" kat. cruise:

A gyülekező :

Alien megküldte 400-al :

És a vége :

Máskor remélem többen is jönnek, mert nem voltunk sokan
    De amúgy nagyon jó volt !!! THX
  • Entex
    De ezt kérdezte toyo.
  • carloelsa
    ezt eddig mi is tudtuk :D én is így nyomom, mert warez van fönn :D
  • Entex
    Ha valakinek fent van a megapack és nem csatlakozik menjen a C:\ProgramData\Test Drive Unlimited mappába (VISTÁNÁL!!! XP-s nem tudom hol van) és törölje az Addon.txt fájlt. Igaz ezáltal ki fog dobálni ha megapackos autóval mész, de legalább felenged. A megapackos problémán dolgoznak az illetékesek.
  • SeanJRRussel
    egy hüyle kérdés mivel még nincs meg a gold.Minek törlitek az alap gémet,nem lehet amellé felrakni csak a megapackot?Vagy pedig egybe rakták a simával és nincs külön installja?
  • carloelsa
    rejtett fájlok között van...documents and settings/all users/application data/TDU nah itt amugy én itt most használtam TC-ben az alt + F7 gombot :D
  • USAMEN POWER
    Szép :)
  • Toyo
    Jólvan, most egyből megtaláltam persze :) Mondjuk nem nyugtat meg, mert jól van beírva minden.
  • Toyo
    Na feltettem a goldot, de nekem se megy online.. azt mondja meg legyen szíves vki, hogy vista alatt hol vannak azok a dolgok amiket ki kell törölni.. egyszerüen nem lehet megtalálni semmit. CDKey.txt és az addon.txt-re gondolok. Ja és elvileg kitöröltem mindent meg uninstall a régi.. erre új indít és a profilnál ott virít a 2 régi profilom. Lehet ez is bekavar, de nem tudom honnan kéne kitörölni. A dokumentumokból pedig a teljes savegame ki lett véve..
  • EnZsolt
    Ezt nem hiszem el, lemeztöredezettség mentesítettem. Tényleg szét volt esve a meghajtó, erre most meg nem ismeri fel a CD-t, kezdi felbaszni az agyam a játék, pedig 1 óránál nem töltöttem vele többet :)

És biztos a DVD-vel van valami, mert másik lemezt simán beolvassa, csak ezt nem. Lehet felhívom majd holnap a CD projektes emberkéket, hogy mi van, ha rossz a lemez amit adtak. Bár az is fura, hogy eddig jó volt. Eghhh, tényleg kikészít...
  • carloelsa
    Hmmm a gépem:

• Entex
    Kedves Péter!

A probléma nem egyedi, dolgozunk a megoldáson.

Üdvözlettel

CD Projekt Support

Ez várt az e-mail fiókomban. Kb. 3 napja írtam nekik a megapackkal kapcsolatban.
  • hajosi23
    Gyrekek:D Ezt csinálja meg vki könyörgöm:D

http://www.hyts.hu/index.php?s=kv&kid=37550&tid=4098&marka=novitec
  • laci 700
    "Oahu Raceway" 2806 34801.14 2.86 45413.02 -0.704 -0.004 -0.710 12132004
  • laci 700
    Igen sima autónak látják, ha ők le nem cserélték valamire és te meg annak látod a többiekét amire te lecserélted...
  • [HUN]FaTaL
    Lényegében 2,4es P4el tökmindegy mert akadni fog, elég cpu igényes játék. VGAból sztem nv fronton 8800/9600 és felfele, atinál meg 1950től felfele (x19xx, 2900, 38xx, 46xx, 48xx). 3870nel tolom: 1680x1050 high, 4xaa, 16xaf, hdr
  • Hunter of Deer
    jah es valaki esetleg tudna adni bookmarkot a versenypalyahoz? (gondolom bookmarkkal tudom hasznalni attol mert nem vagyok champion szinten)

esetleg ha valakinek van kedve E/F kategorias kocsival elmennek gurulni :)

jah es a masik ha en leszdtem pl a citroent vagy a mazda rx7t akkor masok azt sima autonak latjak? illetve ha en latok egy masik emert aki mondjuk skylineal jon akkor en azt is citroennek fogom latni?
  • Hunter of Deer
    nah sikerul beraknom kocsikat :)

ha menet kozben talalkozok valakivel es piros vagy feher vagy sarga (asszem) a neve az szamit valamit?
    pl egy feher nevu csakoval talalkoztam de az ugy lagolt nalam mint allat.

jah es masik dolog hogy a feneben lehet kikapcsolni azt a hangot amin keresztul hallom hogy masok mit mondanak? mert pl az elobb is valami kulfoldi pali telefonalasat kellett hallgatnom vagy epp valami idiota zenel stb . thx
  • carloelsa
    remélem is!!!
  • csontiz
    hello én Gf 9600gt vel tolom 1440x960 ban hdr nélkül és simán elég és még az ára sem vészes
  • BalanceArt
    Most kaptam választ a CD Projekt Support-tól. Ezt írták: "A probléma nem egyedi, dolgozunk a megoldáson." Ezek szerint sokan jártak pórul. De legalább biztató, hogy foglalkoznak vele.
  • adikakk
    menyié lehet kapni leg olcsóban olyan videó karit ami 1024 en normálisan viszi a tdu t
    olcsó
  • csokiskeksz
    A Gold mindenhol 1.990 Ft, ez tartalmazza az alapjátékot és a Megapacket.
    Én Sapphire HD3870-el tolom, ezzel 1920x1080 (fullHD) felbontásban maximum grafikán HDR-el és élsimítással semmi gondom nincs. Több mint egy éve használom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve (PCI-Express 2.0 x16)
  • adikakk
    és mit írjak be gondoltam megkérdezem a tdu gémereket inkább